Шанс или развод ?

• 15 262
  • 425
  •   1
Отговори
# 285

Сега  вече стана интересно. Laughing

# 286
Напишете за кво става въпрос, за тия дето сме през телефон.

# 287
Меглето и Костенурката да са една и съща ли?

# 288
Май, май....доста си приличат историите им.

# 289
Напишете за кво става въпрос, за тия дето сме през телефон.
На линка на Горджи скролни най-долу и натисни 'пълна версия' и ще видиш.

# 290
  • Бургас
Не само историите, стилът на писане е същия. Явно става дума за един и същ потребител.
Авторке, нещо да кажеш?

# 291
Мда, стана интересно и авторката изчезна. Явно вече и е минал мерака да се такова с онзи от компанията, докато рогатия алкохолик точи лиги в несвяст в съседната стая.

# 292
Нека имаме малко емпатия. Не може ли да игнорираме другата и тема и да си говорим по тази? Примерно, нека допуснем че той и рови в телефона. Мен не ми беше хрумнало но ме подсетиха че е възможна такава вероломна и с нищо не предизвикана постъпка от негова страна.

# 293
То и аз да имам съмнения, че благоверната ми се такова с друг в съседната стая докато съм се отрязал на талпа, ровенето в телефона ще е най малкото от нещата, които ще предприема.
Ама пък и аз държа на алкохол, така че трудна работа тая схема да ми се случи Simple Smile

# 294
Ако системно се отрязваш на талпа, а като си неотрязан лежиш пак полуадекватен на дивана, много ясно, че ще следва и останалото горепосочено, че и ще си хване багажа половинката ти.

# 295
Е, сега, можеше да си тръгне и без да му слага рога преди това. А не да чака да я изгони и да го играе обидена на всичкото отгоре.

# 296
Това не съм аз.. поговорихме. Мисля че започва да се осъзнава и може и да потръгнат нещата в по- добра насока.

# 297
Абе доста прилича на теб.
И доста неща спестяваш и за себе си, и за голямото си дете, а пускаш тема и чакаш съвети.
Твоето повече прилича на цирк, отколкото на нормален живот. Може би трябва да се замислиш и да поработиш в тази посока.

# 298
На този човек да не са му предобрили дозата на АД? И дали въобще случаят му е за хапчета? Набива ми се в очите, че той хем ги пие антидепресантите, хем пак е доста ограничен и засегнат от състоянието си в ежеднението - тук не ходел, там не искал итн. Къде тогава е файдата от тях, да попитам тогава. Отделно, преди явно не е било така - ако това преди съвпада с началото на приема на хапчета, вижте дали има възможност за консултация с друг специалист.

# 299
Като четох старите публикации на авторката, май са се намерили, та са си паснали... някой ден някоя наистина ще има нужда от разумен съвет, и заради такива ще отнесе кошница с подигравки...

Общи условия

Активация на акаунт