Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 584
  • 590
  •   1
Отговори
# 180
А кралската фондация тук не е и събирала средствата. Това е направено от другата фондация.

# 181
  • Някъде там
Обикновено говорим за бижутата на дамите, но и мъжете имат своите малки съкровища.
Красивите разноцветни копчета на Фелипе, които носеше на събитието миналата вечер са подарък за сватбата му от принц Димитри от Югославия.Той има собствена компания за бижута и подаръка е проектиран лично от него.
Въпросният комплект се състои от чифт копчета за ръкавели и четири копчета за риза. Те са изработени от жълто злато и включват два аметиста, два сини топаза, два перидота и два цитрина, както и два сапфира, два изумруда два рубина и два диаманта.
В копчетата за ръкавели скъпоценните камъни са свързани с „възел на любовника“ или историческия възел на Савойската къща, декоративен мотив, присъстващ много в неговите творения, и намигване към семейството на Димитри по майчина линия.

Инфо за Димитри.
Скрит текст:
Профила на Димитри.
https://instagram.com/prince.dimitri?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Принц Димитри е потомък на Екатерина Велика, Луи XIV, Карл Велики, Медичите, гръцкото, датското, италианското, белгийското и югославското кралско семейство. Колекциите бижута на тези семейства остават ненадминати заради изящната си красота, размера на техните перли и пищни диадеми, изпълнени с най-фините бели диаманти и цветни скъпоценни камъни. Къщата на Фаберже, известна в Русия, изпълни някои от тези бижута, както и велики френски къщи като Cartier, Boucheron и Chaumet.

# 182
Кейт вдъхновила дизайнера  за новата му колекция.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-11370507/Roland-Moure … _article-masthead

Кейт беше откраднала шоуто по време на премиерата на продължението на Top Gun с вечерна рокля на Mouret за £2700, с брюнетки кичури, прибрани зад ушите, така че стегнатото й телосложение да беше отпред и в центъра. „Принцесата на Уелс е могъща“: Ролан Муре казва, че е проектирал най-новата си колекция с мисълта за Кейт Мидълтън – казвайки, че кралската особа представлява начина, по който жената стои „не зад, а до“ .......

Страхотна е в червено. Много й отива.
Принцесата на Уелс на терена на DW Stadium като почетен гост на четвъртфинала на Световното първенство на Англия срещу Папуа Нова Гвинея.

# 183
  • Някъде там
В Люксембург ще има сватба. Мария-Тереза и Анри обявиха годежа на дъщеря им Алексанра с Никола Багори.
Никола е израснал в Бретан. Роден е 1988г , с три години е по-голям от нея. Изучавал е политология и класическа литература и сега работи по социални и културни прокети. Сватбата ще е през пролетта.
Симпатична двойка са.

# 184
Принц Уилям седна с футболистите Хари Кейн и Деклан Райс, за да проведат „честен, открит и автентичен разговор за футбола и важността на поддържането на нашето психическо благополучие“. Кралската фондация се обедини с COPA90 за специален епизод от шоуто на Game of 5s.

# 185
Бъдещият младоженец е рус или побелял?

# 186
Според мен,побелял.Случва се и при по-млади хора.

# 187
Катрин и тази година ще е домакин на Коледната служба в Устминстърското абатство на 15 декември:

# 188
  • Някъде там
Бъдещият младоженец е рус или побелял?
Побелял.

# 189
Мъжът ми на 26 беше приблизително такъв.

# 190
Не ми харесва годеника, девойката е симпатична, но той, не.

# 191

Извинявам се, каква девойка? Тя е на 31, той на 34. Минали са покрай младежите и девойките.

# 192
И на мен девойката ми е симпатична, а той не много.

# 193

Извинявам се, каква девойка? Тя е на 31, той на 34. Минали са покрай младежите и девойките.
Добре де, младата жена и младия мъж.

# 194
  • Някъде там
Страницата на Инвиктус сподели снимки от посещението на Хари и Меган в Дюселдорф. Пуснали са в движение нов влак на компания за градски транспорт Rheinbahn и с това са отбелязали сътрудничеството си.
Компанията ще е спонсор на игрите в Дюселдорф.

https://www.instagram.com/p/CkqgaDwDpAq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Общи условия

Активация на акаунт