Малко изсмукана от пръстите е тази смешка.
И той е завършил престижния университет в Ню Йорк "Джулиард" като Адам Драйвър и Джесика Чейстън. В "Джулиард" приемът е много труден, само 4% от кандидатствалите приемат, на 100 човека само 4ма влизат. Оскар е от роден в Гуатемала. Баща му е кубинец. 

Аз имам много сходна селска хубост и вероятно заради това, себе си също харесвам все пак. Но моя род си идва от село и за мен не е обидно де:) 
. Да, красотата й е определено по-битова, но какво пък, има много жени с класически черти, които имат излъчване на тостер. Но тя изглежда кисела и сърдита, а това не отива на никоя жена.
. Имам чувство, че нито имат какво да си кажат, нито им се прави нещо. Стоят на басейна със скъпите дрехи… колко да стоиш, ще вземеш да се намокриш
. Приберете се, няма какво да си кажете, алкохол и храна не бива сигурно, да не дебелеете… книги не четат, в интернет колко да висиш. Особено примерно в Дубай, което е хубаво място, но може да е тотална скука, и то и вие ако няма какво да си кажете… добре отидеш до фитнеса, оф измориш се цели 20 мин пътека - преоблечеш се, и така… чудя се какво правят
Препоръчани теми