Звездни компромати - Ноември'22

• 262 063
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 980
Сигурно нещо ми има, не съм наред, кьорава съм, нямам вкус... но Райна голяма красавица? Анелия и тя?
Даже Анелия по- бих я сложила към хубавелките, при все квадратната челюст, очите с паднали ъгли, като на кученце и двата пръста чело, има по- съвременно и модерно излъчване, докато Райна е като изскочила от обложка на касетка с фолк музика от 96-та.
Може би наживо са зашеметяващи, а не са никак фотогенични, но никога не съм ги виждала наживо. 🤔

# 1 981
Райна не ми харесва, може да е заради поведението и. Виждала съм я истерична в няколко предавания. Или като се показа по гащи в Черешката. И всички чупки и стойки по снимки.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 22:56 от marigold_

# 1 982
Имаше едно време специалности, които завършваш директно магистърска степен и аз съм така, но сега не знам дали има такива (последните 10 години). Промениха доста отдавна може би 2006-2007 международния стандарт и първо ставаш бакалавър, после магистър. Сега има случаи, в които ако имаше 10+ г работа по съответната специалност, могат да те вземат за MBA, без да имаш бакалавър, но не ми се занимава заради Златка да ровя сега да чета точно кое как е и от кога. А и като знаем кариерния ѝ път, едва ли някой университет предлага подобна специалност. То тези неща се учат на улицата.

# 1 983
Не винаги красотата върви ръка за ръка с интелекта и речника😂 Баш Анелия ми е типичен пример.

# 1 984
Райна съм я виждала на живо преди десетина години, май съм го споделяла вев форума, спираща дъха е. На плаж, без грим, без дупета и мускули по онова време, просто има излъчване. На снимки не я харесвам толкова, стилът ѝ също. Анелия не е красавица за мен. Добре поддържана жена на 40, да, но да спори някой, че е естествена и без корекции, с тази ѝ професия е нереално.
За невъзможността ѝ да говори, нищичко няма да кажа;)

# 1 985
Аз  съм завършила магистратура след гимназия .😀
То и аз, ама далечната 1999 г. (последният випуск бяхме преди да въведат бакалавъра). Златка не е ли по-млада?

# 1 986
Минавам само да кажа, че Тоци си е коригирала юрисТконсулта и то без да благодари на момичетата тук, които я учат на правопис. С тези барокови пантофки и кучетата я научиха. Да не би, само те да и стават, в следствие натрупаните килограми? Постоянно си крие корема, да не чака трети наследник или се е обзавела с шкембе, в следствие вкусните манджи на тати Бати? Аз също съм юрист, но днес научих, че имало съдия в Арбитражния съд. То ще да е някоя длъжност, специално за Тоцито, понеже е най-умната и красивата.
Анелия, според мен има леки корекции, почти незабележими. Не ми е първа красавица, но на фона на пластмасовото изобилие, ми идва по-естествена.
Райнето има перфектно тяло, много е стегната и според мен, чаровно лице.

Семейство карикатури

# 1 987
  • София
Райна съм я виждала в Сандански преди няколко години. Не ми спря дъха. Но пък най-общо казано се носеше...леко надуто, леко нацупено. А, и с много хубава рокля беше Simple Smile.
Иначе я харесвам аз, праволинейна и пряма е.

# 1 988
  • София
Аз  съм завършила магистратура след гимназия .😀
То и аз, ама далечната 1999 г. (последният випуск бяхме преди да въведат бакалавъра). Златка не е ли по-млада?
Стига де, дъщеря ми в момента е първи курс в специалност, от която ще се дипломира направо магистър, без бакалавър.
Ето го Кубрат на връчването на дипломите миналия месец в УНСС.
Скрит текст:

# 1 989
  • софия
 А какво значение има по-ниската степен щом имаш магистър?

# 1 990
Не съм й фен, но с такива приятели врагове не й трябват на Райна Wink
Само ще кажа, че Райна е била виновна да се прекъсне приятелството.
Ами то е ясно защо. Тази изобщо не й е била приятелка щом говори такива неща за нея. Simple Smile

# 1 991
Има хора с много силна харизма, която камерата не може да предаде. Явно Райна е от тях, иначе не си обяснявам, как тези черти спират дишането и то на няколко потребителки.
Скрит текст:

# 1 992
  • Пловдив
Имаше едно време специалности, които завършваш директно магистърска степен и аз съм така, но сега не знам дали има такива (последните 10 години). Промениха доста отдавна може би 2006-2007 международния стандарт и първо ставаш бакалавър, после магистър.
Е как да няма такива специалности сега?!?! Право, медицина, дентална медицина, фармация... мързи ме да мисля, но има и още.

# 1 993
  • София
Да, учещите в специалност “Право” завършват образователно-квалификационна степен “Магистър” след 5 годишно обучение (10 семестъра) + държавни изпити. При тях няма бакалавърска степен, но за Кубратовите образователни усилия, си е необходима тапия на всеки етап. Мхм! Сега като изкара още една магистратура в някой друг “престижен” нашенски ВУЗ и няма да има стигане!!!

# 1 994
Със селска хубост ми е Райна. От това, което съм гледала от нея ми е антипатична и по характер.
Анелия беше много хубава, сега започва на остарява, дано не залитне по корекции. Тя обаче е наистина много елементарна и интервюта не трябва да дава.

Общи условия

Активация на акаунт