Шанс или развод ?

• 15 302
  • 425
  •   1
Отговори
# 150
Никога в никое общество не е било нормално възрастен мъж да се напикава и насира.
Мани ги емоциите, стига с това лаладжийстване. Емоции... Докато тя му пуска опиканите чаршафи за пране.
Айде не.
Ако искате, ходете вие да го успокоявате. Само не спете в едно легло, че не се знае.

# 151
Не е тя човека, който трябва да лепи. Да хваща той лепилото, тя е направила достатъчно. И накрая пак тя е виновна, защото е решила, че й стига толкова?!
Той някакво участие не трябва ли да вземе, в някаква роля да влезе, някаква отговорност да поеме? Или е достатъчно, че диша още, опикан на дивана?

# 152
Или приказката " По-добре сам..."
Спокойствието и ти да си поемеш живота, вместо да не знаеш какво те очаква, когато се прибереш .
Още по-тъжно да знаеш и да си натискаш парцалите ...

# 153
Тогава е бил момента да си вземе децата и да иде при мама. За такова нещо - да.
Не го е направила. Защо?
Защо сега? Не ми казвайте, че се е натрупало.
За всяко нещо си има причина.
Поводи можем да измислим много.

# 154
Според мен или мъжа ти има психически проблем, който не се повлиява от лечението, или има странични реакции от лекарството, което пие.
Какво пие? Кой и защо лекува 4 години ПА с антидепресант? Как ще разбере, че е излекувал пациента.
Всичко, което се случва не е мързел, не е отпуснатост, а е болестно състояние. За съжаление и да съм права - оправия няма.

Да ти кажа и ти звучиш малко .... ами да речем, че имаш нужда да се поуспокоиш и да не се пренавиваш. Някак прибързана и хаотична ми звучиш. Щураш се и в живота и в мислите си.

Какво ще се промени като отидете на майната си? Ще заобича да излиза? Ще започне да забелязва вас и децата? Защо? Ще завалят почивки и развлечения? Просто като идете на майната си само ТИ ще береш гроздето и ще метеш листата, ако ме разбираш Wink. Родителите виждат, че има проблем и се опитват да замажат положението, за да не се разделите. И като и доходите му вече са малки или се увеличат психичните проблеми от промяната - голямо щасте те чака!
Един пич ти го каза ясно по-напред, но не чуваш. Както ти казах щураш се в мислите си и се самонавиваш. Каквото и да ти напишем ти вече си решила, че това е решението и това е - за теб ако тръгнете ще почнете наново. Да, да ама не. Ще тръгнете и след ХХ месеца той ще се прибере в сигурното "у дома" и ти и децата ще останете нейде там без подкрепа и без помощници...

# 155
  • София
Той проблем не вижда, докато тя си е давала лептата. Ами, сори, глупачките се свършиха.

Ще заживеят собствена форма на живот, Дорис. Някои се осаферват така, когато спират да лежат паразитирайки на гърбовете на другите.

# 156
Всички обясняват, че ще се намери помощник.

# 157
  • София
Всички обясняват, че по- добре сама, отколкото диванен картоф с претенции.

Ти какво четеш и разбираш, не е наш проблем.

# 158
Какво значи прибързва? Колко още да чака?
Разберете най-сетне, проблемът не започва с пускане на тема.

Авторке, винаги ще се намери кой да те накове. Че не си нормална жена, че ще лишиш децата, че ще оставиш болен. Ама никой от тия хора няма един лев да ти даде, да ти прибере децата от училище или да дойде да обърне болния, че се е залежал твърде на една страна. Взимай си живота в ръце.

# 159
Съпругът и има проблем. Но тя не е спасител.
От години уж се лекува, но лечение не е само да си пиеш хапчетата.
Да се върне, нищо няма да се промени. Само тя ще изпуши и тогава?!

# 160
  • София
Тогава ще стане съвсем грозно и накрая ще се мразят неистово.

Млада жена, всичко си има и вие викате живот няма? Смях! Има и то хубав.

# 161
  • София
Тая тема ми пълни душата!

# 162
  • София
Да беше пуснала една, да не губиш шест години.

# 163
Притеснително е да се мразиш неистово с психично болен, а ако се окаже че е в депресия съвсем ....

# 164
Да беше пуснала една, да не губиш шест години.
Аз бях пускала, с брутални подробности, пак се намери кой да даде съвети да търся компромиси. Отдавна беше, поне 10 години назад.

Общи условия

Активация на акаунт