Звездни компромати - Ноември'22

• 262 232
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 425
Дейзи, коментирай си каквото искаш. И на мен не ми харесва този Адам, но е интересно да прочета твоите коментари, защото винаги са аргументирани и пълни 💖 🤗
Олсън е чудесен, един от малкото руси мъже, които харесвам 🤗🤪 Лицето му е магнетично за мен 😍
Иначе за мъже, може би съм единствената, която харесва мъж по лице. Освен характера де... Тялото малко ме вълнува, и то дотолкова да не е грозно дебело и отпуснато... Иначе лицето ми е приоритет 🤭
Не си единствената - аз също първо гледам лицето на мъжа, а не тялото. Моят идеал от актьорите (по лице Grinning) е Пол Ръд. Харесвам такъв тип мъже като него. Много хора бяха учудени, когато беше избран за най-сексапилният мъж за 2021-ва година, но аз бях много доволна. Grinning А като добавим и колко е скромен.. Беше казал, че има много други хора, които го заслужават повече от него, но аз не мисля така. Grinning
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/pol-rd-nay-sek … oreni-476508.html
О, той имал дори и славянски корени 😍
Лицето на Ръд е открито, много харизматично и... някак си излъчва доброта... и определено ще е удоволствие да го гледам често покрай себе си 🤫 Ант Мен съм гледала и определено го харесвам като актьор...
Като клише звучи, но много ми допадат каъо лица Уентуърт Ърл Милър III от Бягство от затвора и  Доменик Пърсел, неговият брат в сериала.... Единият по нежен на вид, другият грубоват....

# 1 426
Блейк и Раян Hug
Скрит текст:

# 1 427
Прекрасни са! Любимата ми холивудска двойка! Heart Eyes

# 1 428
И тъй като днес сме петък да изтъкна едно последно, евентуално предимство за  фенките на Адам- височина 1.90, големи ръце с дълги пръсти , голям нос са признаци на големи природни дадености! 😜

Блейк и Раян много ги харесвам, много са сладки! 😊

# 1 429
  • Mediterraneo
Тя пак ли е бременна?! С кое, трето или четвърто?

# 1 430
Четвърто.

# 1 431
Четвърто.
Хората не си губят времето явно. Grinning Те от колко години са заедно? Знам, че Раян преди това беше женен за Скарлет Йохансон, но няма деца от нея.

# 1 432
  • Sofia
Починала е Анахид Тачева.

# 1 433
  • софия
Ами ръцете са едно от нещата, които забелязвам в хо
рата. И в двата пола. Малък фетиш 🙂
Найлона има красиви ръце. Дейв от Депеш също.
Скрит текст:
Само мъжки палци сега ще гледам не знам докога.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 19:19 от zvаnchе

# 1 434
  • Sofia
Тези двама млади да не са двойка или някакъв общ проект ги свързва?
Филип Буков и Вики Георгиева
Скрит текст:

# 1 435
За мен е непонятно кой харесва Джон Леджън като мъж и как е възможно преди няколко години да е бил най-секси мъж на годината. Нищо секси не виждам, даже ми е женствен. А двамата с жена му имат излъчване на влечуги.... Simple Smile

Адам Драйвер видях за първи път в Star Wars, страхотна харизма, няма да го върна ако ми падне

# 1 436
Hero Fiennes 😍😍😍 симпатяга е признавам излезе ли четвъртата част от сериала преди,след и т.н.
Аз рядко харесвам акцент,няма значение какъв е езикът.  Но неговият британски акцент ми допада.
Обожавам мъже със сини очи ...светлокоси със сини очи,тъмнокоси със сини очи 😍.
П.п мъжът ми е с 💙 очи😍.

# 1 437
Тези двама млади да не са двойка или някакъв общ проект ги свързва?
Филип Буков и Вики Георгиева
Скрит текст:

Тя е гей,бизнесдама от Варна и беше последната връзка

# 1 438
Тези Филип и Вики са ми рядко неприятни. Нещо в излъчването и на двамата ми е неприятно.

# 1 439
За мен е непонятно кой харесва Джон Леджън като мъж и как е възможно преди няколко години да е бил най-секси мъж на годината. Нищо секси не виждам, даже ми е женствен. А двамата с жена му имат излъчване на влечуги.... )
Аз не отварям нейни снимки. Изключително … неприятна ми е, ако трябва да го кажа политкоректно.

Общи условия

Активация на акаунт