Звездни компромати - Ноември'22

• 262 308
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 365
Брех, да ѝ се не надяваш на тая хилка! Flushed
Страшен артист е, обожавам го тоя грозник.
За кого говориш.. за Драйвър или за Дефо?

За Дефо, Дейзи. Паралелен разговор водим с Наивница на средна възраст.
Драйвър не е мой тип грозник.

# 1 366
  • Варна
Жокерче, ето ти го Адам Драйвър по-разхвърлян. Той казва, че за всяка роля искат от него различни неща и съответно и тялото му се изменя според ролята.
Скрит текст:

Ех, как ще му ходи една шапка с голяяямо перо и чифт чизми!
Същински Д'Артанян е!

# 1 367
Точно Д’Артанян.

# 1 368
Жокерче, ето ти го Адам Драйвър по-разхвърлян. Той казва, че за всяка роля искат от него различни неща и съответно и тялото му се изменя според ролята.
Скрит текст:

Ех, как ще му ходи една шапка с голяяямо перо и чифт чизми!
Същински Д'Артанян е!
Ролята му в "Мъжът, който уби Дон Кихот" е подобна. Може да го погледнеш филма, ако ти допада.
https://www.youtube.com/shorts/OUhgVFpQmvg

Жокер, Майкъл Фасбендер май не е имал дубльор. За мен това с дубльорите е супер тъпо. Ако ще ми показват нещо по-добре да е оригинала. Grinning

# 1 369
Бизнесдамата Маринела Арабаджиева с престижно социално признание „Агент на промяната“

От подсъдим, до Агент на промяната:
Скрит текст:

Бизнесдамата получи признание за цялостно добротворчество през годините, в сферата на благотворителността - грижа за хора в неравностойно положение, деца, лишени от родителска грижа, културни и спортни събития. Организаторите отбелязаха, че бизнесдамата стои зад изграждането на площадка за деца с увреждания в Борисовата градина, организация на световно първенство по шахмат за незрящи, многобройни летни морски лагери за деца, лишени от родителска грижа, които никога не са виждали морето, подкрепяла е таланти в различни сфери, както и с богата си хотелска база е била щедър домакин и благодетел  на много абитуриентски балове на децата от единственото училище за каменообработване в България в село Кунино. „Зад гърба на Маринела Арабаджиева стоят редица каузи, които я правят истински Агент на промяната.“

# 1 370
И всъщност дори и да виждаш лицето на актьора пак може долната част на тялото му да е stunt double, просто заснемат сцената веднъж с актьора, после с дубльора и после просто наслагват дубльорския атрибут върху сцената с реалния актьор и изглежда толкова истинско, че не можеш да разбереш, че е монтаж. Същото го правят и при жените. Има и протезиране, това също се използва. Абе въобще, голяма лъжа е киното, но го правят толкова истинско, че човек, наистина да повярва.

# 1 371
  • София
Хубаво е светът да е шарен, така е интересен.
Тялото на Драйвър съвсем не намирам за хубаво, какво остава пък класации да оглавява....
А Теру от ваната в сериала е като тупващо на земята новородено на антилопа - толкова неестествени за човек движения, само за да му скрият пишката...
А защо въобще трябва да се показват пишки, става ясно от този разговор - защото е любопитно.

# 1 372
Много "сексапилният" Драйвър на младини...
Не успях и като актьор да го харесам аз

Скрит текст:

# 1 373
Разликата между военните и фитнес маниаците е, че едните тренират , за да се бият наистина, а другите, за да си показват мускулите в Инстаграм. Точно това обясняваше Драйвър в едно интервю защо не е нацепен като Дуейн Джонсън примерно. Не е важно колко са ти големи мускулите, а как ги използваш. Не съм убедена дали сте наясно какви физически изпити  и тренировки преминават, за да ги вземат в Американската Армия.Той има много добра, професионална подготовка. Иначе всеки възприема нещата субективно от неговата си камбанария.

# 1 374
  • Glasgow
Моят бивш, който на младини е бил шампион в силов спорт, но по време без химии имаше доста хубаво тяло дори на близо 50г. Тези фитнес маниаците и дори съвременни борци тип ММА наричаше "с козметични мускули"😄 казваше, че е само форма, но няма сила. Дали е така нямам идея.

# 1 375
  • Пловдив
Бизнесдамата Маринела Арабаджиева с престижно социално признание „Агент на промяната“

От подсъдим, до Агент на промяната:
Скрит текст:

Е, не! Не мога! Тази вместо да е в затвора, награди получава.
Ами наистина живеем в абсурдна държава относно правосъдие.
Иначе Иванчева я вкараха на топло за 7 години, с подхвърлените пари на задната седалка.
Много често взех да се сещам за поговорката за кокошката и милионите ...

# 1 376
Моят бивш, който на младини е бил шампион в силов спорт, но по време без химии имаше доста хубаво тяло дори на близо 50г. Тези фитнес маниаците и дори съвременни борци тип ММА наричаше "с козметични мускули"😄 казваше, че е само форма, но няма сила. Дали е така нямам идея.
Точно така е. Аз имам роднини военни и точно същото са ми обяснявали. И Драйвър това обяснява, че при някои е само форма, но няма сила. Някой назобен с химия ще има по-големи мускули, но това не го прави по-силен.

# 1 377
  • София
Службата за патенти на САЩ отхвърли молбата на Марая Кери да патентова прозвището "Кралицата на Коледа" .... 😅

# 1 378
Поли на Благо има нови зъби (говори се, за 20 000 лв.). Тия двамата не светват лампа в тъмното. Само се усмихват и… готово!

# 1 379
Ексклузивна снимка от спалнята на Благо и Поли:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт