Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 227
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 165
М то от Зара всичко се разпаря...
Аз още си чакам роклята от Мохито, извадих и електронната фактура да е готова за евентуално връщане!

# 166
  • София
Ал, индиговото палто е много хубаво. 😍
Аз пък не бих купила палто без подплата незавършено ми е. Ето пример колко сме различни.
Мислим еднакво по този въпрос. Пардон! По двата!

# 167
  • Виена
Индиговото палто на моя екран изглежда тъмто синьо, без оттенъка на индигото, но ако е наистина индигово лилаво и розово ще стоят добре в комбинация. И аз не обичам палта с колан, нито с копчета, предпочитам с цип.С колан нося едно зелено тези дни но ме дразни, ито го на картинка. Имам друго зелено с диагонален цип от Ваяна, любимо. За съжаление този сезон Ваяна няма да направят нова колекция, само 2-3 неща казаха. Иначе заводът работи с пълна пара за износ и много жалко, че изоставиха вътрешния пазар.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 18:59 от bubanka

# 168
Категорично съм за палто с хастар или някаква друга подплата.
Тези без подплата са ми някакъв тип преходна дреха, не стават за зима.
Имам един халат палто - точно от Зара- преди 3-4 години съм го купувала, 100 % вълна в бежово, желязно е, макар да го пера често, защото лесно се цапа.
Когато едно палто е "изпечено" както казват шивачите или тук коментираното твърдо, не се мачка и си запазва формата независимо на каква употреба е подложено и как се съхранява.
Всеки модел си е подходящ за различно нещо.  Аз още не съм намерила универсалното палто, е не съм и търсила, а и не искам, това с едно палто цяла зима ще ме подлуди - не се вписвам в новите тенденции за капсулен гардероб.

Бомболино, това кадифе ли е, хареса ми.

Купих си едно истинско черно памучно кадифе, толкова трудно се намира вече, и сег асе чудя какво да шия от него. Много е, но беше парче 9 м и трябваше да го взема цялото, понеже е от онази дървената ширина 1.10 см. Върти ми се някаква рокля и манто, но много черно и траурно. Или само манто да си ушия с някоя черна пола. Ще се радвам, ако някой даде идеи.

# 169
Ишлемета купувам в София, освен от вече споменатия бивш завод Витоша, и от следните места:
магазин на бул. Мадрид - Бети Баркли, Гари Вебер, Мош Мош, панталони на Бракс, Опус
магазин на ул. Георг Вашингтон , близо до Административен съд София - Сандро, Сезен, много френски марки
магазин на ул. Денкоглу , ъгъла с Анге Кънчев - Комма, С Оливър, Еспри, Айви енд Оук

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 19:00 от bubanka

# 170
"Палтото" без подплата не е за зима. За мен е идеален вариант тъй като при нас няма зима.
А за твърдите изпечени платове няма да говоря изобщо, защото се чувствам все едно обяснявам какво е кладенчова вода.

# 171
Търся си и аз палто, но нищо не ми харесва за момента.

# 172
  • тук-там
Аз се опитвам да не се сугистирам от собствените си представи и стил (или липса на такъв). И на мен не ми отива трапец пола с дължината на поръчаната от Ал, но ми се стори, че на нея и стои добре. Жалко, че я е засилила обратно.
Аз си оставих палтото халат (без подплата), макар доста дами в темата да не го одобриха. Но съм благодарна за всички коментари. Помогнаха ми да реша дали е моето или не. А и имаше доста обективни от сорта: не е моето, но на теб ти стои. Това според мен е идеята на обмяната на мнения в тази тема.

# 173
  • Виена
Зеленото палто на снимката е от гладко кадифе, да, няма копчета и затова му купих зелен кожен колан с пискюли, извън всякакви тенденции Simple Smile

# 174
О момичета, нямате идея колко ми беше полезно че изкоментирахте снимките и моля - никой да не се чувства неудобно за изразеното мнение 🍒
Реших да върна и полата, да - красива е, но не ми е вече в стила, пораснала съм 😃

Но пък на една витрина ме чакаше разкошна копринена рокля в есенни цветове, къде са Agent-а и Dez 😃 /не ги търся да ги бия, споко 🙃
ето я

Палтото е това  https://credomoda.eu/product/sinyo-lilavo-klasichesko-palto стои добре, защото е прибрано
а, и ще си отива с новата ми рокля 😎

Mtz, това със собствените представи е леко заблуждаващо - в представите си вървя с ботуши, дънки, кожено яке, калашник и т.н., но в реалността хората виждат жена с костюм, токчета и чантичка 😃
Х.Кортасар беше писал нещо за маските - че избраната маска говори повече за човека от истинското му лице /неточен цитат/

Аз имам две манта с подплата само на ръкавите и за първи път ги нося толкова много /само сутрин де, после става жега/

Савова, моля ти се 😃
остави индиговото ми палто на мира 😃 все пак е на 1/4 от цената на Макс Марата

# 175
  • тук-там
Леле, Ал, тази рокля направо ме влюби! Моля да я покажеш на себе си.
И на мен ми липсваше мнението на Агент и Дез за палтото. Изчезнаха в най-неподходящия момент Simple Smile

# 176
Къде ми отиде коментара? 🤔🤔
Ал със здраве да си я носиш. Много е хубава и цветовете ми харесват много, но на мен не ми ходят и това е.
Mtz, добре си направила. Трябва на теб да ти харесва. 🤗

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 18:52 от cloè

# 177
Щом ме питате, да си кажа. Satisfied На мен много ми хареса палтото на MTZ, и като цвят, и като модел и силует. Не се взирам, търсейки недостатъци, това е вярно. Честно, не видях такива. Личи, че е елегантна, не и придава обем.
Роклята на Ал е чудесна, и е в неин стил, мисля, дано показва и краката. С ботуш ще е също супер. Палтото индиго е много хубаво и то. Не помня дали биха си отивали заедно с роклята, май  ще е идеално.

Моята почивка свърши, и доста работа имам. Ще изчезвам за повече време, но ви следя, въпреки че не остава време да коментирам.

# 178
Търся си и аз палто, но нищо не ми харесва за момента.
Ами не! Кое е първото, което гледам? Шевът Simple Smile
Малко по-задълбочени познания по синтаксис никога не са излишни.
А какво гледа, когато глида шева Савова, тя си знае Grinning

# 179
Правилото за пълен и кратък член е всъщност много лесно, ако можете да заместите с “той” е пълен член, ако замествате с “него” е кратък. Не можах да не се включа след толкова дискусии по темата.

Общи условия

Активация на акаунт