Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 221
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 135
Имам чувството, че или се шегувате за палтото, или никога не сте виждали хубаво палто. Това да не в войнишки шинел, че да седи изпечено ои твърдо като ламарина.
Аз такова харесвам, не да ми се лигави и гърчи по мен. Искам да се вижда формата, и да очертава моята! Wink

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:38 от mimi.7299

# 136
Савова, това е новата мода за съжаление,  в унисон с времето, в което живеем.
И да, това е стилизиран войнишки шинел. Simple Smile Войнишки дрехи, дрипи за зомбита....черно, още черно, лак, унисекс....На който му харесва. На мен не, за това си ода демоде. Grinning

# 137
  • тук-там
mtz, честито колие!
Черната ти блуза ми е абсолютен фаворит. Имам същата, много я нося напоследък, пасва ми и деколте и дължина. Нося я най - често с бели джинси, но всякак ми харесва.
И аз я нося ризата с бели джинси. Сефте я обличам с друго Simple Smile

# 138
Топло ми е да го облека, но съм признала палта тип халат на Мах&Co и Маx Mara! Изпипано е до последният детайл “лепва”  ти и не евтинее. Под евтинее бързам да споделя, че има и по-скъпи марки, които евтинеят. Цената не е определящ фактор.

За ЧП ще ги следя и двете марки, но се съмнявам да пуснат намаление. Моделите им са класически и се продават и без такова.

# 139
Мах и со са далеч от качеството на Макс Мара.
При скъпите палта проблема, не е толкова качеството, колкото модела.

# 140
Абе всеки си носи каквото харесва и каквото му стои, аз с палто тип халат съм като лелка, обичам яка, ревер, талийка... Wink

# 141
[quote author=mimi.7299 link=topic=1495866.msg45521914#msg45521914 date=
Савова, това е новата мода за съжаление,  в унисон с времето, в което живеем.
И да, това е стилизиран войнишки шинел. Simple Smile Войнишки дрехи, дрипи за зомбита....черно, още черно, лак, унисекс....На който му харесва. На мен не, за това си ода демоде. Grinning
[/quote]

Sysly определено споделям мнението ти за модата на 100 процента.
Mtz харесваш ми и днес и честито колие, но навън е много горещо за това време от годината, важно е на теб да ти е удобно.
За палта няма да коментирам, защото не нося подобни модели.
Днес така

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:47 от Lioness77

# 142
Савова, ако не захапеш няма да спиш. 🤣🤣🤣🤣
Ами моето не виси отпред прост пример. 😂😂
Разбира се, че има разлика при Макс Мара има и кашмир не са само 100% вълна. Има и разлика в цената голема. Но е добра алтернатива.

# 143
То пък да не каже човек, че нещо изглежда зле. Голямо сърдене при откровение и мнение, различно от сурвакане.
Хубавите, скъпи и качествени неща си личат.
Обратното - също.

# 144
Cloe, твоето е много хубаво!

# 145
  • тук-там
Много ми харесва палтото, Клое! И марката е достатъчно добра! Покажи го на себе си, моля Simple Smile

# 146
Отнесох се на плаж да повишавам Вит. Д. 😂😂
Мими и Mtz, благодаря. Ще снимам по късно. 🤗

# 147
  • София
Cloe, палтото е же-сто-ко!

# 148
Хлое, много е хубаво палтото!
Имам си и аз едно на Max & Co, скъсвам го от носене, на сто години е и нищо му няма, пак бих си купила.
Кашмирените на Макс Мара са чудни, но никога не бих си взела. Не работя в офис, не ходя на бизнес срещи. Ходя много пеша, мъкна кучето и мразя да пазя и да гледам къде сядам.
Много са ми смешни такива обобщения - всички знаят кое е най-най и още по-най.
Не на всеки му е необходимо.

# 149
Моят любим модел палто е "кокон". Палто на всички времена! Извън модни тенденции и време - вечна класика. Моделът ми отива, може би за това. Simple Smile

По принцип палтата с колан стоят добре на високи и стройни дами с пясъчна фигура. Във всеки друг случай не прави добра услуга. Колана вместо да подчертае талията, прави фигурата още по-обемиста.

Общи условия

Активация на акаунт