Юлски мами 2023г

• 51 482
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, мен пък ме хвана някаква хрема колкото и да се пазя. Детето ми е в първи клас и беше той със сополи за малко, веднага беше пренасочен в бабин дом ама... не успях. Притесних се, разбира се, да не стане по-зле, но засега минава с бабини и натурални лекове.

# 436
И при мен има изоставане с няколко дни. Докторък каза, че най-вероятно съм била с късна овулация 😊

Здравейте и от мен момичета. Чета ви откакто разбрах че съм бременна, но не посмях да пиша. Термин официално още не ми определили, но по калкулатор е 30.07. До сега съм ходила два пъти на преглед, последния беше на 8.12. видя се плоден сак, според АГ и ембрион, но изоставал с около седмица, а би трябвало да съм 6г.с. ( притеснявам се, защото имам една загуба ). Като симптоми имам само напрегнати гърди.

# 437
Надявам се всичко да върви добре, и на следващия преглед, да имаме напредък.  😊

И при мен има изоставане с няколко дни. Докторък каза, че най-вероятно съм била с късна овулация 😊

Здравейте и от мен момичета. Чета ви откакто разбрах че съм бременна, но не посмях да пиша. Термин официално още не ми определили, но по калкулатор е 30.07. До сега съм ходила два пъти на преглед, последния беше на 8.12. видя се плоден сак, според АГ и ембрион, но изоставал с около седмица, а би трябвало да съм 6г.с. ( притеснявам се, защото имам една загуба ). Като симптоми имам само напрегнати гърди.

# 438
Вие как сте със симптомите? Аз съм в 7 седмица и все едно не съм бременна… В 5-та имах неразположение само в единия яйчник, сега направо забравям, че съм бременна. Нито гадене, нито чувствителност към нещо, абе абсолютно нищо. Нормално ли е това?

Напълно нормално е!
Аз съм в 9 седмица и нямам абсолютно никакви симптоми освен болки в гърдите и доста повишено либидо😀
В началото може би се чувствах доста изморена и бях доста отпаднала, но това продължи една седмица.
Успешна бременност🌷

# 439
  • Wonderland
Имам нужда да се оплача, че няма на кого като никой не знае 😀
Вече съм 7/8 седмица (утре ще разбера с точност, надявам се), нямам гадене все още, но толкова много други малки неща, че вече психически също сдавам багажа. Имах менструален тип болки в началото повече от седмица, заедно с издут корем и газове, след това започна цистит (вече седмица го мъча с терапии), от време на време имам тъпи болки ниско долу, друг път странно опъване в корема, тъпа болка в кръста също (даже в момента). От деня, в който разбрах, обаче, постоянно съм дроб. Супер уморена съм, не мога да се държа на краката си… Имам и течение, нормално, но 2 поредни съботи след повече физическо натоварване и разходка имам съвсем съвсем малко бледо кафяво зацапване, а преди малко пак изтече, този път повечко.
Постоянно се вторачвам във всяко нещо, осъзнавам колко деликатен период са първите месеци и още дори не съм си позволила да се зарадвам или да осъзная. Но с тия постоянни болежки съм супер сдухана…

ПС моля, не ме стресирайте с диагнози 😬 утре съм на пореден преглед, до момента всичко е наред като изследвания и здравословно състояние на теория. Надявам се на добро развитие 🤞🏻

# 440
Аз съм по абсолютно същия начин-първо зверски подут корем,запек-ходя на 4 дни по веднъж, ама и не ям де...Коремът се оправи сега цистит боря и от 5г.с зверско гадене и повръщане, днес изобщо не успях да стана от леглото и само ме успива,сили никакви  нищо не мога освен да ида до тоалетната. Подозирам,че хемоглобинът се е сринат утре ще видим 😣

# 441
Аз съм в 11 г.с. гаденето , което беше почти постоянно от около 1 седмица е само сутрин, докато закуся.
Около 7 г.с имах болки в кръста вече и тях ги няма - само ако ходя малко повече , тогава се появяват.
В момента ми е леко отпуснато през деня, но вечер се активизирам и мога да оправя цялата къща.
Апетита започна да се завръща , в първите седмици буквално изкарах на принцеси .

