Звездни компромати - Ноември'22

• 261 995
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 025
На басейн с приятелки сигурно, но като отидеш на почивка с мъж едва ли сте “ихо ахо” Simple Smile. В компания ясно, че се забавлявате, както ви е приятно, интересно ми е ако сте два пъна какво правите.

# 2 026
Имаше едно време специалности, които завършваш директно магистърска степен и аз съм така, но сега не знам дали има такива (последните 10 години). Промениха доста отдавна може би 2006-2007 международния стандарт и първо ставаш бакалавър, после магистър.
Е как да няма такива специалности сега?!?! Право, медицина, дентална медицина, фармация... мързи ме да мисля, но има и още.
Е кои от изброените си мислиш, че е завършила Златка-стоматолог ли е станала, магистър фармацевт ли? Като коментирате, четете малко контекста. Защо вадите изречения от нищото? Писала е, че станала магистър във ВУЗФ, там не знам да е завършил някой право, медицина, дентална медицина, фармация.

# 2 027
  • София
Голямо обсъждане на магистърските степени на Кубрат и Златка.
Все едно е не знам какво постижение и е много трудно. И далеч по-тъпи от тях имат, че и няколко даже.

# 2 028
Michele Morrone
Скрит текст:

# 2 029
Видях наскоро Палома Митева до пулс. Много безлична и коригирана. Чудя се какво е харесал мъжа й в нея. Гери е била естествено красива.

# 2 030
# 2 031
  • София
Следя  Бачорски и жена му в социалните мрежи.
Един за друг са. Направо идеално са се намерили.

# 2 032
Ох, ама и тя типично по неин начин пак с недомлъвки. Какъв е смисълът, че го казва, като не казва кой е човекът? Звучи като да е някой от екипа на "Откраднат живот" , но ако не е, само ще хвърли съмнения върху разни хора ей така...

# 2 033
Следя  Бачорски и жена му в социалните мрежи.
Един за друг са. Направо идеално са се намерили.
На мен ми излизат без да ги следя и направо се чудя на тази показност непрекъснато… отишли на почивка и то е снимане на стая, на ядене, на киснене в басейн, на реклами с кремове, дрехи, бижута, сигурно е имало едни пет минути, в които и двамата да са останали без телефони и да са се погледнали в очите, ама иначе голяма любов… Всички тези показни неща из фб или инста, рано или късно приключват, дано не е така и не съм лош пророк.

# 2 034
В медиите се разписаха; че преди 5 години Диана Димитрова е снимала "Откраднат живот" и е била назначена от Евтим Милошев.

# 2 035
  • София
Ох, ама и тя типично по неин начин пак с недомлъвки. Какъв е смисълът, че го казва, като не казва кой е човекът? Звучи като да е някой от екипа на "Откраднат живот" , но ако не е, само ще хвърли съмнения върху разни хора ей така...
Става напечено за някои хора от ОЖ. Само двама има чак толкова влиятелни в четвърти сезон от 2017. Трудно ще ѝ е на Диана с това, което хвърли като обвинения.

# 2 036
Нищо няма да се случи ,може да е всеки-режисьор ,оператор,продуцент!Тази жена ми се струва с много лабилна психика

# 2 037
А какво казва жената, че е бита пред 30 човека ли по време на снимки или някакъв вид сексуално насилие?
Не на насилието във всякакви форми! Добре, че е решила да пише/каже.

# 2 038
Без медицинско нищо не може да докаже , да видим дали някой от присъствалите ще потвърди . Ако е истина е напълно неадекватна реакцията на всички замесени , и какво значи “избрах кариерата” ... зa мен тези неща трябва да се казват с имена и овреме , най-малкото може да предпазиш други . Не знам , не съм преживявала подобно нещо , ужасно е , сигурно всеки реагира различно .

# 2 039
  • София
А какво казва жената, че е бита пред 30 човека ли по време на снимки или някакъв вид сексуално насилие?
Не на насилието във всякакви форми! Добре, че е решила да пише/каже.
По-скоро бита, поне по снимките се виждат насинено око и ръката ѝ е доста сериозно ударена. Според мен може и да не е бита пред другите от екипа, а да са я видели насинена да излиза от някоя стая, но всеки да се е направил на разсеян.
Гадна история, започвам да си обяснявам защо от онова жизнено момиче в онзи период  се превърна в тази жена сега.

Общи условия

Активация на акаунт