Звездни компромати - Ноември'22

• 264 524
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 650
  • софия
Те проблем с резервациите нямат.

# 1 651
Влади Терзийски е много много талантлив фотограф. Лично го познавам и знам, че с голям кеф човека снима. Има шотлански вид и бяха го ползвали в рекламни билбордове на Андрюс.

# 1 652
Те проблем с резервациите нямат.
Определено. Напливът е голям.

Само гол да не е.

# 1 653
Български ресторант получи запитване за резервация на Илон Мъск
https://bgtourism.bg/23062022-restorant-ona-reservation-elon-musk/
Йей, Мъск идва в България. Blush Аз предлагам да прояви интерес и към Народното събрание и да го купи барабар с 240-те депутати вътре в него и да ги вкара в правия път. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 12:35 от daizy_g

# 1 654
Мъск уж и в Румъния щеше да отсяда и да прави бал с Анджелина Джоли в замъка на Дракула, но бързо затихна тази фейк новина. Мъск си беше в САЩ и всичко беше една голяма мълва, предполагам от Румъния пусната, за да си правят реклама.
Не знам каква работа има Мъск точно пък в България и такива мейли наистина не се споделят.

# 1 655
Пускам една снимка от гледката пред ресторанта, до който са писали (дали?) от офиса на Мъск (ако не е против правилата - няма директна реклама или надпис)  
Скрит текст:

# 1 656
Идилия наша!

# 1 657
Гледам, че резервацията на Елон е за април, да не е решил да изстрелва българско великденско яйце в космоса? Sweat Smile

# 1 658
Джеймс Бонд го видях, само чалгата не чух. Готина реклама, но пък аз съм фен на Таика.
Ооо, Тайка е разкошен! Има неповторимо чувство за хумор, а и на външен вид ми е страшно симпатичен.
За Дженините изказвания как съвсем сами си гледат децата, трябва да пробват без баба, тогава да се изказват. Много хора нямат помощ отникъде, но не бият тъпана. Веднъж съм я виждала наживо в мол, нямаше изобщо да обърна внимание коя е, но до мен едни момиченца взеха да я сочат и да се вълнуват, тогава чух името ѝ - нищо особено на външен вид, дори ми се стори твърде ниска.

# 1 659
Български ресторант получи запитване за резервация на Илон Мъск
https://bgtourism.bg/23062022-restorant-ona-reservation-elon-musk/
Този ресторант е на Филип Захариев. Прави приказни неща, съвсем различни от масовката. Дълго време работи в Исландия. Преди около 2 години се върна в "дивия северозапад" и започна проекта с тогавашната му приятелка, настояща съпруга. Следя го. Пуска страхотни снимки.

Ходих в Ona. Готино е. Дали ще връчат и на Мъск терлици…

Признавам си, че не съм посещавала Белоградчик и тази снимка, този ресторант ми хванаха погледа и интереса….

Изглеждат приказно и двете места.

Не знам дали Мъск ще отиде, но аз със сигурност ще:).

# 1 660
ТУита на Мъск със снимката на Белоградчишките скали
Скрит текст:

Предполагам, че Белоградчик ще отбележи няколко хиляди процента ръст на туристите.

# 1 661
Невероятно изглеждa, не съм била , но съм впечатлена колко красиви места имаме и не ги оценяваме достатъчно ...

# 1 662
Невероятна снимка на едно божествено място. Браво на Мъск.

# 1 663
Той Мъск обича и секс партита да посещава...очаквам българският контигент от златотърсачки ала Нора Недкова и сие да се активизира. Grinning

# 1 664
  • Наблизо
Да се зареди с презервативи тогава..Че Бактериева и т.н..

Общи условия

Активация на акаунт