Шанс или развод ?

• 15 298
  • 425
  •   1
Отговори
# 135
То примерите скоро ще завалят.
Само да мине малко време от хорски срам.
Тя не е случайно толкова изнервена.

# 136
И в крайна сметка се стигна до същността.
На авторката не ѝ се прави секс със съпруга понеже не бил качествен.
С кого  ѝ се прави секс?
Защото за мен оттам и тръгват проблемите.
Той този мъж не го е взела без да го познава, не е родила две деца току-що.
Те не осъзнават, че не са нагости .
И какво им се казва на тях?
Съжалявам, но ще ви променя живота понеже татко ви не такова добре?
Никога не ти пожелавам да си в мойте обувки. Според теб седя тука сега и се чудя какво да правя и на коя прищявка да си угодя и понеже ми е много сиво и скучно реших да напускам мъжа ми, щото ми се прави секс с друг ??!!! Ти сериозно ли..? Повярвай ми ако искам да правя секс с друг да съм го направила ... Опитвам се да обесня как се чувствам, като не вдяваш окей.  Само защото съм се омъжила и имам две деца трябва да търпя тъпотия ли ? Нерешителност? Тъпня? Замазване на очи постоянно, че всичко ни е перфектно ? Окей

# 137
Ако липсата на сексуално желание към партньора, не се счита за основателна причина за раздяла само по себе си, не знам.. може аз нещо да се бъркам, ама с мъж дето не го желая, не си представям да живея.

# 138
Явно според някои е достатъчно да е мъж и да е на дивана. Децата попиват модела и създават същия вид пародийно семейство и така...

# 139
Пак казвам, най-вероятно мойте очаквания са били твърде високи за това как ще ми протече живота. Може би наистина търся оправдания, може би аз съм виновна да се стигне дотук. Причина има, не знам коя е, къде е , но за да се стигне до тук, виновни сме и двамата. Факт. Не знам дали мога да намеря пътя към него повече, това ми е проблема.. той , знам че ме обича, че иска да се върна. Че си иска семейство. Не знам...обаче аз не знам какво искам...

# 140
  • Бургас
Авторке, казваш, че мислиш, че проблемьт може би е в теб. Ми то това му е идеята. Направо ми се гади като чуя, че някой мъж нарича жена си "луда" (по-назад каза, че това ти е казал). Оставя я да бъде и баща, и майка, тя ходи на работа, поддържа домакинството, оправдава го пред децата "той тати уморен", а него го мързи да поиграе с тях, да им почете приказка. И когато тя вече няма сили и иска помощ от него, опитва да съживи брака, да е щастливо семейството, когато тя едва ли не го моли да бъде поне малко баща и съпруг, той я обявява за луда! Кара я да се чувства още по-нещяна и отговорна за неговите грешки, настроения и за това, че опитва да му развали рахатлъка.
Момиче младо, проблемът не е в теб! Може би си имаш трески за дялане, то всички си имаме. Но не опитвай да поемаш отговорност за това, че този човек се е пуснал по много мъчно течение и НЯМА желание да имате семейсво, каквото ти искаш, заслужаваш и каквото е нормално да бъдете. Той иска нещата да са такива, каквито са сега. Или приемаш или си тръгваш. Това е.

# 141
Нямаш високи очаквания. Поне аз не виждам коя тук иска мъж, който лежи по цял ден, и за финал се надрусва с АД+алкохол.
Не можеш да промениш, или да помогнеш на човек, който не иска да си помогне сам.

# 142
Остави го той да търси пътя ( ако има такъв) , а ти гледай себе си и децата.
Опитала си..Време е за промяна.

# 143
Стигне ли се до " Ти си луда", мачът е свирен.

# 144
Моето скромно мнение - щом имаш помощ, финанси, къде да живееш с децата, го напускай тоя, докато си още млада, и можеш да си намериш нов партньор. Това да живееш насила с някакъв тюфлек, който те отвращава чисто физически, само и само да не си разведена, не става.

# 145
Моля някой да ми обясни защо се слага на едно добър човек и скандалджия. Наистина не разбирам.

# 146
  • Далечният изток
Поне си наясно какво НЕ искаш.
Щом той проблем не вижда, няма какво повече да направиш.

# 147
Скрит текст:
Търся оправдания може би, защото вече не съм щастлива !!!!
Не знам как да го обесня. Пак казвам явно проблема е в мен. Днес даже си мислех, може пък да съм създадена да бъда сама. Смисъл без мъж в къщата. Защо не ? Правиме една едва 2 пъти в месеца секс... А сме на по 30 г. Горе долу. Нямам аз желание с него да правя, той е малко като само да свърша.. пък ти само ме гледай . Мииииииии
Не знам цял ден се опитвам така иначе . Даден момент се настройвам ще преглътна, следващия го чувам и просто се чудя какво мисля още .  Това любов ли е ? Страх ли е ? Не знам. Може ли човек едновременно да обича и мрази един човек. ? Ем да го иска Ем да го ненавижда ? Това ли е брака ? Да правиш компромиси с вътрешното си аз, заради брака ? Казвам в прав текст, живота ми е скучен, може би аз имам нерационални виждания за това как младо семейство може да живее макар и с деца.. но така не бях си го представяла честно ..
Жено, извинявай... Мъж,който сега е на 34, е пикал в общото ви легло, защото се е напил като свиня.
Ти сериозно ли питаш за шанс? Ама сериозно ли?!

# 148
Защото е млада. (и ще намери прекрасния)
Защото тук не пишат жени, които са направили компромиси с вижданията си за брака.
Защото да си с развод и да мъкнеш децата като куфари между бившите съпрузи, е новото нормално.
Защото е най-лесно да изхвърлиш счупеното, вместо да го залепиш.
Иначе въздишане по снимки на баба и дядо хванати за ръка във фейса.

# 149
  • Далечният изток
Счупеното се изхвърля, да.
И точно има огромно предимство заради това, че е млада.

Общи условия

Активация на акаунт