Звездни компромати - Ноември'22

• 264 537
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 680
  • софия
Ноздри като на огнедишащ дракон.

# 1 681
  • Glasgow
Много се изложиха с тази публикация от ресторанта според мен. Аз съм ги разглеждала от време на време, заради някоя сватба дето ми е излизала и  наистина е интересна идея, но някой трябва да ги пообучи малко. Как да дойдат скъпи клиенти в България като то се знае от 5 месеца предварително минимум. Повечето искат privacy, може да дойде с любовница, може 100 неща и за това ходи на майната си.

# 1 682
Е поне сега всички знаят, че има такъв ресторант 😁

# 1 683
Така е, известните ценят Най-Много дискретността. Даже се регистрират в хотели под чужди имена. Затова споделянето на такъв имейл е мега неуместно.

# 1 684
  • софия
И нетът започна да се наводнява Laughing
Скрит текст:

Късмети за новогодишната баница

Съгласна съм, че е непрофесионално да обявяваш публично клиентите си, ако те не са се съгласили изрично на това.

# 1 685
  • Варна
Мога да потвърдя, че снимката е малко по-магична от действителността. Много е красиво на живо мястото, но изглежда като природна красота, а не чак като сцена от фентъзи. Малко е преобработена снимката.
Напълно съм съгласна. Преди 2 години бяхме там. Красиво е, но не чак по начина от снимката.

Белоградчик е много зле. Няма места за настаняване, два хотела на кръст. Спахме в единия с цената на разправии, въпреки предварителната резервация.
 Едва намерихме къде да седнем да ядем...

Много ще се радвам, ако се стимулира туризма и нещата се развият в положителна посока.
Надявам се, че не е лъжа интереса на Мъск и той действително се изсипе тук 😉

# 1 686
  • Berlin
Мхмхммм, логото на Space X разтеглено и пльоснато отдолу,  “Dear whom this may concern”, желаят от ресторанта да им асистират (защо?!)… Значи Мъск вчера или онзи ден коментира снимката (щото не я постнал той) и вече е планирал пътуването.😁
Скрит текст:
Поне научихме за този ресторант и като съм в Бг, може да отскочим до там.

# 1 687
И нетът започна да се наводнява Laughing
Скрит текст:

Късмети за новогодишната баница

Брилянтно чувство за хумор Joy

# 1 688
Аз говоря за този филма за Осама Бен Ладен, дето го залови... Тогава май пак получи Оскар
Само номинация.

# 1 689
Радина Кърджилова
Скрит текст:

# 1 690
Шеф Петров изказа ли се вече за мейла( предполагаемия)от Мъск до Она?
Че бая злостни постове пуска за Филип,без да го назовава директно.

# 1 691
Радина с прическа като ранната Присила Пресли. Сега например сме в края на 2022. Не успях да я харесам тая жена (Радина, не Присила) и това е.

# 1 692
А Ирина Шейк как пък при тази известност и физически данни един път не се облече добре, поне да е секси или женствена. Все изглежда като набързо облякла се в тъмното. То детето ѝ вече порастна, едва ли е от липса на време. 90% от приятелките ми са с по- хубави дрехи. Да се обади на Ева Лонгория да ѝ помогне ако няма вкус 😂

На мен пък ми допада вкуса й, особено в частта кубинки и милитари панталони и т.н. Не всеки харесва по-женствените/кифленски стилове или е типаж като Лонгория например. Това не я прави по-малко секси.

# 1 693
Аз също харесвам типаж като Ирина, може би защото като малко по-млада така се носех. На лице с големи светли очи и плътни устни, ако се облечеш и по-женствено, става понякога прекалено привличащо погледа. Та затова по-мъжката, с кубинки и т.н. да не биеш на очи и да си 'мааш'  по улиците. Пък секси или стилно, има къде.

# 1 694
Вие представяте ли си примерно някакъв реномиран ресторант в Париж, за конто е ежедневие да обслужва и вип гости да плесне в интернет комуникация или резервации на някой свой гост? Пълен абсурд е всичко това. Освен всичко напоследък забелязвам някакъв световен култ към личността на Елън Мъск. Сякаш като купиш Туитър и си баш шефа на света... Мъск щял да бъде не знам къде си, Мъск лайкнал снимка...

Общи условия

Активация на акаунт