Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 224
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 150
Дори войнишкиъе шинели имат отзад цепка или широка плоха, които позволяват да се върви нормално. Тясно палто дълго под коляното и без цепка е мъчение.

# 151
Max Marа имат страхотни палта. И страхотни костюми. И страхотни рокли. И страхотни кашмирени пуловери. И какво ли още не.
С тях е лесно - влизаш, обличаш се в серията за сезона от до и си готов. Всичко пасва с всичко, изработката е безупречна, комфорта го има, но..."но"-то е сериозно, като в описанието на Огледалото на принцеса Фиона 😃

Mtz, много хубаво колие 🙂 Честито!

Sisley, страхотна подборка, десен плюс десен ми е любимо.
А палтото е точно стилизиран войнишки шинел, немски офицер от ВСВ 😃 Харесва ми този стил, но трябва да е точно, иначе тц

ето го пак
Скрит текст:
и пак, много добре е ушито, но мен ме хвана съклет, не му оправих яката, а и гледах парфюмирания ми врат де не докосва яката
Скрит текст:

и да, липсата на цепка отзад дразни при ходене

# 152
И аз със палто тип "халат" не се виждам. Имам халат и приличам на меченце с него. Та й с палтото ще съм тъй.
Ама пък с войнишко и тип-редингот се възприемам.

# 153
Моят халат 🙃😃 е този, заради цвета го купих зимата. Божествен цвят, стои ми супер. 90% вълна и 10% кашмир, хастар вискоза. Нося го с ярко цикламено, светло и тъмно лилаво, черно, розово.
Скрит текст:
и в гръб
Скрит текст:

Е, Савова веднага беше грабнала лупата да разгледа шева 😃 а аз запленена от цвета изобщо не бях обърнала внимание.

Момичета, много благодаря за търпението и вниманието да коментирате модните ми експерименти / или по-точно залитания 🍒🌷🍀
Върнах всичко и сега звъня да видя до къде е шеваИкройката на бъдещата ми екстремно шарена пола на хризантеми

# 154
Шева е първото което гледам Simple Smile.

# 155
Кажи ми за този шев какво ще кажеш
Скрит текст:

# 156
Al, и полата ли върна Scream Палтото - ясно, ризата... - ясно, ама полата е ЖЕСТОКА! (сама по себе си, не с ризата)

# 157
И полата, Пенева 🙂 нещо се изнервих на себе си. Klemy добрe отбеляза, че дължината е една такава.....
Като стане готова хризантемите ще я покажа 🙂

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 17:51 от Al Georgieva

# 158
Кажи ми за този шев какво ще кажеш

Харесвам тънките палтата със скрити шевове и без подплата.
За себе си предпочитам да е право.

# 159
Ал, ако си ги върнала заради нашите коментари не бива. Не си шоколад да се харесаш на всички, а не е и нужно. Това е моята философия. Аз ако си харесам нещо не ме вълнува какво мислят хората за него. След определена възраст всяка от нас си е изградила свой стил и знае какво й отива и какво не. Ако на теб не ти харесват ги върни.
Аз съм имала преди години обратното купувала съм дрехи, които са се харесвали на приятелка. А аз дори не съм ги носила подарявам или изхвърлям с етикет.
За това научен урок, ходя на шопинг сама, когато ще купувам. Когато ще набелязвам с приятелки.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:44 от cloè

# 160
  • София
Всичко ми хареса. Полата и ризата също, но по отделно и не с маратонки.

# 161
  • София
Е, сега ми е гузно, че си върнала полата...Аз написах, че дължината не е моята, но нищо не пречи да е твоята. Нищо де, никой от нас не е гол, може би така е трябвало да стане. Последно време съм на мнение, че трябва да съм 100% убедена, че искам дрехата, за да  я взема.

# 162
Ал, индиговото палто е много хубаво. 😍
Аз пък не бих купила палто без подплата незавършено ми е. Ето пример колко сме различни.

# 163
  • София
Много са важни и издават качеството.
Справка, разпраният ми панталон на Зара 🤣

# 164
Ал, синьото палто е убийствено. Откъде е моля?

Общи условия

Активация на акаунт