Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 837
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Прекрасна и полезна тема, благодаря за всяко споделено инфо!
Бих искала да попитам, ако самолетът каца в 1 часа през нощта на Бергамо, какви са начините за придвижване до Милано? Предварително благодаря!
Здравейте!
Повдигам въпроса, защото и на мен ме интересува, дали е удачно да се взима такъв полет.

Благодаря!

# 316
Ние имаме билети за такъв полет. Тръгва в 00:00 от България. Няма как да няма опция до Милано полета е рутинен, има го постоянно.

# 317
Прочетете малко по-напред, написано е.

# 318
  • Milano
Всяко летище има страница за трансфери "от/до летището" с различен вид транспорт и съответните линкове.

В случая, автобусен транспорт:
https://www.milanbergamoairport.it/it/autobus/

До Milano Stazione Centrale са три фирми.

Както е писано и преди, от пандемията насам разписанието е по седмици и варира.
На едната е изложено до 26.03, на втората до 31.03, на третата - до 02.04.

От това, което аз виждам единствено Аутострадале има автобуси до толкова късно - една седмица е в 01.40ч, друга - 01.50ч, трета - в 02.00.ч

Следете си за вашето пътуване.

П.п. Мики, на 1-ва стр.линка за трансфери от/до Бергамо е грешен.

# 319
  • Anywhere
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря варианти за транспорт от Венеция до Милано? Искам да комбинирам разходка из Венеция с посещение на концерт в Милано Simple Smile Мисля да разервирам 2 нощувки във Венеция и 2 в Милано, кой е най-удобния транспорт между двата. Благодаря предварително!

# 320
влак, лесно и удобно
trenitalia.it

# 321
# 322
  • София
Всяко летище има страница за трансфери "от/до летището" с различен вид транспорт и съответните линкове.

В случая, автобусен транспорт:
https://www.milanbergamoairport.it/it/autobus/

До Milano Stazione Centrale са три фирми.

Както е писано и преди, от пандемията насам разписанието е по седмици и варира.
На едната е изложено до 26.03, на втората до 31.03, на третата - до 02.04.

От това, което аз виждам единствено Аутострадале има автобуси до толкова късно - една седмица е в 01.40ч, друга - 01.50ч, трета - в 02.00.ч

Следете си за вашето пътуване.

П.п. Мики, на 1-ва стр.линка за трансфери от/до Бергамо е грешен.

Благодаря за отговора! Благодаря и на хората, които ми писаха на лични!
Да, линкът на първа страница е грешен. В моят случай попитах, не защото не ми се чете първа страница, а защото полетът, който ме интересува е след няколко месеца, а за съжаление трансфериращите компании не предоставят разписание толкова далеч в бъдещето. От цитирания отговор и от това, което ми писаха на лични, вече съм напълно наясно, че трансфери има, но ще трябва да изчакам.

# 323
  • In transit
Реджи, записах си да го оправя за следващата тема. Сега вече не става.

# 324
Бергамо е доста натоварено летище. Може да се спи в хотел до него или да се вземе шатъл до Милано. Само после не знам как е нощния транспорт в Милано.

# 325
Благодарности на всички,които пишат в темата!!! Прекарах прекрасно в Милано и Бергамо със семейството си и пътуването ни мина гладко, безпроблемно и без стрес,благодарение на информацията от тук!
Адмирации за труда и желанието да споделяте Simple Smile

# 326
menarini, би ли споделила за колко време бяхте и какво разгледахте?

А може ли и препоръки за някое интересно и хубаво място за хапване в Централна част или пък Навгили. Ще сме близо до там.

# 327
  • Стара Загора
Момичета, пишещи в тази тема, огромни благодарности за труда ви. Всичко от първия пост ми беше в много полза, всичко кое прочетох тук също. Дерзайте все така! Определено в Милано е лесно, уникално и много приятно. Децата са очаровани!Останаха неразгледани  неща, но това е причина да се върнем в по топли месеци и да съчетаем с езерата.
На нас ни бе препоръчан ресторант Dogana, до Катедралата в странична уличка. Два пъти хапнахме там и останахме очаровани. Също хапнахме в Spotini. Малкия ми син е любител на пица Маргарита, каза това е най-вкусната пица където съм ял.
Придвижвахме се пеша и с градски транспорт- метро, трамвай и автобус. Доста и вървяхме.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 13:23 от PetyaGr

# 328
  • Бургас/София
А може ли и препоръки за някое интересно и хубаво място за хапване в Централна част или пък Навгили. Ще сме близо до там.
Нашето най-добро попадение за вечеря в Милано тези дни беше Hosteria della musicа в Брера, на 10 минути пеш от Duomo.

# 329
  • Sofia
Здравейте, плануваме да ходим до Милано с кола.Знае ли някой  ,колко излизат пътните такси до там?

Общи условия

Активация на акаунт