Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 273
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Готини шапки всичките, каквото решите. Но аз ви намерих играчки за елхата. Обединяват поне два важни показателя, по които се припознаваме като сътемнички.

# 1 996
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вталеното вдясно съм аз
Simple Smile

# 1 997
Clo Благодаря за новата премяна!
Ехх премених се и Язе на стари години  . Ей ме на нова новеничка  !:laughing:

# 1 998
  • USA
Мен мий ранУ за Крисмас, първо имам Ден на благодарност да отразя тази седмица. А сега си забърках един летен цветен коктейл🍹
Наспорт, другарки!

Всички вещички одобрявам, особено на Сис палавата цветна😍

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:33 от SkyBlue

# 1 999
Ауууууууууу, драгън фрут!
Как обичам и откога не съм яла!!!

# 2 000
Sky с това прекрасно слънчево време как се настройвате за Коледа ?

# 2 001
Утре с Лъвчо отиваме на лекар. Подозирам, че има лактозна непоносимост.

Доставчикът е захвърлил обърнат Инстант пота малко по - настрани от къщата, като не съм получила известие за доставката. Днес цял ден вали и съответно кутията е подгизнала. Бясна съм. Ще го връщам.

# 2 002
  • USA
Sky с това прекрасно слънчево време как се настройвате за Коледа ?

Трудно, но пък навсякъде украсяват много.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:30 от SkyBlue

# 2 003
Лав, куриерите при вас са направо страшни! Scream
Как ще хвърли извънземнато (накратко ЕТИ) на земята в дъжда!!! Връзка с главния мозък имат ли? Не отговарят ли за състоянието на стоката, която доставят.
Всички предложени шапки ми харесват, а всички бисквити показани от Яна искам да ми паднат в ръчичките, добре, че тя е далеч от мен, защото иначе кръглата форма не ми мърда.
Кайсия, моето извънземно е Инстант пот дуо крипс. Сигурно година поне се чудих за подобна джаджа, докато не се хвърлих в дълбокото при една промоция(благодарение на Ваичка, която тук ни пусна код с който цената на уреда беше със 100 лв надолу). Изключително доволна съм, не знам каква е разликата с про-то, но вчера общо за 37 минути имах сварен заек(25 минути - много му бяха), манджа с част от месото на заека (5 минути на ниско налягане) и пастет(7 минути на соте за част от продуктите - морков, лук, дреболии). Аз оставям налягането да спада само, та повече време отива от 37 минути, но това ми е най-смислената покупка за кухнята от много време насам. Пести време и ток, особено това важи за капака под налягане. За печенето ме дразни, че кошницата смалява количествата, хапките трябва да ги правя на два пъти например, но винаги мога да пусната фурната и да метна вътре голямата тава.
Идвам от родителска среща. Обявих на синкото още от входната врата, че демокрацията свърши и идва ред на диктатурата!!! Две чаши вино не ми стигат! Положението е брало си лайката. Повиках профилактично, а от утре преди да седне на компютъра ще се изпитваме като първолаци. Imp Бясна е слаба дума, добре, че повечето учители не ги познавам, сменили са се колегите, та поне се червих пред непознати хора, а не пред бивши колеги, че в туй училище съм преподавала.

# 2 004
Дето казват, че желязото се ковяло, докато е горещо...
Какво ще кажете, като сме почнали, всички да си сменим профилните снимки в такъв стил. Имам готовност утре по някое време да разхвърлям на ЛС на всяка една нова премяна.
Скрит текст:

Стилът го показвам, намекът е явен, няма нужда да подсказвам, нали?
Ако някой не иска да се включи, да казва от сега, може на ЛС, ако не иска да се заявява публично. Само след колективно съгласие я почвам, да знаете.

# 2 005
аз мисля да си остана с Добриня Никитич. той ми е връзката с Горинич, а не съм готова да я прекъсна.
но идеята за аватари вещици е чудесна - ще се връзва с темата за вещерското сборище.
Simple Smile

# 2 006
Аз не искам да сменям профилната ми снимка. Има си значение за мен!

# 2 007
Добрня, на теб даже и не предлагам. Ти много отдавна си го заявила това. И аватарът и подписът ти топ оф съм топ. Единствена и неповторима. 😍

# 2 008
Simple Smile Благодаря.
гледа ли филмчето от подписа?
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 009
  • София
Никога не съм имала нова премяна. Може би ми е време.

Общи условия

Активация на акаунт