Звездни компромати - Ноември'22

• 262 292
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 905
Парис пък за мен е замръзнала в 2010 година и като стил на обличане, и като прическа. Да се чудих човек как с нейните възможности се въобразява на това 😜
На какво по-точно се “въобразява”?

# 1 906
  • София
Много ми ретро Парис. Приликата с Барби е очевадно търсена, чак притеснително изглежда нейното.

# 1 907
Много ми ретро Парис. Приликата с Барби е очевадно търсена, чак притеснително изглежда нейното.
На мен пък точно това ми харесва у нея. Много й отива да е като Барби. Simple Smile Кое му е притеснителното? Тя поне не се е обезобразила с пластични операции като онази жива кукла Барби, а просто се облича с такива дрехи и в розово.

# 1 908
Тя модата толкова близо вече се върти, че докато отмине нещо от мода, и пак е дошло. Застъпва се със себе си.

# 1 909
Семейство Обама
* Прощавайте ако вече е качвана, изпуснах малко темата напоследък
Скрит текст:

# 1 910

Момента когато си глътнал корема за снимка,
а фотографа каже: "Хайде, сега глътнете корема"
Скрит текст:

Тоца! Ах, какая мамаша!
Скрит текст:

# 1 911
Когато си номинирана за “Млад юрист на годината” и си с 14години юридически стаж, обаче пишеш “Главен ЮрисТконсулт на Топ Хоспитал”….
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 912
🥴 перифразирано, но...

Като гледам какви са ни юрисТконсултите, та ме е страх да ида на лекар...

Тоци, от пунктуацията ти човек се обърква тотално. Пък и провери в правописен речник наименованието на професията си. Срамота е... вярно, че е трудна думичка, но от човек с претенции и номинации очакваме повече 🤭

# 1 913
Ми тя е млад юрисТконсулт, ще се научи, има време Grinning

# 1 914
За да не забравите Бачорски и Атанаска.
На Бали са.
И не са облечени еднакво

Скрит текст:

# 1 915
Не може ли да му купят на Мечо Батинков един костюм по мярка. По мярка!!!!! И тя да се облече адекватно, а не да крие корем?! Толкова ли е сложно?!

# 1 916
За да не забравите Бачорски и Атанаска.
На Бали са.
И не са облечени еднакво

Скрит текст:

аха, хич не са облечени еднакво… 🤣
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 917
Антония - млад юрист Grinning. Аз прочетох биографията й и погледнах какво е това надуто “Европейска юридическа палата” - помислих, че е някаква европейска институция, която съм изпуснала. Оказа се, че това е обикновено българско сдружение, което всеки може да си учреди и впише. И после - неуморен стаж във фирмата на мъжа си. Аз нямам нищо лично срещу Антония, но този “стаж” е чиста бутафория.

# 1 918
Интересно при нотариуса какво е правила?

# 1 919
Интересно при нотариуса какво е правила?
Как какво - слагала е печатите… 😀

Общи условия

Активация на акаунт