Звездни компромати - Ноември'22

• 262 279
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 920
Интересно при нотариуса какво е правила?
Как какво - слагала е печатите… 😀

Блъскала е печатите и е попълвала щемпелите, писала е в регистъра.

Не се казва “камара на нотариусите”, а Нотариална камара - не може да се преразказват имената на институциите.

И в арбитражния съд (който няма общо с гражданския съд) - това е орган за решаване на спорове и медиация, който всяко физическо лице може да учреди, няма съдии, а арбитри. Що за безсмислици и неточности пише тази жена.

Организатор на тези “награди” - Балканската медийна асоциация Grinning

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 10:09 от Beauty queen

# 1 921
Аз дори не си направих труда да ѝ чета писанията, от вас научавам какви глупости е драскала тази видна юрисТконсултКА. 😆

# 1 922
# 1 923
# 1 924
Анелия при Сърчаджиева-добре ,че е правила подобрения в устни ,зъби,брадичка/ доста груба брада имаше преди / ,нос,че да стане що годе красива .Иначе си беше груба в лице.

# 1 925
  • Sofia
И математиката май не ѝ е сила на г-жа Батинкова...5год.била работела в семейната фирма?!...,а двамата се запознават на 17.03.2018год.,след 3мес.се бракуват...🤔

# 1 926
При нотариуса е имала функциите, които имат и много служители без юридическо образование в нотариални кантори. От същия източник знам, че в работата й се е държала пред клиентите нормално и възпитано, без да се звездее и без да се натоцва като в наши дни. Обаче моето инфо е отпреди години, преди да се омъжи за Фред Флинстоун и да роди Бест и ИЙв.
Наскоро нали се шегувахме как само тя не се натиснала за номинация на Форбс. Е, за тази година ще е Млад юрист, догодина кой знае.

# 1 927
Може и печати да е слагала, ама пак е нива над другите наши "миски" дето и до толкова не им стигат амбициите...

# 1 928
Анелия при Сърчаджиева-добре ,че е правила подобрения в устни ,зъби,брадичка/ доста груба брада имаше преди / ,нос,че да стане що годе красива .Иначе си беше груба в лице.
Какви са тези глупости? Анелия не си е правила операция на носа. В брадичката й не съм се заглеждала, но аз не виждам да изглежда по-различно.. Тя беше и все още е една от най-красивите и естествени певици. Засега поне не се е обезобразила като Камелия и Преслава. Може да си е уголемила малко устните и да има нови по-бели зъби, но други корекции няма. Тя има такива хубави черти на лицето, че хората си мислят, че си е правила операции.. Grinning

# 1 929
Може и печати да е слагала, ама пак е нива над другите наши "миски" дето и до толкова не им стигат амбициите...

Факт е, че настина има образование и част от трудовия й стаж (по-скромната част 🙂) е съвсем реален. От миските на мен най-противна като биография и “амбиция” ми е Ивайла Бакалова. Примерно до такава като нея Антония е по-приемлива за публична личност, да.

# 1 930
Апартамента на Славена Вътова и мъжа й на Оборище бил възбранен за негови дългове.

# 1 931
  • София
Антония ако не бяха безумните корекции по лицето и гърдите, плюс ужасяващия грим и стайлинг, си е съвсем прилична жена с добри дадености и все пак образование и трудов стаж.

Манията й да е номер едно на всяка цена и във всяко направление обаче съсипва всичко.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 22:39 от Rafiqa

# 1 932
Какви са тези глупости? Анелия не си е правила операция на носа. В брадичката й не съм се заглеждала, но аз не виждам да изглежда по-различно.. Тя беше и все още е една от най-красивите и естествени певици. Засега поне не се е обезобразила като Камелия и Преслава. Може да си е уголемила малко устните и да има нови по-бели зъби, но други корекции няма. Тя има такива хубави черти на лицето, че хората си мислят, че си е правила операции.. Grinning
Всеки има мнение и си го изказва .Не е нужно да квалифицирате коментара ми . За мен е далеч от красавица Анелия!

# 1 933
Всеки има мнение и си го изказва .Не е нужно да квалифицирате коментара ми . За мен е далеч от красавица Анелия!
Съгласна съм, но наистина ли има такива операции? Аз не съм забелязала. На мен ми се вижда същата. Ако си е правила нещо на лицето, то е незабележимо и с мярка за разлика от повечето фолк певици..

# 1 934
  • София
Последно сега Анелия от най-естествените певици ли е или е с най-добре направени корекции, че се обърках.
Анелия изглежда добре, в предаванията отдавна снимат с филтри, но съм я виждала и на живо - не е чак толкова свежа, но е ок. За съжаление за мен глупостта й е отблъскваща и фасадата не може да го компенсира.

Общи условия

Активация на акаунт