Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 831
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 780
Yo_Ana19,
Страхотно куфарче, по-хубаво от снимките, много чужди земи да обиколите с него!
И аз бих се метнала с него за ръчен😀

# 781
  • София
Ваучерът от анкетата на Лидл пристигна днес и съм с ваучер за 50 лв от озон. Общо взето на ваучери ми върви тоя месец. Simple Smile
Скрит текст:

И една игра от Розали за билети за кино - https://novini.rozali.com/zvezdi-na-pricel/predizvikai-setivata- … uto-i-rozali.html

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 13:57 от lorsun

# 782
evhen, много благодаря! Hug

Вчера си взех и чашата от КК. Ако някой от Плевен търси от къде да си я вземе, във Фантазията в мола имат чаши. Simple Smile

# 783
Преди малко пуснах поръчката за фоокнигата. Излезе ми 215.30 лева (т.е. платих само 15.30) за 60 страници 21х21. Нямам търпение да я получа 🍀
Благодаря на съфорумката, която сподели за тези ваучери ❤
Може ли линк за фотокнигата?
За съжаление не съм го запомнила, търсих защото и други момичета ме попитаха същото.
Съфорумка го беше публикувала в предишната тема, после мисля че на два пъти пак го публикуваха.

# 784
Офертата изтече за фотокнигата. Аз още го мъдря моя ваучер, но нямам снимки.
Евентуално бих го разменила за капачки КК, но до довечера ще го мисля.

# 785
Не е изтекла офертата за книгата, излиза ми като реклама във ФБ. Взех промокод преди ден-два. Като излезе пак, ще дам линк

# 786
  • Велико Търново
Има ли значение каква фотокнига се поръчва или трябва да е точно определен вид?

# 787
Майка ми също се записа за участие за фотокнигата, но така и не получи код.
Аз моята още не съм я поръчала. Видях, че има опция да я направиш без да смъкваш приложението (защото аз не можах) и тези дни ще я поръчам.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 14:27 от sis_ko

# 788
Аз не съм сваляла приложение, направо от сайта им я направих.
Кодът важи само за професионалната линия с акрилна корица. Иначе предлагат и по-евтини, с корица от картон.
Размерите и формите са различни.

# 789
Относно фотокнигата - следете си ваучерите кога изтичат. Аз случайно видях, че моят изтича днес и снощи бързах да пусна поръчката.

# 790
От отдавна ви чета за фото книгите, но не се решавах, все не ми стига времето, а имам доста снимки за преглеждане. Сега се наканих да следя за код, дано да не е свършила промоцията Simple Smile
Мога да се похваля само с безжични слушалки от инстаграм. Не искат да ме теглят от игрите с покупка.

# 791
  • София
На мен ми беше излязла рекламата за фотокнигите и заявих ваучер около 10.11, но до момента не 6ъм получила. Получих имейл
Здравейте,

Радваме се да ви приветстваме в Saal Digital и искаме да ви благодарим за интереса да се запознаете с нашите продукти.

В момента член на екипа на Saal Digital е разпределен към Вас и ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

И от тогава нищо.

# 792

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02xX6QtSeWiZsyY … d=100082601437092
Ето го линка, поне този беше.
Колежката е с прахосмукачка от Елит, аз пак се разминах с РС Simple Smile

# 793
  • София
На мен ми беше излязла рекламата за фотокнигите и заявих ваучер около 10.11, но до момента не 6ъм получила. Получих имейл
Здравейте,

Радваме се да ви приветстваме в Saal Digital и искаме да ви благодарим за интереса да се запознаете с нашите продукти.

В момента член на екипа на Saal Digital е разпределен към Вас и ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

И от тогава нищо.

И при мен е така. И чакам, дано дойде.

# 794
Здравейте,

И от тогава нищо.

И при мен е така. И чакам, дано дойде.

При мен три часа след първия имейл дойде втория имейл с ваучера.

Общи условия

Активация на акаунт