Косопад - тема 24

• 85 008
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
А дали косата иска хидратация, може да иска протеин и да се търси баланс?
За скалпа -явно е чувствителен, може да имате себорея или проблем с гъбична инфекция, затова да пада коса.

# 331
За скалпа -явно е чувствителен, може да имате себорея или проблем с гъбична инфекция, затова да пада коса.
преди 5 месеца родих второто ми дете и може би след двете раждания си оказва влияние

# 332

Това използвам за раздразнен и омазнен скалп и съм изключително доволна. От година използвам шампоаните на Биоблас, както и възстановяването на липсите в организма доведе до много нови косъмчета и спиране на косопада.

# 333
Кате, от кои точно шампоани си доволна?

# 334
Здравейте, след силно преживяван стрес косата ми започна да капе на дебели кичури.
Спрях всякакъв вид бои, подстригах се и късо, но като че ли подобрение няма.
Пия и витамини за укрепване на косъма и мия косата с шампоан, който не е агресивен към скалпа или косата. Подобрение обаче няма - вече даже си виждам малка част от скалпа.

# 335
  • София
*  

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 11:54 от Алекс:)

# 336
Първа страница четохте ли?

# 337
преди 5 месеца родих второто ми дете и може би след двете раждания си оказва влияние
За сухите дължини ти препоръчвам да си намажеш косата с обезсолена свинска мас. Увий с найлон, стой 2-3 часа и измий. Прави косата копринено мека.
Биоблас шампоани и аз използвам и съм доволна. Не като косопад, ами като състояние на косата след измиване. Хем е измита отлично, хем не е премита. Последно взех с цинк.

# 338
  • Бургас
Пия и витамини за укрепване на косъма и мия косата с шампоан, който не е агресивен към скалпа или косата. Подобрение обаче няма - вече даже си виждам малка част от скалпа.

Може да трябва време, аз пих 3-4 месеца Приорин и чак тогава понамаля косопада

# 339
Маре, на принципа проба-грешка ги пробвам. Сякаш този с коприва ми действа най-добре.

# 340
Дали сте пробвали Ла Елиа? Сега имат много активна маркетинг кампания със снимки преди и след. Прочетох, че уж била разработена от майка сблъскала се със следродилен косопад. Но няма нито имена нито снимки на екипа. Едвам успях да открия, че фирмата е от Смолян. Мислите ли, че Ла Елия е поредната измама? Аз имам чувството,че Колагена на прах, който започнах заради косопада ми помага повече отколкото всичко друго прилагано.

# 341
Почти сигурно:).

# 342
  • Бургас
Аз от четири месеца пия колаген и файда не виждам

# 343
Аз от четири месеца пия колаген и файда не виждам
На коя марка и съответно кой номер 1 и 3 е за коса и кожа. Аз виждам ефект и при кожата.

# 344
  • Бургас
тип 1  пия, ето това
https://www.forlife.bg/produkt/collagen
за косопада няма подобрение, за кожата  в какво би трябвало да се изразява ефекта

Общи условия

Активация на акаунт