Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 288
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 795
  • София
В Donbaron не обновяват наличности. От няколко поръчки, не изпълниха нито една.

# 796
  • До сърцето...
Става въпрос за Creed Aventus 100ml. edp предлаган от Emag.
В момента се  предлага от netmar trade, a google не дава много инфо за тях.
Ами ти си отговори на въпроса Grinning с помощта на Милен.

Здравейте!
Може ли мнение за тези сайтове? Не ги намерих в първи пост...
Донбарон често го споменават като несериозен сайт, не си обновява наличностите. С търсачката намерих мнение 1, мнение 2, сигурно има и още, но не ми се рови.
А, magicjo ти е отговорила, писали сме заедно.

Допълвам - намерих мнение и за парфюми-онлайн

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 22:03 от Радика

# 797
В момента се  предлага от netmar trade, a google не дава много инфо за тях.

Не слушате какво ви казват.
Емаг е платформа. Този се предлага не от емаг, а от външен търговец.

# 798
В момента се  предлага от netmar trade, a google не дава много инфо за тях.
А четете ли какво пишат хората :

Скрит текст:

# 799
Да знам как да използвам сайта, и затова питането ми беше конкретно за тях.
Малко по-нагоре, до като съм си редактирал поста и вие сте писали Wink

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 22:37 от eXtReMe81

# 800
Аз се включвам с една гореща молба - би ли бил някой така добър да ми подскаже къде има Boss in motion black? Издирвам го под дърво и камък, трябва ми за подарък…
Ще се отблагодаря Simple Smile

# 801
Jollie в testerbg.com пише, че имат последни бройки, обаче ги няма на първа страница, та не знам Grinning
или тук https://discountmarket.eu/product/hugo-boss-in-motion-black-edt- … ml-tester-za-mzhehttps://

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 22:48 от eXtReMe81

# 802
Някой да ми припомни колко време важи отстъпката за рожден ден в makeup, моля. Виждам, че вече имам такава, а рожденият ми ден е в четвъртък, 24.11. Все си мислех, че ще бъде валидна в седмицата, в която се пада съответния ден, но явно не е така.

# 803
   Като онлайн търговец, ще си си позволя да кажа, защо отказах на Е маг.
   Идеята им е чудесна, опитват се да станат балкански Амазон, но само се опитват.
   Предложенията към моя магазин (не е за парфюми и козметика), започнаха от 30% комисионна за тях, след известни преговори и пазарлъци стигнахме до 12%. Ухажваха ни дълго, няколко години.
   Ние (моята фирма), преценихме, че е по-добре да не работим с тази платформа. Не толкова заради комисионните, а защото от тяхна страна няма контрол никакъв и читави търговци са приравнени с откровени мошеници.
   Хубаво би било да развият идеята си за външни търговци, но на този етап не са го направили.

Като клиент, нямам притеснения да пазарувам от Е маг. Но от платформата им за външни търговци не смея. Там е риск губи, риск печели Simple Smile

# 804
Аз се включвам с една гореща молба - би ли бил някой така добър да ми подскаже къде има Boss in motion black? Издирвам го под дърво и камък, трябва ми за подарък…
Ще се отблагодаря Simple Smile
Jollie, ако ми кажеш, кой пък толкова специален мъж е заслужил спрян парфюм за 300 лв., може и да няма нужда да се отблагодарваш. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Хубаво си помисли. Simple Smile

Аз знам защо го търсиш точно него, но ако ще гъзарееш, те съветвам горещо да смениш концепцията с това тук: https://www.brasty.bg/dior-christian-dior-higher-toaletna-voda-za-mazhe-100-ml и виж някъде назад кода за - 20 лв. Flowers Hibiscus

# 805
Аз от 8 години пазаря от тях и никога до сега не съм имал забележки.
По-скоро само към конкретен производител, но те там нямат пряка вина.
И винаги са предлагали най-добрите цени на много неща, които тука за сега никой не би го направил.
btw вече има още един румънски сайт, който набира скорост

# 806
Който е...?

# 807
Сайта или производителя?
Ако питаш за сайта на fashion days е Simple Smile
Имаха 4 дена много добри оферти.

# 808
И аз гледах в Емаг преди време палитра сенки на Худа за 30 лв., при положение, че в Сефора са по 100 лв. Естествено, не посмях да ги купя. Понеже чета редовно тази тема се разрових за търговеца и се оказа, че основната му дейност е внос от Китай.

# 809
Имам 2 парфюма от Емаг /предлагани от Емаг, не от партньор/ и са си абсолютно оригинални. Единствената ми забележка е, че идват само в жълт бъбъл плик и това не е добро опаковане за този тип стока. Пак бих поръчала, без колебание, достатъчно положителни мнения изчетох тук през последната година.

Общи условия

Активация на акаунт