Звездни компромати - Ноември'22

• 262 217
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 950
Проверих разни клипове на Анелия от миналото. Вие сериозно ли я определяте като красива? Аз съм я запомнила с косми по челото. Бретона и започва от веждите буквално. Нормална млада жена е била. За умствен капацитет от тук знам че не е голям.

# 1 951
Риана и Ейсап Роки
Скрит текст:

Селена Гомез
Скрит текст:

Дуа Липа е получила албанско гражданство
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Рита Уилсън
Скрит текст:
Марая Кери
Скрит текст:

Радина Кърджилова
Скрит текст:

Мария Бакалова
Скрит текст:
Луиза Григорова
Скрит текст:

# 1 952
Да, Анелия е единствената естествено красива певица, на останалите и със смяна на физиономиите не се е получило особено.
Сега я гледах при Александра, само ми се видя леко по-едра и груба в тялото.

# 1 953
И на мен Анелия не ми е красива. С ниско чело е и с мъжка брадичка и на мен лично ми оставя впечатление за груби черти.

# 1 954
Златка Райкова първо завършила гимназия, а после - магистратура
И тя като Кубрат Пулев
Скрит текст:

# 1 955
  • София
Бакалавърската степен им се губи 😉

# 1 956
Хубава е Анелия, те всички (или почти) фолкаджийки са, все пак е основното изискване. Има и откровени красавици като Райна, тази новата Десита и т.н. Анелия просто има от ъгловатите черти (и "паднали" вежди), които не понасят времето добре, тип Брук Шийлдс, но иначе са приятно за окото съчетани.

# 1 957
За сефте го чувам. Сигурно голям зор е видяла в това частно висше училище по застраховане и финанси. Е, поне финансите и се отдават, доста спонсори имаше.

# 1 958
Пробвах да гледам Анелия, провокирана от коментарите тук, но през цялото време се напъвах с нея да се изкаже и… се уморих. Апартаментът, който показа, изглежда необитаем. Книгата на нощното шкафче със слепнати от неотваряне страници беше много смешна. Новата любов… финансово красива.

# 1 959
Златка Райкова първо завършила гимназия, а после - магистратура
И тя като Кубрат Пулев

Кубрат е завършил бакалавър.

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/7143729
Трябва да се скролне надолу, че първата снимка може и да е по случай магистратурата.

# 1 960
Вчера гледах Анелия, къщата е много яка, тя също е много красива.

# 1 961
Тя каза, че не живее в тази Къща, а в друг дом с новия си мъж.

# 1 962
Да, Анелия е единствената естествено красива певица, на останалите и със смяна на физиономиите не се е получило особено.
Сега я гледах при Александра, само ми се видя леко по-едра и груба в тялото.
Райна също е естествено красива жена. Има корекция само на устните - всичко друго си е нейно. Дори няма силикон в гърдите. На 41 години изглежда като на 25.

# 1 963
Райна има силикон.Преди беше съвсем плоска.

# 1 964
На мен пък нищо в Райна не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт