Звездни компромати - Ноември'22

• 262 271
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз пък слушам Неделя Щонова по btv и разбрах защо ме дразни толкова, а то е защото говорът й ми напомня този на Стрина Ирина и Миричка Добричка в едно
Съжалявам, че го пиша, но тези двете + Тоца са ми в топ 3  на най-дразнещите особи.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 14:05 от anra

# 1 936
  • In The Middle Of Nowhere
За Анелия и аз мисля, че няма някакви фрапантни корекции, изглежда много натурално.
Но.. сега гледам Камелия по Нова и там нещата са направо зловещи. Това е обезобразяване за мен, визирам носът й. Наподобява ми ми онзи кен-барби дето често се споменава в темата. Уж намаляването на носа трябва да смекчи чертите на лицето и да придаде по-младежки вид, но при нея се е получило обратното.

# 1 937
За Анелия и аз мисля, че няма някакви фрапантни корекции, изглежда много натурално.
Но.. сега гледам Камелия по Нова и там нещата са направо зловещи. Това е обезобразяване за мен, визирам носът й. Наподобява ми ми онзи кен-барби дето често се споменава в темата. Уж намаляването на носа трябва да смекчи чертите на лицето и да придаде по-младежки вид, но при нея се е получило обратното.
Всичко трябва да е съобразено със съответното лице, а не да правят един и същи нос на всички певици без значение от формата на лицето и т.н.. Камелия и Преслава изобщо не са съобразили това и резултатът е видим. Специално на Камелия не знам какво й беше на носа..

# 1 938
Тоца се е барнала като краварката в левия ъгъл. Тоцин е комичен, наврян като кренвирш в малкия костюм.
Всичките и напъни да блести с ум и интелект са трагикомични на фона на обезобразената физиономия, нелепия грим и облекло и неграмотното писане.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 17:26 от #Frozen#

# 1 939
  • София
Аз и на Преслава носа го харесвах, ама аз съм от хората, които не смятат, че красив нос е малкия нос.

# 1 940
Кой е кен-барби? Laughing

Във филмите, клиповете и в телевизията използват филтри, които слагат на камерите като снимат.
Ето как изглеждат филтрите и какъв е ефекта.
https://www.youtube.com/watch?v=zAxlTFi2bG4&t=160s
Нищо от това, което виждате като кожа и тн на хората не е реално.

# 1 941
  • Glasgow
Има много красиви не-малки носове. На някои и лека гърбица им отива. Аз на Есил не мога да разбера правен ли е, на снимки е къс, на видеа май не е. Гледах нейни видеа, приятели са били на някакъв камерен нейн концерт, леко джазов, мнооого е добре и много ефектна. А в инстаграм  ми е като анимирана

# 1 942
Има много красиви не-малки носове. На някои и лека гърбица им отива. Аз на Есил не мога да разбера правен ли е, на снимки е къс, на видеа май не е. Гледах нейни видеа, приятели са били на някакъв камерен нейн концерт, леко джазов, мнооого е добре и много ефектна. А в инстаграм  ми е като анимирана
Тя преди няколко години си направи операция на носа. Напълно ненужна според мен, но щом така е решила.. По-хубава не е станала с този нос..

# 1 943
  • In The Middle Of Nowhere
Дейзи, ето това... https://instagram.com/jessicaalvesuk?igshid=YmMyMTA2M2Y= Преди беше някакъв човешки Кен, сега не мяза на нищо.
Есил Дюран има много стара ринопластика още преди Пайнер, но преди 2 г някъде пак го коригира носа, но по мое мнение неуспешно.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 12:02 от angeles

# 1 944
  • Пловдив
Адел
Скрит текст:

# 1 945
  • София
Дженифър и Бен Афлек
Скрит текст:

Гонят го от ролята му на Батман, съпругата му го напуска, губи за известно време контакт с децата си и става алкохолик. След като е хоспитализиран, напуска и отново се връща към лошите си навици, бил е критикуван и обиждан, претърпя катастрофа с мотоциклет и обеща да стане… и стана!

17 години по -късно той открива истинската си любов - Дженифер Лопес, която му донесе промяната, от която той се нуждаеше… Днес вече е режисьор, сценарист, актьор на Дисни и дори отново се завърна в Батман.

….На заден план Бен Афлек говори на събитие, а настоящата му съпруга, му се възхищава и се гордее с него.
майката на Ружа Игнатова
Скрит текст:
Преслава
Скрит текст:

# 1 946
  • Berlin
Уау! Това не е Преслава, която аз помня.😱 Това не е Преслава!

# 1 947
  • София
Това което се е случило на Бен не е ли последствие от алкохолизма му, а не причина за него? Как са го изкарали герой, а пък Дженката спасителка.

Пулеви сериозно са навлезли в строителния бизнес
Скрит текст:

Алисия - харесвам и стила на обличане, но в лице нещата не са добре

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 17:33 от ~Étoile~

# 1 948
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам какви промени има Анелия, но не ме харесва.
Скрит текст:

# 1 949
Аз не виждам промени.

Мила Йовович
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт