Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 251
  • 1 334
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Пловдив
Говорих отново с Нотино, добавиха ми комплекта на ръка. Надявам се да не е той изчерпания - имаше го допреди 5минути, сега вече не го виждам, но си стои в поръчката. Дано да съм хванала последната бройка Simple Smile
Комплектът, който избрах, е Beauty-to-go.

# 1 201
  • Стара Загора
Добра развръзка, lili_78.
Някой успява ли да получи код за 5% в Нотино?

# 1 202
Здравейте,
следя Ви редовно и имам въпрос, дано това е правилното място да го задам.
Според Вас реална ли е тази цена за този комплект в Елинор?
Аз публикувах преди няколко дни снимка за същия сет, че ми се струва изгоден в момента в Елинор, поръчах го и го получих в събота, запечатан е с фолио, за разлика от другите сетове, които са в кутия, която може да се отвори директно. Изглежда си както трябва.

Не съм го виждала за 57 лв. миналата година в Емаг точно този сет, имаше всъщност подобни цени, но за вариант с 50  + 10 мл. или 30  + 10 мл. А показаният съдържа 100 + 10 мл. EDP.

# 1 203
Здравейте,
следя Ви редовно и имам въпрос, дано това е правилното място да го задам.
Според Вас реална ли е тази цена за този комплект в Елинор?
Аз публикувах преди няколко дни снимка за същия сет, че ми се струва изгоден в момента в Елинор, поръчах го и го получих в събота, запечатан е с фолио, за разлика от другите сетове, които са в кутия, която може да се отвори директно. Изглежда си както трябва.

Не съм го виждала за 57 лв. миналата година в Емаг точно този сет, имаше всъщност подобни цени, но за вариант с 50  + 10 мл. или 30  + 10 мл. А показаният съдържа 100 + 10 мл. EDP.

Благодаря!
Two Hearts

# 1 204
  • София
Здравейте,
Поръчах от monna.bg няколко парфюма, разликата с останалите сайтове не е чак толкова голяма, но да кажем са една идея по-евтини. Кодът за отстъпка не важи когато са в кампания Черен петък, това ми обясниха по телефона, също така нямат ПОС терминал, тоест само плащания в брой. Изглеждат ми читави, след като си взема парфюмите ще споделя какво ми е мнението. Всъщност как мога да разбера дали един парфюм е менте или оригинал, има ли някъде където би могло да се провери код или нещо подобно?

# 1 205
има ли някъде където би могло да се провери код или нещо подобно?

На първа страница пише.

# 1 206
  • София
има ли някъде където би могло да се провери код или нещо подобно?

На първа страница пише.
Благодаря, намерих го.

# 1 207
Е, това вече е интересно!

Spray Parfums - 22%  с код CYBER22 само на  CREED, NASOMATTO, ORTO PARISI

Валиден до края на деня!

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 14:42 от Milen™

# 1 208
# 1 209
  • София
Е, това вече е интересно!

Spray Parfums - 22%  с код CYBER22 само на  CREED, NASOMATTO, ORTO PARISI

Валиден до края на деня!

На мен ми изписва, че кодът не е валиден. Възможно ли е, защото сега се регистрирах и нямам поръчки от този сайт?

# 1 210
да, някои кодове при тях важат само за регистрирани потребители, които са поръчвали преди това

# 1 211
Пробвах и хваща кода, но имам и други поръчки

# 1 212
  • София
Редно ли е щом са ми изпратили мейл, че поръчка е обработена и потвърдена и да чакам доставка до 1-2 дни, след това да се обадят да кажат, че парфюмът е изчерпан?  За Parfium.bg става въпрос, поръчах на 26-ти. Казах им, че виждам парфюма наличен на сайта им, а те казаха, че е изчерпан и наличността щяла да се ъпдейтне по-късно. Поръчалите Lattafa Yara - дано да нямат моя късмет.

# 1 213
Редно ли е щом са ми изпратили мейл, че поръчка е обработена и потвърдена и да чакам доставка до 1-2 дни, след това да се обадят да кажат, че парфюмът е изчерпан?  За Parfium.bg става въпрос, поръчах на 26-ти. Казах им, че виждам парфюма наличен на сайта им, а те казаха, че е изчерпан и наличността щяла да се ъпдейтне по-късно. Поръчалите Lattafa Yara - дано да нямат моя късмет.

Веси, това са мейли само, никой нищо не потвърждава в действителност.

Потвърдили са ти само, че си направила поръчката. Но реално продукта е бил изчерпан 26 е било петък - познай какво е било. И да, знам че не е в теб вината, но има и такива моменти.

Много смешно Simple Smile В Parfium.bg го няма, в Parfium.bg го има. Simple Smile
https://dolce.bg/lattafa/lattafa-yara-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D … edp-100-ml-169909

# 1 214
Редно ли е щом са ми изпратили мейл, че поръчка е обработена и потвърдена и да чакам доставка до 1-2 дни, след това да се обадят да кажат, че парфюмът е изчерпан?  За Parfium.bg става въпрос, поръчах на 26-ти. Казах им, че виждам парфюма наличен на сайта им, а те казаха, че е изчерпан и наличността щяла да се ъпдейтне по-късно. Поръчалите Lattafa Yara - дано да нямат моя късмет.

Това ме подсети за последната ми поръчка от parfumi-shop. Поръчах 2 парфюма, след което ми се обадиха да се извинят, че единия е изчерпан. Отказах поръчката, защото другото парфюмче беше само за допълване. На следващия ден пристигнаха и двата парфюма Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт