Звездни компромати - Ноември'22

• 262 057
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Имали сме министри и премиер без висше образование, не знам защо толкова дъвчем Кубрат. У нас е ясно, че в дадени ВУЗ-ове, който не се е записал, той не е завършил. Пълно е с миски психоложки, юристки и прочее, и то от десетилетия. Затова и няма наши университети, дори в топ 1000 в света.

# 1 996
  • София
Емили и Пийт
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Гуинет с дъщеря си
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Кейт Хъдсън с децата
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:
Елизабет Дебики
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Катрин-Зита и Майкъл
Скрит текст:
Джеймс Франко и гадже
Скрит текст:
Джерард Бътлър
Скрит текст:

# 1 997
За мен Райна е красива. Като изключа поведението и стилът ѝ на обличане. Анелия ми е симпатична без да е красива. Показвам снимки, но без да съм на страната на моралният стожер в темата. Simple Smile Красотата е субективно понятие, моля.
Скрит текст:
,

# 1 998
  • София
Янтре, тук иде реч за Магистратура директно след гимназия. Имаше я тази опция навремето, един приятел има такава магистратура, но беше преди поне 20 години. В момента мисля, че не можеш да учиш Магистър без Бакалавър преди това. Да не говорим, че магистратурата, която аз исках в Плевенския медицински университет, е възможна само ако вече си Магистър, не просто Бакалавър.

# 1 999
Тя точно това пише - и сега има специалности, които нямат бакалавър, а се учи директно до магистър - архитектура, право, медицина и пр.
Политология например не е такава специалност - давала е директно магистър до началото на века, когато влязоха в сила изменения в закона и бяха обособени отделно бакалавър и магистър. Имаше няколко години, в които студентите заварено положение можеха да се направят избор дали да завършат като бакалавър или да продължат за магистър без прекъсване и допълнително кандидатстване, но както казах, това беше преди ок. 20 г.

# 2 000
Аз имам директно магистърска степен, защото специалността ми няма бакалавър. По това си приличаме с Кубрат очевидно.

# 2 001
Райна съм я виждала на участие много е красива. Лияна фолк певицата също я видях -супер си е и тя .

# 2 002
Райна е хубаво момиче. Няма нищо прекалено по нея. Ангажирали сме я за фирмени участия преди време. Коректна и точна. Пътуваше с баща си. Понеже имаме много служители мъже, мога да кажа че и поведението ѝ не “леко”, както на някои други “дами” качени на масата и пълнещи деколтета с бакшиши. На тези събирания аз не ходя, обаче признавам си интересувам се как минават 😁

# 2 003
В Анелия има нещо хубаво, старае се, но тия празни очи...
Като клюкарстваме локално (приятелки) тя ми е пример за липса на реална емоц. интелигентност. Вътре няма никой, в това сърце, в тая глава, една куха външност.
Любима и много харесвана от мъжете, поради което.

# 2 004
Аз имам директно магистърска степен, защото специалността ми няма бакалавър. По това си приличаме с Кубрат очевидно.

Кубрат ИМА бакалавър. Завърши НСА ноември 2018г. Не знам от къде тръгна това, че има директно магистър.
Аз също съм магистър без да имам бакалавър. Завърших Право, а там бакалавър няма, така казано - също съм магистър след гимназия Simple Smile)

# 2 005
А, не съм разбрала това за Кубрат. Толкова се изписа за неговото образование, че се изгубихме Grinning. Само за чантата на младата юрисТконсултка съдия сме писали повече Grinning.

# 2 006
Защо тя е облякла неговите дрехи, а той нейните?
На времето живеехме в жилищна кооперация и под нас имаше семейство с 5 деца. Понеже бащата и майката работеха много, сутрин детето което станеше първо обличаше най-хубавите дрехи, независимо дали му стават и стоят добре.
Тия двамата ми напомниха просто...

# 2 007
А какво значение има по-ниската степен щом имаш магистър?
Не е въпрос на значение, а различни специалности понякога, както и е възможно различни учебни заведения. Аз съм с различни специалности. Но и трябва да солим някой Joy Златка и Харвард да беше завършила, все тая Joy да се редактирам.
Тука много ме съмнява Златка да е завършила специалност само магистър. Не я виждам нито като доктор, нито юрист или нещо подобно. Ясно е, че има специалности директен магистър, но те са почти толкова семестри, колкото бакалавър + магистър.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 10:06 от Александрия

# 2 008
Тоца била с номинация, не с награда. Не разбрах тогава,защо е цялото това хвалене.

# 2 009
Имаше едно време специалности, които завършваш директно магистърска степен и аз съм така, но сега не знам дали има такива (последните 10 години). Промениха доста отдавна може би 2006-2007 международния стандарт и първо ставаш бакалавър, после магистър.
Е как да няма такива специалности сега?!?! Право, медицина, дентална медицина, фармация... мързи ме да мисля, но има и още.

Нещо не я виждам Злата да е зъвършила някоя от изброените. Grinning
Тя всъщност не завърши ли "университета" в Перник със звучната абревиатура?

Общи условия

Активация на акаунт