С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 599
  • 407
  •   1
Отговори
# 345
Е, тя го уби и съответно го наследи. Ножът е символ на властта ѝ.

# 346
За да я спасят по сценарий със сигурност ще я намесят в следващия сезон ,но не мога да измисля в какво .

И другото ,което исках да кажа ,че направо не мога да повярвам Тополска да падне така ниско /този ми прилича на гол охлюв/.Искрено се надявам,че затвори вратата за да му удари един голям шамар..Много страдам- беше ми любим образ.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 23:58 от FBID100001745220325

# 347
А, тя по баровете им плащаше да я опъват, та на тоя ще откаже! Образът ѝ беше доста противоречив и абсурден.

# 348
И аз си мислех, че ще му каже да я арестува и после се сетих за бармана...

# 349
Много кръв, Почна да става като "Братя" дето се трепят мутри на поразия, а аз не харесвам такива филми. Лазар има рейнджърски заложби, Вероятно пречука зализания тип. Може да се разпопи втория сезон и току виж се взел с отхвърлената Боряна... Вяра - хитра лисугерка, докато сервира на Миткото, ходи да хвърля по едно око в мрака и се подхилква... 
Изтървах, кой е новия персонаж Чочо и кого уби и защо??

# 350
Финалът ме разочарова. Интриги, пререкания, преследвания, дебнене и какво ли не разтеглено и накрая по най- тъпия брутален начин  за секунди изтрепаха един по един. Втори сезон едва ли ще гледам, просто филмите с насилие не са ми по вкуса.

# 351
Изтървах, кой е новия персонаж Чочо и кого уби и защо??
Онзи, Мак Маринов ли му беше името, е Чочо. Някакъв местен бандюга гръмна. Втори сезон ще разказва за това.

# 352
За да я спасят по сценарий със сигурност ще я намесят в следващия сезон ,но не мога да измисля в какво .

И другото ,което исках да кажа ,че направо не мога да повярвам Тополска да падне така ниско /този ми прилича на гол охлюв/.Искрено се надявам,че затвори вратата за да му удари един голям шамар..Много страдам- беше ми любим образ.
Следващият сезон ще започне с изненади. Топалска не се знае каква я е свършила с прокурора. Не се знае Лазар дали уби онзи тип. Не е ясно и какво ще стане със сръбската мафия. Може на Мика да и заговори кръвта и да стане по-страшна и от Зоран.
Когато Борис заравяше Даниела сцената беше снимана от нейна гледна точка. В Откраднат живот Христина Апостолова съживяваше привидно мъртви в края на сезона персонажи.
Повечето положителни персонажи от сериала станаха убийци. Тополска не уби, но пък ги прикри всички. Само баща и остана честен и принципен.
На нежния фронт всички малки и големи жени се предложиха на Петър.

# 353
Аз не мога да си представя какво щеше да предложи Сома на Мики, ако не тя не го беше предала. Къде щеше да я води и какво щеше да я лъже? То в един момент пак щеше да се разбере всичко около неговия "бизнес".

# 354
След всички мрачни загатвания, депресарски музикален фон, рекаааатааааа, онасяяяяяяяяяя и т.н. аз пък съм много доволна от многото кръв, ама на лошите Simple Smile, типично по американски. Всички злодеи си получиха заслуженото, в разрез с реалността. Ама пък така  аз съм ок, че поне на кино има възмездие. И приказките, че престъпниците по-добре да страдали живи, не ми се нравят. Знаем как живота си живеят в килиите, с какви предимства се ползват, тренират си, четат си, че даже и се образоват, та, излизайки, да се усъвършенстват в злодеянията си. Няколко висши изкарват, изкарват ги герои в "Ничия земя" и предавания тип Карбовски. За мен затворът не е пречистване и осъзнаване, и дрън-дрън глупости.
В следващия сезон дано не направят чистите злодеи. Тоя Чочо не е ли Сандо от "Братя"?

# 355
Тоя Чочо не е ли Сандо от "Братя"?

Не, Лазар е от "Дяволското гърло" Grinning

Епизодът не ми хареса, може би защото очаквах нещо по-интересно от това да изкарат Даниела травмирана шизофреничка и да я убият с едно бутане. Така и не станаха ясни много неща покрай нея, като къде е била, когато откриха бомбата, защо е получавала всичките тези подаръци през годините и защо след смъртта на Румяна не е продължила връзката си с Коста и т.н.

Напълно абсурдно ми е също това, че просто така ще убиеш някого, ще го заровиш и след това ще се разтопиш, като чуеш, че чакаш момче. Чочото пък май си стреля за здравей, а последната сцена между Топалска и онзи ми е бляк - охлюв се точи на заспала сова.

# 356
Тоя Лазар от Дяволското гърло хич не го помня Simple Smile Ама то с тези бради, русоляви Simple Smile

Знам, че тукашният Лазар там беше лошият Simple Smile Прекрасен Христо Петков. Безапелационен, и акто злодей, и като положителен герой.

# 357
Аз след като изкараха Даниела шизофреничка започвам да си мисля, че тя е била любовница на Коста само в своята глава и от ревност е свитнала Румяна. А Цвета е знаела за състоянието й и сама е казала на Коста да внимава с нея. За бижутата не знам, може би Коста да я е чувствал все пак като дете и да й ги е давал каъо инвестиция за образование примерно.

# 358
Как се разбра, че Даниела е шизофреничка? Гледаах отгоре-отгоре, т.е. слушах, поглеждайки. Но от това, което Бонев накрая видя ли? Че си въобразява, че говори с някого? Или някаква диагноза изкараха?
И защо мислите, че в стая 99 има човек?

# 359
  • София
Щото си говори сама по телефона. Но тогава се е знаело, че са любовници, нали и Тополски потвърди и даже аборт била правила.
В 99-та ни накраха да мислим, че има човек с тоя поднос, дето го оставят. Но когато евакуираха всички от Бонония от полицията нали са претърсили цялата сграда. Да не би това просто да е кабинета на Борис и да си го заключва?
С Тополска беше много гадно, а случи ли се веднъж, тоя пак ще я притеснява.
В повече ми дойде душенето на църковния счетоводител, дано Лазар се е овладял. И аз не бих гледала втори сезон ако ще е такава гадост и убийства и насилие. В началото беше хубав сериал, Видин, реката, дългокоси момичета...
За тунел под Дунава, това е градска легенда, но не прече и да има, някога римляните покрай Баба Вида да са пробвали да изградят нещо.
Петър свърши няква работа все пак, спаси момичетата и избави Митко.

Общи условия

Активация на акаунт