Звездни компромати - Ноември'22

• 262 251
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Зои Кравиц
Скрит текст:
Матю Пери
Скрит текст:
Брендън Фрейзър
Скрит текст:

Кая Гербер
Скрит текст:
Крис и Елза
Скрит текст:
Том Ханкс
Скрит текст:
Натали Имбрулия
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:
Руни Мара и  Клеър Фой
Скрит текст:
Джесика Честейн
Скрит текст:

# 1 411
Тази Джесика Частейн пък все по-хубава и елегантна!!!

# 1 412
Ох, всеки път ме кара да й се дивя тази Джесика Частейн.
Толкова е красива... Green HeartYellow HeartBlue Heart
А с Еди Редмейн като се снимат, ми приличат на брат и сестра.

# 1 413
  • Варна
Тази Джесика Частейн пък все по-хубава и елегантна!!!
Много я харесвам 😘

# 1 414
  • Glasgow
И аз от фенките на Джесика Частейн, особено като е в зелено. Руни Мара много възмъжала.

# 1 415
  • Варна
Руни Мара много възмъжала.
Аз и друг път съм писала, че години ми трябваха, за да спра да се изненадвам всеки път като отворя нейни снимки, че виждам жена, а не мъж.

Заради името й мислех, че Руни Мара е мъж, футболист, черен.

# 1 416
Owen Wilson на 54. Чрд!
Скрит текст:

# 1 417
Адам Драйвър няма да го харесате само от снимки, трябва да го гледате в роля. Той има харизма, която си проличава точно там. Има хубави очи и фиксиращ поглед, който приковава вниманието, има много хубав глас.Макар и да е толкова мускулест и огромен има финес в движенията му и начина, по който се изразяява.Има дълбочина, което е много важно за един актьор. Затова всеки образ, който играе е различен от другия.

В Гилдията са впечатлени от диапазона му на игра и изразяване на емоции. Той еднакво добре изиграва жесток. коравосърдечен и безчувствен до лудо влюбен в жена си мъж, от свещеник до Санчо Панса, комичен и напълно луд. Това си е голям талант. Затова за 4 години в голямото кино има вече 2 номинации за Оскар, за БАФТА, Golden Globe и каквото се сетиш.  Мартин Скорсезе, който е топ режисьор и е работил със стотици актьори през живота си го определя като най-добрия актьор на своята генерация. Не мои думи, на Мартин Скорсезе са! Режисьорите в момента булквално се надпреварват кой пръв да работи с него.

В Междузвездни войни си снима всички каскади сам, отказва да ползва каскадьори. Той е в много добра физическа форма, което е голям плюс, защото може да изпълнява сложни екшън сцени.

И не на последно място е доста земен, не е надут, много е интелигентен и приятен и явно лесно се работи с него.
Ето какво казват за него режисьори и колеги. Аз толкова суперлативи скоро за други актьор не съм чувала.
https://www.youtube.com/watch?v=H7r31r5XSYo

# 1 418
Дейзи, той може да е много добър актьор, но на мен не ми харесва на външен вид. Не е мой тип. И да изгледам всичките му филми, пак няма да го харесам като мъж.

# 1 419
Дейзи, коментирай си каквото искаш. И на мен не ми харесва този Адам, но е интересно да прочета твоите коментари, защото винаги са аргументирани и пълни 💖 🤗
Олсън е чудесен, един от малкото руси мъже, които харесвам 🤗🤪 Лицето му е магнетично за мен 😍
Иначе за мъже, може би съм единствената, която харесва мъж по лице. Освен характера де... Тялото малко ме вълнува, и то дотолкова да не е грозно дебело и отпуснато... Иначе лицето ми е приоритет 🤭

# 1 420
Дейзи, коментирай си каквото искаш. И на мен не ми харесва този Адам, но е интересно да прочета твоите коментари, защото винаги са аргументирани и пълни 💖 🤗
Олсън е чудесен, един от малкото руси мъже, които харесвам 🤗🤪 Лицето му е магнетично за мен 😍
Иначе за мъже, може би съм единствената, която харесва мъж по лице. Освен характера де... Тялото малко ме вълнува, и то дотолкова да не е грозно дебело и отпуснато... Иначе лицето ми е приоритет 🤭
Не си единствената - аз също първо гледам лицето на мъжа, а не тялото. Моят идеал от актьорите (по лице Grinning) е Пол Ръд. Харесвам такъв тип мъже като него. Много хора бяха учудени, когато беше избран за най-сексапилният мъж за 2021-ва година, но аз бях много доволна. Grinning А като добавим и колко е скромен.. Беше казал, че има много други хора, които го заслужават повече от него, но аз не мисля така. Grinning

# 1 421
  • Glasgow
Руни Мара много възмъжала.
Аз и друг път съм писала, че години ми трябваха, за да спра да се изненадвам всеки път като отворя нейни снимки, че виждам жена, а не мъж.

Заради името й мислех, че Руни Мара е мъж, футболист, черен.
Сигурно асоциираш с Уейн Рууни😁Рууни и Роналдо се джафкат дистанционно последните дни, Роналдо даде интервю при Пиърс Морган, което компрометира Ман юн и определени персони,  забавно е за не фен на отбора, за феновете сигурно не е.

# 1 422
Всеки гледа с неговите се очи. На мен Дж. Частейн ми е толкова безлична, че ме мога да я запомня. Всеки път отварям снимка да се сетя коя е. А пък харесвам Койна.

Имам един колега, който много грозно се изразява за мъже, които си лягат с по-възрастни жени - “баболюб”. На мен даже срок ми е сложил, че съпругът ми е по-млад. До 55 и после съм чао 👀

# 1 423
На мен като визия ми харесват Брадли Купър, Матю Макхонъки, Антонио Бандерас.
Мъжете Файнс също не са зле.
Ralph Fiennes
Скрит текст:
Joseph Fiennes
Скрит текст:
Hero Fiennes
Скрит текст:

Но за мен поведението и таланта са водещи. Ап Пачино също не е красив, но е велик актьор. Така че като гледам филми гледам основно таланта.

# 1 424
  • Berlin
А Кейт Мара е много симпатична, бърках я с Ана Кендрик по едно време, докато схвана, че са две различни актриси.
Скрит текст:
И докато разглеждам, попаднах на видеоклип на Грийн Дей с Евън Рейчъл Уд (Westworld), 2005г - https://youtu.be/NU9JoFKlaZ0

Общи условия

Активация на акаунт