Звездни компромати - Ноември'22

• 262 338
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Berlin
Сами са си го написали Хармоника, ясно е, малко реклама на гърба на Мъск, Белоградчик и Она̀.

# 1 771
"Gelateria Naturale" също са си написали такъв имейл.
https://www.facebook.com/GelateriaNaturaleSofia
А от "ONA" са си ограничили коментарите под поста с имейла от екипа на Мъск.
Може би някой се е пошегувал с тях, не е задължително те да са си го написали, но очевидно е партенка.

Мъск милия идея си няма сигурно в какво се забърка с един туит. Joy

# 1 772
  • софия
И бг ИТ-тата са се предложили. Имало двама в екипа на СпейсХ.
"Кит" в 21 век.

И все за Метеора си мисля. Там наистина дъхът ти спира не само пред величието на природата, а и пред човешкия дух и умения. Знам, че не звучи родолюбиво, ама не винаги моето свраче грачи най-хубаво.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 14:01 от zvаnchе

# 1 773
  • Враца
Две неща ми се въртят в главата по повод така раздуханата сага с Мъск.
Първо, имам усещането, че този ресторант е измислил цялата работа, за да си осигурят ремонт на пътя.
Второ- започвам да се съмнявам, че някой предприемчив чиляк е измислил тази "схема" с имейла. Като писмо от Дядо Коледа, или пък като сертификатите "любима марка на клиентите", или каквото беше там- срещу 60 лева продаваха такива лепенки.
Все по-безумно ми се струва всичко това!
Вече дори не ми е забавно...

# 1 774
Ако това е начин да се осигури ремонт на път в България - евала на досетилите се.

Simple Smile Хайде и аз с едно меме на хора, които ползват Мъск за популяризиране на творчеството\продукцията си - писателят Никола Крумов (с най-добри чувства го поствам, пак казвам, че гледам на това с Мъск откъм положителната страна)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 14:42 от EmmaT

# 1 775
Филип Буков и Виктория в нейн  музикален клип. Това обяснява снимката, която публикуваха заедно преди седмица
https://www.youtube.com/watch?v=4bJDidEFY8E

Дупките по пътищата са най-малкото нещо, което ще уплаши Мъск да дойде в Северозапада. Може пък да му е нещо като обмяна на опит, преди да прати хора на Марс.

# 1 776
  • Добрич
Филип Буков и Виктория в нейн  музикален клип. Това обяснява снимката, която публикуваха заедно преди седмица
https://www.youtube.com/watch?v=4bJDidEFY8E
Хареса ми песента и клипа . Слава Богу не е в оня умрял стил ала Били Айлиш

# 1 777
Вие сериозно ли не схващате, че публикацията на Хармоника (втората, която тук е споделена от Alethea) е абсолютно иронична?
Кога си загубихме чувството за хумор...

# 1 778
  • София
Аааа, схващаме, схващаме 🙃 Умен ход 👍

# 1 779
За Хармоника не съм много сигурна колко е иронично, защото са писали и под туита на Мъск как го очакват и да пробва продуктите им на английски, така че да ги разбере. Rolling Eyes На Gelateria Naturale постът е ироничен.

# 1 780
Вие сериозно ли не схващате, че публикацията на Хармоника (втората, която тук е споделена от Alethea) е абсолютно иронична?
Кога си загубихме чувството за хумор...

Абе един нямал нужда от реклама, ама си пишел ей така, просто нали, друг бил ироничен… всеки има подтекст и сложен смисъл, ама е набутан там в злободневния шум, забелязвам, та от ирония на ирония - току виж се докопал до височайшето внимание Grinning

# 1 781
Мисля, че родните плеймейтки и миски изостават от тренда и е време да налазят и те Илончо в туитър.
Също така очаквам поне един кючек Мъск да се роди в суматохата.

# 1 782
Мисля, че родните плеймейтки и миски изостават от тренда и е време да налазят и те Илончо в туитър.
Също така очаквам поне един кючек Мъск да се роди в суматохата.

Нещата се случват, макар и в по-скромна платформа Grinning
Скрит текст:

# 1 783
😀 Значи всичко е наред, да не бера грижа!

# 1 784
Не искам да си представям как точно ще се изрекламират нашите бръмчалки на Мъск, но е факт, че те биха имали по-голям успех отколкото  Хармоника. Joy

Общи условия

Активация на акаунт