Звездни компромати - Ноември'22

• 264 549
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 560
Кайли е забравила да си сложи полата преди да излезе 😁😁😁😁!

# 1 561
Червенкова сякаш с въглен ги е рисувала тези веждаци.

# 1 562
На мен не са ми проблем веждите, а джуките! Това не са устни, това е някаква гротеска. И някой си там дерматолог се съгласява да ги прави и да ги поддържа. Некъв ужас, некъв ад!

Малко по-назад - Анджелина ми харесва. Дали е обработена допълнително снимката не знам, но изглежда свежа и здрава. Напоследък не изглеждаше нито едно от двете. Факт е, че е навлечена и не й се виждат ръцете (ръцете са й ужасни), но все пак. Дано и тя пребори демоните си, макар че не виждам скоро помирение между нея и Брад. Тая чернилка дето насъбира тя и носи като котва още от раздялата на майка й с Джон Войт имам чувството, че я скапаха. Жалко.

Джена Дюън който я е гримирал да й върне парите. Кристен Дънст тръгнала до магазина и се отбила за малко на официалното събитие, съдейки по дрехите?

И още от по-назад - Пинк! Страхотна! Успя да не се направо на чучело като Гуен Стефани, не изневери на себе си и стила си.

# 1 563
  • София
Кайли е забравила да си сложи полата преди да излезе 😁😁😁😁!
Кендъл е, но не че има значение, всички от катуна са ми еднакви. И аз се учудих къде е тръгнала по гащи, въпреки че в тяло винаги ми е харесвала най-много от фамилията. Малко е кльощавка, но й отива.

# 1 564
Украински вип сводник разбуни духовете по темата -гей ли е Роналдо ?
https://vtorifront.bg/article/ronaldo-haresvashe-momcheta-irina- … oue4_aWKFeYaB2Ehw

# 1 565
И аз много харесвах Меган Фокс преди. Тя и сега е хубава, но вече е стил Кардашиян чалга. На моменти като от филм за възрастни, а като отвори уста…звучи ми като куха хралупа, нещо средно между русата Златка и ГниЛо - то но в американски вариант. Може би по- възпитана от тях, но то е от междукултурните различия. Предишният ѝ мъж изглежда страхотно и има излъчване на приятен. Явно нещо много не му е наред като човек или просто генерално се разминават, за да се разделят след 3 деца. Не съм запозната с историята им. В бг вариант- все едно Нели да зареже Сано- то и да се хване с Джизъса. Така ми изглеждат МФ и МGK

# 1 566
Машин Гън Кели всъщност е мило и възпитано момче (съдя от две- три интервюта), тя е неприятницата в двойката. Не бих го сравнила с някой от нашите футболисти. За съжаление начинът, по който провокира е твърде наивен, елементарен, детски. Розова коса, костюм с бодли, перлени обици, оплезен език боядисан в черно..., а тя е вечната изкусителка от поредното Хелоуин парти. Много са тинейдж и двамата, по американски явно.

# 1 567
https://vtorifront.bg/article/ronaldo-haresvashe-momcheta-irina- … oue4_aWKFeYaB2Ehw
Този руски вип сводник не трябва ли да е затвора вместо да се изявява в подкасти в Ютюб?

# 1 568
Бен и Джен. Малко ми приличат на Хайди Клум и нейния - голямо гушкане, голямо галене.
Скрит текст:

# 1 569
Този руски вип сводник не трябва ли да е затвора вместо да се изявява в подкасти в Ютюб?
Я пак прочети какъв е сводника.А какво трябва или не трябва не решаваме ние😀

# 1 570
  • София
Бен и Джен пред пощата, където чакат пенсиите ли са се снимали?

# 1 571
  • Glasgow
той не е баш сводник, а нещо като Христо 100-те манекенки, "медиатор".

# 1 572
Бен дъвчи дъвка по време на цялото видео. Официално вече ми е изключително неприятен

# 1 573
  • София
Лиан Раймс и Еди Сибриан
Скрит текст:

Джейк Джиленхол
Скрит текст:
Синди К.
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Джиджи и Лео ходили на вечеря ... уж
Скрит текст:

това се води, че е Лео Laughing
Жизел
Скрит текст:
Тилда
Скрит текст:
Ева Мендес
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Марго Роби ... много грозни обувки
Скрит текст:

# 1 574
Ева Мендес е на 48 години, а изглежда на 25 на тези снимки, евала ген, евала поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт