Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 246
  • 978
  •   1
Отговори
# 285
Тути, слагай гофретите или мъфините, идвам Simple Smile

# 286
  • Бургас
😂😂😂моите казаха Макарони !
Вече са почти готови!
Аз пия кафе,завита,не ми се мърда.

# 287
  • Canada
Тути, какво направи 😁

Мари, благодаря, познат ми е подхода, прилагам го понякога когато знам, че ще имам бързи въглехидрати/ захар в храненето. Може би трябва по често 🤔 Наясно съм и с поредността на приемане на храните.
Ако ползваш инстаграм погледни тази мацка, мн добре обяснява нещата.

Надя Петрова също има мн добри попадения. Подозирам, че при мен кортизола дърпа всичко. Ще видим 😁

# 288
Момичета, да питам набързо, че имам 2 часа да взема решение.
Канени сме на коктейл по случай откриването на нов обект. Какво трябва да нося, какво се подарява 🙄

# 289
Фонсе, за кортизола- маточина. Не ползвам инстаграм.
Румка- по разни снимки виждам да се подаряват цветя, които да украсят новия обект, някои подаряват икони, други алкохол, бих подарила и ваучер (примерно от голяма книжарница), за да си купят неща, които ще им трябват, или рамки за разни презентационни материали....

# 290
Руми,  цвете и вино.
Размазах се днес, но не от мързел. Прибирам  се и ще се боядисам.

# 291
Маре, а трябва. Млади сме, как без Инстаграм;)
Фонс, нищо не правих, мина ми.
Такъв ден не съм имала от не помня кога. Четох и си пих кафето цял ден и не съм сменяла пижамата дори. Монката ме черпи сандвичи, като си прави за нея. В спалнята ми ги донесе даже, да не се моря;)
Тази мацка с нивата на глюкозата и графиките, които показва и аз я следвам. Много полезни неща казва и анализира и от нея разбрах, че мъжете се хранят много здравословно;)
Салатка с много оцет, после основното и чак накрая малко десерт, ама не е задължително.(по моя мъж съдя)

# 292
Добро утро!

Вчера позлотворен шопинг направих. 2 рокли  една пола и един пуловер, като едната рокля е за коледното парти. Мирясах. После малко мързел и готвих султан кебап за вечеря. Стана топ.

Спокойна седмица,  банда!

# 293
Добро утро.
Миналата седмица имах голяма греда с покупките, върнах едно палто, пола и панталон.
Успешна да е седмицата ви.

# 294
Добро утро и от мен! Хубава седмица!

# 295
  • на Мелмак
Добро утро,

Рано ранила кукувица. Изчистих и изпекох чушки, дорязах зеле за бързата туршия. Съдомиялна, пералня. Вчера правих пиле със зеле.
Днес може едни мързеливи пържолки. Мислех палачинки да направя, но имам едно яйце. От поне 30-40 минути гледам рецепти за сладко от дюли. Още едно кафе май ще ми трябва.
Бубе, в Баня не знам заведения. В Банско знам Grinning
Поръчах на щерката кожена риза. Да видим дали ще й стане. Голям мерак за такава от изкуствена кожа, не мислех, че ще има естествена, но пък намерих, даже и тя хареса модел. То яке, де, но като риза. Тийнейджърска им работа.

# 296
Стартирах седмицата с токов удар и ми изгоря термокерамичният плот. Спешно трябва да се сдобия с котлон, докато мъжът ми се върне.

# 297
  • на Мелмак
Съни, гадно.
Но пък сега има намаления навсякъде, свекърва ми си взе миналата седмица от Техномикс Тека котлон, намален със 150 лв.

# 298
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, много неприятно!  А може ли да се подмени само нагревателя, а не целия плот?

Ети, кво ти става бе момиче,  що тъй рано, а и толкоз дейности?
Може би, ще скокнем някой ден до Банско, та не е лошо да имам идея, къде бихме могли да хапнем вкусно?

Такава мъгла е навън, че не знам сили ще си покажа носа!  Имам записан масаж и нямам търпение да стане време! Много обичам!

Али, честити ти дрешки!

Хубав ден, момичета!

# 299
Ети, и с едно яйце стават палачинки.
Буб, лек път. Мотиката или Чардака(Ети да ме поправи) и Чевермето(почти едно срещу друго са) май се споменаваха в темата за хапване в Банско. Съни, да си избереш най- хубавия котлон!

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 08:22 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт