Звездни компромати - Ноември'22

• 262 254
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 395
  • софия
Онзи безвкусен чалга клип не е сниман в студио/декори, както някой писа тук, а си е баш при църква. И не бил първият, сниман там.

# 1 396
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Да ви кажа, не бих го върнала Адам Драйвър.
Тамън, фенките му сме по-малко и няма да има навалица при нас Satisfied.
В пъти предпочитам такива нестандартни физиономии като неговата, отколкото захаросани убавци.
Той на всичко отгоре утре е и рожденник, натрупа още една точка в мойте очи.

Скрит текст:

# 1 397
По повод възрастовата разлика, се сещам една позната. Жената е разведена, над 50, и изглежда на повече поради отдавна настъпила преждевременна менопауза. Та тя си търси сериозна връзка с мъж на нейните години и повече в сайт за запознанства. Та тя е изумена, болшинството от пишещи ѝ са млади мъже, има и под 30, и малко над...Та за мен това си е един фетиш, психологията отдавна го е обяснила.
А за африканците с баби, и тази ситуация съм виждала, 2 баби водят под ръка един такъв от двете страни, да му купуват кола...
И на мен са ми много неприятни като комбинация Макрон и жена му. Той много зле остарява, тези дни го гледах.

# 1 398
Като фен на Star Wars бях скептична относно Адам Драйвър, но в роля не мога да си изкривя душата и си го бива много човека.

# 1 399
  • София
Даян Крюгер
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Деми Ловато ... кога отслабна това момиче?
Скрит текст:
Мила и Аштън
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:
Календар Пирели - Бела, Кара, Емили Р., Ашли Греъм, Прешъс Лий и др.
Скрит текст:

# 1 400
Грозен е Драйвър и не е секси. Секси грозник е Вансан Касел. Драйвър си е само грозен, нула харизма, нула сексапил.

Да добавя и Хавие Бардем като секси грозник.

# 1 401
В момента Люси режисьорът говори за чалга певицата в църквата по Нова. Станал е скандал, църквата протестира срещу излъчването на клипа.
Бардем е поне 10 пъти по- харизматичен и секси от Драйвър, Хоакин Финикс също винаги ми е бил чаровно грозноват. Великолепни актьори!:heart:

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 08:49 от Mysadness123

# 1 402
Мен пък от пръв поглед ме грабна нещо в Адам Драйвър! Много ми харесва нещо в погледа му, в излъчването. После му видях ръста и тялото, после актьорска игра. Като му гледах пък няколко интервюта - съвсем ме спечели! Суперготин, умерен, интелигентен и с фино чувство за хумор. Категорично го намирам за супер сексапилен мъж! 😍

# 1 403
Е тази награда на Маринела някаква подигравка ли е? Аз мислех, че нещо още ги разследват тия нещастници. Дали наистина има общо а изредените каузи? Аз защо само съм чувала за разточителни запои на френската Ривиера?
Тази мода да лъскат имидж със семпла благотворителност не е от вчера. Лайънс клубовете са се напълнили с компрометирани екземпляри. Правят благотворителни балове за хиляди, само грим и прически за стотици, а събират някакви символични суми на фона на изхарченото за вип партито. И всичко това гръмко отразено където имат достъп. Отвратително

# 1 404
Целият е крив в лицето Драйвър, с тия ушаци като дръжки на тенджера не ми е секси... От голите снимки виждам, че има малка глава за този гардероб от мускули, в който се е наврял.   Иначе е талантлив и има хубав глас, за да завърша позитивно все пак...

# 1 405
Мен пък от пръв поглед ме грабна нещо в Адам Драйвър! Много ми харесва нещо в погледа му, в излъчването. После му видях ръста и тялото, после актьорска игра. Като му гледах пък няколко интервюта - съвсем ме спечели! Суперготин, умерен, интелигентен и с фино чувство за хумор. Категорично го намирам за супер сексапилен мъж! 😍
Както някой написа малко по-напред в темата - за всеки влак си има пътници. Аз не виждам нищо сексапилно в него и никак не ми харесва на външен вид, но пък има жени, които го харесват. Simple Smile

# 1 406
  • гр.Пловдив
Много "сексапилният" Драйвър на младини...
Не успях и като актьор да го харесам аз

Скрит текст:

Същото като при Ейдриън Броуди,и аз така не успях да го харесам Thinking

# 1 407
А,Ейдриън ми е любимец.Чаровно грозноватичък.

# 1 408
Има някаква харизма Адам,но ми е далеч от красив.Венсан ми е откровено неприятен и не ми попада в нито една класация.А Бардем за мен си е хубав,не сладникав,а мъжкарска груба красота.
Петък сме ,нали?Stuck Out Tongue Winking Eye
Една селекция исполини.
Скрит текст:
Джо-1,96м ,
Арми-1,96м ,
Златан-1,95(това е за мен чаровен грозник),
Александър-1,94м ,
Лиам-1,91м ,
Крис-1,90м ,
Аштън-1,89м ,
Къванч-1,86 ,
И да покажа още един чаровен грозник-Ерик,но е само 1,78м Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 10:34 от Amber*

# 1 409
  • Berlin
Ето един симпатяга, 165см😀, стара снимка, че нещо последният стайлинг не ми допада.
Скрит текст:
Тези “грозничките”, ако не бяха известни и оформени, едва ли щяха да са толкова обсъждани. Свикнали сме вече да им гледаме муцуните и ни харесват. Както с една смотана песен, като се завърти по радиото нон-стоп и станала хит. Личен опит имам с Despacito аз.😂 Даже вече ми е любима.
Скрит текст:
За когото му се чете. Пускат Despacito по радиото и аз съм с една приятелка, тя скача едва ли не, когато чува и започва да си припява. Моята успоредна реакция беше едва ли не повръщане… секнах бързо ентусиазма на момичето.

Общи условия

Активация на акаунт