Косопад - тема 24

• 85 084
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
тип 1  пия, ето това
https://www.forlife.bg/produkt/collagen
за косопада няма подобрение, за кожата  в какво би трябвало да се изразява ефекта
Моят е също на прах. Една опаковка стига за един месец (при цена 55 лв. за опаковка).  Съдържа Колаген 1 и 3. Уж е спечелил награда за най-добър Колаген за красота в САЩ. Питах мои приятелки, американки и там наистина е много познат и употребяван бранд. Относно кожата - в резултат на хормонален дисбаланс и силен стрес кожата ми загуби еластичност, стана суха, лющеща се на места. За капак получих и Псориазис от стреса - червени разранени петна по кожата на лицето. След като започнах този колаген още на втората седмица имаше подобрение а сега няма и следа от тези проблеми. И да уточня, че не ползвам никакъв крем за лице (не мога да уцеля подходящия за мен), хормоналният дисбаланс още е налице, а стреса е хроничен и незнам как да го преборя. Друго което забелязах тези дни е, че мускулите и кожата на краката също се бяха отпуснали. Сега отново са твърди. Нищо не съм взимала или мазала по-различно от Колагена.

# 346
А какъв е колагена, може ли линк?

# 347
А какъв е колагена, може ли линк?
Колагена е на Neocell. Сега видях, че на опаковката пише 6600 мг а този който е на бур02 е със около 3000 мг. Това значи разлика и в активните вещества като концентрация а не само като вид 1 и 3.  Мой приятел културист за който много често пиша ми беше казал , че моят колаген от 6600 е нищожен но за кожа и коса ще свърши работа. Ама културист взимат протеини и колаген по други причини и на тях им трябва от всичко по много.

# 348
И аз взимах на Neocell два месеца /по указание минимума е три / но получих стомашни проблеми и го спрях, та не мога да кажа дали се отрази на косата ми.

# 349
От кой вариант на Неосел взимаше? Аз също съм със проблеми в стомаха и малко на страх го взех първия път. Моят е варианта на прах, без витамин С и без Хиалуронова киселина. Обикновеният. Нямам оплаквания от този. Но така и не се престраших на хапчетата с Колаген и Биотин на Др.Вебер Натуралс. Толкова са огромни, че си представих какво става в стомаха. Сега се опитвам да продам опаковката (ако някой има интерес да пише на ЛС).

# 350
Аз пиех от течния, който е с вкус на боровинки.С него взимах и хиалуронова киселина също течна и с вкус на горски плодове.Не съм сигурна дали е от тях, но когато ходих на преглед при гастроентеролог предположи фруктозна непоносимост, за което ще правя изследвания скоро.Бях спряла глутен и млечни, та предложи известно време да включа в менюто си и след това да направим изследвания.

# 351
О да, аз също искам да започна и Хиалуронова киселина обаче ще ми дойде вече много. Ти си била с тежката артилерия.

# 352
  • София
Аз съм пила 3-4 месеца Neocell с витамин С на таблетки - по 6 големи таблетки на ден и не съм имала проблеми. За сега не видях някаква полза, но скоро пак ще почвам да ги пия - ще им дам още един шанс. Иначе съм чела, че е добре Хиалуроновата киселина да се взима отделно от колагена - примерно 30-40 минути преди него.

# 353
Здравейте, има ли някой който е използвал билкови шампоани  на green pharmacy?

# 354
https://realfood.bg/product/hidroliziran-kolagen-realfood
Похвалвам този колаген, ползвам го от 1г и съм мн доволна. Сипвам 2лъжички в кафето сутрин.

# 355
Здравейте, аз съм страшно доволна от ампулите на linea bio за косопад , но вече никъде не ги намирам във всички сайтове са изчерпани, някой срещал ли ги е някъде в някой сайт или магазин ?

# 356
И аз бях и ги няма:(.

# 357
Здравейте, аз съм страшно доволна от ампулите на linea bio за косопад , но вече никъде не ги намирам във всички сайтове са изчерпани, някой срещал ли ги е някъде в някой сайт или магазин ?

За тези ампули ли? Не съм ги пробвала, но в тези сайтове са налични.

# 358
И аз ги харесвах, купувах от Лили, но не съм ги виждала отдавна.

# 359

За тези ампули ли? Не съм ги пробвала, но в тези сайтове са налични.
Не са налични, след като се добавят в кошницата изписва , че не са.

Общи условия

Активация на акаунт