Звездни компромати - Ноември'22

• 264 460
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 845
Абе не са женствени! Ако излезеш на улицата в някой азиатски град, мъжете няма да изглеждат и половината така. Не че съм ходила, ама гледам къде що намеря научнопопулярно за азиатските държави. Отличителна черта освен очите им е, че имат доста месести носове. В Южна Корея пластичните операции и избелващите кремове са на страшна почит, защото еталонът за красота е европеидния вид. Носовете трябва да са малки, очите не толкова дръпнати и кожата - бяла. Тези момчета са имали щастието да пасват на въпросния еталон. Да не говорим, че в Япония масово имат някаква генетична особеност, и зъбите им не се събират в устната кухина. Поради това често имат щръкнали зъбчета, което може и да е кавай (сладко), ама не винаги.

# 1 846
😂 Потвърди ми се усещането, че Ружа е ромка. Ами евалата, отправна се оказа - и образование, и бизнес, и измами, всичко на шест. 😃
В Индия има много милиардери. Например бащата на съпругата на британският министър председател. Факта, че е ромка по никакъв начин не й пречи да е умна и образована.

# 1 847
Абе до Джо(вергарин) тези са някакви сукалчета. GrinningМного нежни.
Кога, кога ще играе Златан да го гледам? 😆
Като се подновят мачовете в италианската сериа “А”ако е в настроение 😂

# 1 848
Тя Ружа като си сложи една бурка в Дубай ще я намерят на куково лято. Joy

# 1 849
  • софия
Не е нужно и да е в Дубай. С бурка може да е навсякъде. Западът е силно политкоректен (един от негативите на приемането на всякакви безобразни крайности).

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 12:59 от zvаnchе

# 1 850
Така е, никой няма да си позволи да маха нечия бурка, защото подозора, че може да е тя. Трябва да имат 1000% сигурност, че е точно тя, да я арестуват и чак в ареста евентуално биха могли. А тя като е с фалшив паспорт под друго име...почти невъзможно е.

# 1 851
  • Fire & Blood
Тука пак сме се събрали бутикови ценителки на мъжката азиатска красота.
За останалите ето ви един Златан почивно Smiling Imp

Скрит текст:

изт. Pinterest

# 1 852
Благодаря! Чаровник е, без да е красив. А пък тяло Heart EyesНо на този кадър ми е направо сладък,
Скрит текст:

# 1 853
Благодаря! Чаровник е, без да е красив. А пък тяло Heart EyesНо на този кадър ми е направо сладък,
Скрит текст:
Аз не виждам нищо чаровно у него. На мен не ми допада.

# 1 854
Е, на снимка какво впечатление може да добиеш...не е пръв убавец, но има акъл в главата и доста добро чувство за хумор.

# 1 855
Аз не мисля, че нещата около Ружа са така елементарни- захлупваш се с черен чаршаф и happily ever after. Доста хора я търсят и легално и нелегално. Във видинско убиват зърнопроизводители, че не върнали 1-2 млн лв, ние тук гадаем дали е жива. Дано да е жива. Но освен да живее сам сама без нито един близък човек, друг начин не виждам. Брат ѝ съдейства на службите, приятелят ѝ… Нали уж дете имала, това дете в пещера ли го гледа, на градина на училище не ходи ли и то ли е с фалшива самоличност? Тя като е под друго име как има достъп до парите си? С какво живее? В Макдоналдс ли работи в Дубай с бурката? Не знам. Без съучастници не си го представям. И тези хора толкова я обичат, че да си жертват живота заради нея или толкова много пари им е дала, за да го правят ли? И ФБР не е могло да разбере кои са ѝ съучастниците и мафията и те и не са успяли да ги притиснат по никакъв начин, защото те нямат близки роднини и деца ли? Толкова абсурдно звучи да е жива, че няма на къде.

# 1 856
Той според мен печели симпатии първо с таланта си на терена, после с балканската си лудост и непукизъм. GrinningА пък нас жените с перфектно тяло и усмивка. А че е ръбчо аз не споря. 😁

# 1 857
  • София
Детето на Ружа не е ли с таткото?

Този Златан може да не е пръв убавец, но след снимките на онези нежни, женствени момченца, ми е направо уау! Азиатските секссимволи не ги отразявам грам, пък и като ги знам колко са "надарени", сещате се, отпадат с 200. Grin

# 1 858
Тонка как ме разсмя Joy Иначе гледайки им снимките, точно си помислих, че са твърде малки за да ми харесат, а те били по-големи от мен...
Да, Явно Джо на Вергара наистина е доста висок. А и тя не е дребничка жена. Наистина ги харесвам.
Ружа, ако е жива, си живее живота някъде, те тия дето имат много пари има кой да им помогне. Но аз лично не вярвам да е жива. И за по-малко убиват. А до колкото разбирам, тя е била хитра лисица, но едва ли е била някой мафиот, със истински дълбоки и верни корени в подземния свят, че да я пощадат.

# 1 859
Е, на снимка какво впечатление може да добиеш...не е пръв убавец, но има акъл в главата и доста добро чувство за хумор.
Аз коментирам външния му вид и че не ми допада. Иначе нямам представа що за човек е.

Общи условия

Активация на акаунт