Звездни компромати - Ноември'22

• 262 085
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 965
Златка Райкова е завършила МГ? Верно ли?

# 1 966
  • София
Ако трябва да кажа какво разбирам под селска хубост, бих дала Райна за пример.

# 1 967
Aнелия е много приятна и естествена на живо.
Рaйнa ми е достa селскa, както се писа по-нагоре “селска хубост”.
Аз  съм завършила магистратура след гимназия .😀

# 1 968
Селска или не, за мен също Райна е красавица.
Анелия винаги ми е приличала на травестит.
Има специалности, които нямат степен "бакалавър". Учиш повече години и завършваш директно магистърска степен.

# 1 969
  • Варна
Ако трябва да кажа какво разбирам под селска хубост, бих дала Райна за пример.
+ селска кокона

# 1 970
Райна има силикон.Преди беше съвсем плоска.
Няма силикон.. Преди години, когато е била “плоска”, както твърдите, беше и много слаба. Тя е може би единствената фолк певица без силикон.

# 1 971
Нещо в Райна не ми харесва, може да е поведението. Нито истериите, които съм гледала в разни предавания, нито как се появи по гащи в Черешката ми хареса.

# 1 972
Една моя позната е била приятелка с Райна на времето. Ами нищо хубаво не ми е казвала за нея - капризна, претенциозна, истерична, не търпяща критика. Не случайно не може да намери мъж за семейство, а вече е над 40.

# 1 973
Не съм й фен, но с такива приятели врагове не й трябват на Райна Wink

# 1 974
Не съм й фен, но с такива приятели врагове не й трябват на Райна Wink
Само ще кажа, че Райна е била виновна да се прекъсне приятелството.

# 1 975
И само ще добавя, че това няма никакво значение. Пази си гърба с тази твоя приятелка.

# 1 976
Аз пък да кажа, че външност коментирах, не характер или цялостен образ. Само визия.

# 1 977
Правилно е постъпила Райна, сигурно се е усетила. Дано да е било навреме

# 1 978
Не е съвършено изящество Райна, но е красива, на живо не можеш да отместиш поглед.  И с разкошна коса и очи. Елен Колева ми е същия типаж, и тя ми е много красива. Месести носове имат и двете и може би оттам идва "аграрността", не са обаче болка за умиране.
И Есил ми е сред хубавиците, забравих я нея. Това преди да се направят всичките на бити австралопитеци с устни и т.н., да вметна😆

# 1 979
Вчера мярнах Анелия някъде в ТВ, но смених канала. Веднъж слушах интервю с нея и се измъчих. Не зная мисълта ли ѝ тече бавно, речник ли няма... Ми тя едно просто изречение не може да състави. Преди време приятелка каза, че я видяла на живо някъде по морето /не на участие/ и била много красива. Доста се зачудих.

Общи условия

Активация на акаунт