Искам да кажа...(200) през ноември 2022

• 40 247
  • 978
  •   1
Отговори
# 300
  • на Мелмак
Точно срещу чевермето е Метоха, там Идем ние. Grinning

# 301
Благодаря,  Мари, но други неща обичам да избирам, не точно котлони.
Скрит текст:

Последните никак не са "мои"

# 302
  • Germany
Добро утро!
Изпратих малкият на училище и пия кафе. Големият си го оставих и днес, че има тест по английски, а хич не е подготвен. Аз пак се будих от запушен нос и направо ми писна. Никога не ми се е случвало толкова време да ми се запушва носа. И Синупрет почнах да пия и няма никакъв ефект.
Съни, харесва ми гривната.
Хубава седмица на всички!

# 303
Мони, майка след ковид една камара време беше със зверски запушен нос. Че УНГ, че капки, че щуротии и накрая май от самосебе си мина...

Съни, айде дано все такива нещица ти се налага да избираш!

И тук голяма мъгла и гняс тази сутрин.

# 304
  • гр.София
Добро утро ☕
И тук една мъгла...
Вчера бяхме на центъра да гледаме празненството за Сейнт Мартин, мина на кон, имаше оркестър, интересно беше, пълно с народ и децата носеха фенери.
Купихме си коледни украси, елха, щерката нямаше търпение, та сме и украсили вече 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 305
  • София
Добро утро от Велинград!
Съни, красота!
Браво за покупките ви! И аз съм си поръчала ботички, но ще си ги получа като се приберем.
Миналата седмица внучката беше болна, сега внука е с температура. Ако не бяхме на почивка щяхме да го гледаме. Много болни в момента, дано бързо се оправят!
Вчера беше слънчево времето, но днес е мръчкаво засега. Дано се оправи!
Хубав ден!

# 306
  • Бургас
Съни, кофти старт с непланирани разходи. Дано намериш нещо хем хубаво, хем евтинко.

Сутринта в градината записваха за коледни снимки/календари и от един от образците ми се усмихваха на Лина сладурките Simple Smile Моят кекльо дано издържи до петък, когато ще имат тържество и въпросните снимки.

Мери, приятна почивка! Да оздравява бързо внукът ти!

Деси, като каза елха и се усетих, че нямам място къде да сложа нашата тази година. Заехме й обичайното с работен кът на ММ. Има една хокей маса, която стои като паметник в хола, освен да я разкарам нея. Навън пускам левчета, за да играят въздушен хокей, вкъщи не я поглеждат.

# 307
Приповдигнато коледно настроение улавям в постовете ви Grinning

Днес съм рожденичка! Почерпете се за мен Hug
Имам много хубав подарък от приятелките със скандинавски мъх.

Скрит текст:

# 308
  • Бургас
Руми,честит рожден ден! Бъди здрава!
Селесте,  сериозно ли ? Simple Smile Давай да правим среща Wink

# 309
  • На брега на реката
Руми, честита да си! Здрава, щастлива и обичана! Прекрасен подарък!

Мери, приятна почивка и да се оправя Малчо!

Ети, Мари, благодаря за предложенията!

# 310
Честит рожден ден разкошна Руми! Пожелавам ти да си много здрава, момичетата само радост да ти носят и да имаш време за почивки и весели събиранки!

# 311
Руми, честита да си. Здрава, щастлива и обичана. Усмивката да не слиза от лицетото заради приятни изживявания.

Слънчево е тук от сутринта. Беше хладничко по-рано, но сега се позатопли. Много приятно време.

Букнахме една предколедна Виена за средата на декември. Децата решили да заведат каката и ние се присъединихме към тях. Та, в случая, и малкото Бръмбърче идва с нас. Хотелът е на такова място, че почти всичко ни е на пешеходно разстояние и няма да има проблем ние с дядото да го прибираме на обяд да поспи. Програмата е готова и сега остава само да сме здрави и да се надяваме на хубаво време докато сме там.

Спокойна, безпроблемна и слънчева седмица.

# 312
  • Бургас
Руми, честита да си! Здрава, щастлива, обичана и все с готиното си чувство за хумор!

Лина, разчете знак от съдбата за среща, нали? Simple Smile

# 313
Честита да си, Руми! Здрава, щастлива, обичана и носена на ръце! Весел празник.

# 314
  • гр.София
Руми, честита да си 🥰
Все така позитивна и готина 🥂всеки изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт