Звездни компромати - Ноември'22

• 265 159
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 255
Всичко е преправяла Саня по примера на сестра си. Иска и тя да е инфлуенсър, но не и се получава.

# 256
Саня Борисова е сладникав тип, но в крайна сметка е на 39 години и е нормално да има промяна в контура и свежестта. Не казвам, че е стара, но за много хора тя е като 25 годишно мило момиченце ама не е вече.

# 257
  • София
Хайди Клум
Скрит текст:
Харисън Форд
Скрит текст:
Софи Търнър и Джо
Скрит текст:
Джиджи Хадид
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Ема Стоун
Скрит текст:
Кейси Афлек
Скрит текст:

Хилари Дъф
Скрит текст:

# 258
  • Варна
Попаднах на интересен профил на известен фридайвър и се, че са двойка с Янита Янчева (май от някакъв Сървайвър беше)
Интересни видеа правят:

https://www.instagram.com/reel/Ci2YHtlsZIP/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
да тя откакто се раздели с Лазар Ангелов е с този Тави Кастро, вече колко години и момиченце си имат двамата
Ха, не знаех, че е била гадже с Лазар.

# 259
Попаднах на интересен профил на известен фридайвър и се, че са двойка с Янита Янчева (май от някакъв Сървайвър беше)
Интересни видеа правят:

да тя откакто се раздели с Лазар Ангелов е с този Тави Кастро, вече колко години и момиченце си имат двамата
От любопитство поразгледах профила на тази Янита, фокусът винаги е върху задника й, независимо дали снимката е семейна. Мъжът й изглежда страшен примат, но нещото, което ме втрещи е клип, в който те двамата стоят прави в хола и се гледат, после той посяга към чатала си, смъква си ципа и хоп- Янина подскоква с дъщеря им на ръце! 🤮
Толкова вулгарно и тъпо, че няма накъде повече. В коментарите много чужденци, мъже се възмущават.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 08:33 от Tess d`Urberville

# 260
  • София
Саня хем ми беше красива, хем не съм я харесвала никога. Една такава заспала, меланхолична…

Мишел Родригез все едно е чула алармата на телефона 10 минути преди снимката.

# 261
Diddy на 53. Чрд!
Скрит текст:

Matthew McConaughey на 53. Чрд!
Скрит текст:

Meadow Walker на 24. Чрд!
Скрит текст:

# 262
Саня Борисова нещо променена в лице, сякаш не е тя, а някоя жена която прилича на нея. Освен да е остаряла като всички нас. Нещо асиметрично има в лицето ѝ, нещо се е разместило и не е както трябва.

и на мен ми се струва, че нещо неуспешно се е пипала.
егати тъпата песен, явно го е закъсала, за да се навие да участва.

~Étoile~, точно така е. на мен и роузи ми е такава. умрели риби, беломуняви /който тип жени не харесвам/.

# 263
Еее, на Дженифър Лопез Афлек толкова са й изпилили снимката, че чак горчи. Направо е рязана арматура, не само шпакловано. Жалко, защото тя е свежа за годините си, много поддържана и няма нужда от толкова обработка.

# 264
Интересни видеа правят:

От любопитство поразгледах профила на тази Янита, фокусът винаги е върху задника й, независимо дали снимката е семейна. Мъжът й изглежда страшен примат, но нещото, което ме втрещи е клип, в който те двамата стоят прави в хола и се гледат, после той посяга към чатала си, смъква си ципа и хоп- Янина подскоква с дъщеря им на ръце! 🤮
Толкова вулгарно и тъпо, че няма накъде повече. В коментарите много чужденци, мъже се възмущават.

Отдавна не и бях гледала профила. Дъщеря им много е пораснала.
Винаги фокусът е бил върху задникът и. Вчера като писахте и реших да разгледам и на мен това видео ми направи отвратително впечатление. Weary

# 265
  • софия
Хайде на колекцията GUCCI HA HA HA на Хари Стайлс. Това момче има много добър маркетинг.

# 266
Доскоро я следвах Янита в Инстаграм главно заради това, че се занимава с фитнес и тренировки, но ме издразни. Беше пуснала бланка за въпроси, след което отговаряше. Един от въпросите беше на български, а тя отговори на английски. Незнам, но супер много ме издразни и я отследвах Grinning
Но общо взето във времето в което я следвах, което не беше много, твърде често се акцентираше върху секса.

# 267
Diddy на 53. Чрд!
Скрит текст:

Matthew McConaughey на 53. Чрд!
Скрит текст:

Meadow Walker на 24. Чрд!
Скрит текст:

Някой ден ще напиша името на Матю Маконъхи на английски без да гледам в интернет Grinning

# 268
  • Glasgow
Аз на Бенедикт Къмбърбач😅

# 269
Навремето съм срещала Янита в Пулс - винаги ми приличаше малко на японска кокошка - дребна и наперена. Чак пък уау уау дупе нямаше - беше стегната, то остана да е мазна, но чак пък да кажеш ей това е, това искам да стана - не беше баш така. Но беше слаба и стегната, имам добри лични впечатления. Беше много по стойките и позите.

Общи условия

Активация на акаунт