# 442
  • Wonderland
На мен от вчера пък ми се появи гадене..... така се бях зарадвала, че ще ми се размине и то дойде в средата на 7 г.с. Появява се само след като хапна, иначе ако седя гладна няма проблем. Grinning

Работя от вкъщи, но точно утре и други ден имам неотложно ходене до офиса (и то за цял ден) и изобщо не знам как ще издържа, много се притеснявам.

P.S. днес чух сърце и видях ембрионче, една идея по-спокойна съм, но най-добре да минава по-бързо тоя триместър, за да отдъхна...

# 443
Аз съм в 9г.с и също съм с гадене. То не е силно, обаче е супер неприятно и най-вече се появява ако не ям. Миналата седмица беше сутрин, сега като че ли сутринта ми се разминава, но пък вечер е зле.
Гърдите ми почти не ме болят вече, но са доста подути.
Най-големият симптом обаче ми е умората. Хора, не знам как сте, но 80% от времето едвам си стоя на краката. Ставам сутрин - изморена, ям - приспива ми се, вечер я издържа до 22:30, я не. Подуша ли възглавница и заспивам, даже в момента ми се спи докато пиша. Grinning Чувствам се изтощена през по-голямата част от денонощието, дай ми само да лежа - а всички знаем, че няма как да стане.
Мен ме пратиха директно на БХС януари, но за да съм спокойна преди празниците съм си записала един преглед на 20-ти другата седмица.

# 444
Аз съм в 9г.с и също съм с гадене. То не е силно, обаче е супер неприятно и най-вече се появява ако не ям. Миналата седмица беше сутрин, сега като че ли сутринта ми се разминава, но пък вечер е зле.
Гърдите ми почти не ме болят вече, но са доста подути.
Най-големият симптом обаче ми е умората. Хора, не знам как сте, но 80% от времето едвам си стоя на краката. Ставам сутрин - изморена, ям - приспива ми се, вечер я издържа до 22:30, я не. Подуша ли възглавница и заспивам, даже в момента ми се спи докато пиша. Grinning Чувствам се изтощена през по-голямата част от денонощието, дай ми само да лежа - а всички знаем, че няма как да стане.
Мен ме пратиха директно на БХС януари, но за да съм спокойна преди празниците съм си записала един преглед на 20-ти другата седмица.

Абсолюто по същия начин съм! Спи ми се абсолютно по цял ден, ама жестоко ми се спи, чак очите ми парят.
Много трудно издържам на работа заради тази умора.
Много се надявам с края на първия триместър да се нормализират нещата и да има някакъв прилив на енергия, че много е трудно така.

# 445
В средата на 11 г.с. вече ми идва енергия и започнах да подреждам и чистя из вкъщи , да готвя , но преди няколко дни дивана ми беше най-добрия приятел 😂

# 446
Здравейте. Нещо затихна групата, как сте момичета?
Аз на 22ри съм на моргофолия  после на 29 ще правя пренаталния тест.
Някой вече да е минал през БХС и фетална?

# 447
Суперр! А към кой тест се насочи, на коя лаборатория?

# 448
Суперр! А към кой тест се насочи, на коя лаборатория?

Пренатален тест, някакъв среден пакет си избрах.
Към Future Health, до колкото разбрах в Рим изпращат материала.

# 449
Аз съм в болница да ме стабилизират малко че вчера въобще останах без сили...Да ви кажа добре ми е тук махнах се от гадните миризми на уж чистата ми къща,от чистенето и домашните ,да се оправят малко по мъжки,че съвсем се бях сринала

Общи условия

Активация на акаунт