Звездни компромати - Ноември'22

• 264 531
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 590
Азис и ДесиСлава се били скарали, защото “с възрастта ставаме по-емоционални”. Това след сближаването им, когато Азис й помагаше да отслабне. По-зле от жена е тоя Азис, карат се, оправят се Grinning

# 1 591
  • София

Днес един коментар ми отвори очите какво лудо нещо била направила Граймс с последната операция - сменила си расата.Grinning Не личи много, но друго аз поне не виждам.
Скрит текст:

Може да се прави на Марсианка Grinning

# 1 592
Азис нали прати майка си в "Пълна промяна" преди години да я оправят без пари ? Сега просто й поддържа тунинга с много пари и филтри.

В Хейли Бийбър разбрах кое ме дразни-не слага никога капка грим, а не е натурална хубавица и изглежда болна и бледа.

Джена и Атанас сами без помощ си гледали децата
Скрит текст:

# 1 593
Гледах това днес и ми се видя, че е за тук, Джеймс Бонд кърши снага с чалга  Smile
Скрит текст:

# 1 594
  • София
Помощ от баба не било помощ.
Тези,които не използват никакви баби и роднини, с какъв термин се описват,че гледат децата си.

# 1 595
Ето ви една успешна операция-отопластика или прибиране на уши. Адам Драйвър в ролята на Ензо Ферари
Скрит текст:

Майката на Азис е красива. Подобренията й са само допълнение според мен.

# 1 596
Дейзи, от Michael Jackson премина към Адам Драйвър? 😉😆

# 1 597
Красива в майката на Азис , според мен има и младежки дух.

# 1 598
Дейзи, от Michael Jackson премина към Адам Драйвър? 😉😆
После може да премина и на Мерилин Менсън, кой знае? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 599

Скрит текст:
Значи в неделя следобяд бебето си е било само вкъщи! Видях ги в Сердика център с едно дете. Джена милата е с огромна глава и къси крака. Много не съразмерна.

# 1 600
Без да отварям и да им кликам, но кой би пожелал да види майката на Азис гола? Малко преувеличава по сигански.
Скрит текст:

# 1 601
Аз не го разбирам това пъчене “сами си
гледаме децата”, нито го вярвам. Най-нормалното нещо е да се вземе човек да помага за няколко часа, щом работиш. Половин ден, цял работен ден - както ти е графикът. Не виждам каква гордост е за детето да се грижи една престаряла баба (не я обиждам, имам предвид, че щом е прабабата на детето, едва ли може да тича след две деца). Въобще това разкъсване между патриархалното “сами си ги гледаме” и нахаканото “каква кариера правя” за мен е комично и най-вече - фалшиво.

# 1 602
Азис нали прати майка си в "Пълна промяна" преди години да я оправят без пари ? Сега просто й поддържа тунинга с много пари и филтри.

В Хейли Бийбър разбрах кое ме дразни-не слага никога капка грим, а не е натурална хубавица и изглежда болна и бледа.

Скрит текст:
Е, как така си гледат децата изцяло сами, но вечер, когато са на работа (а това е много често), ги гледа баба му. GrinningGrinningGrinning

# 1 603

Днес един коментар ми отвори очите какво лудо нещо била направила Граймс с последната операция - сменила си расата.Grinning Не личи много, но друго аз поне не виждам.
Скрит текст:

Относно Граймс- те събраха ли се пак с Мъск ? Днес ми попадна биография на Мъск и се чудех дали е описал отношенията си с нея? Някой чел ли я е ?
Ето инфо защо е изритала милиардера :
https://gospodari.com/grayms-razkri-che-s-ilon-mask-sa-zhiveeli- … iyata-na-bednost/

# 1 604
  • Berlin
На Кристофър Уокън по-добре му се получава.Sunglasses
https://youtu.be/wCDIYvFmgW8

Общи условия

Активация на акаунт