Шанс или развод ?

• 15 272
  • 425
  •   1
Отговори
# 270
  • SF
И за една секунда да ме изгони, ще си тръгна за повече.
Зависи кой ме гони. Ако е някой, който изпада в момент на умопомрачение на фона на безметежен, прекрасен семеен живот, може и да подлежи на премисляне, осмисляне, грешка-прошка и т.н.
Но ако някой, но когото и без това съм му вдигнала мерника, ми каже да се махна за 1 ден, гледай какво става!
Е, друг е въпросът, ако с 2 деца няма къде да се премести, няма доходи, няма време, възможности, кариерата страда, други причини..., става сложно. Но в нейният случай, както тя самата казва: децата реално нямат промяна в начина си на живот. Нищо не им липсва, нищо не се е променило за тях (в ежедневието им).

# 271
По-наблюдателна съм от всички вас просто.

# 272
  • Столичанин ама не в повече :D
А след като си толкова наблюдателна дали моя опит с жените е само теоретичен (както твърди друга потребителка) как мислиш? Simple Smile

# 273
Всички жени са супер различни и някои  не поглеждат мъж с години и десетилетия след развод.

# 274
  • Столичанин ама не в повече :D
Ключовото е различни и някои. Благодаря за отговора. Hug

# 275
  • Далечният изток
Авторката към кои попада?
Към "всички"...

# 276
Авторката не е в развод засега и не се знае накъде ще поеме точно.

# 277
  • SF
Що, ако беше? Щеше да се знае.

# 278
Ако беше в развод най-малкото нямаше да ѝ се налага да трие чатове. Аз на нейно място бих се развел, на негово място също.

# 279
  • Далечният изток
Що се трие чат?!
Да не би господинът да рови в телефона ѝ?!

# 280
  • ЯМБОЛ
Аз мисля,че има по-сериозна диагноза,която е крита както от него,така и от родителите му.Затова те толкова се стараят да облекчат синчето и са на разположение.Тя е в правото да знае истината.Задължена е да осигури безопасен живот за себе си и за децата.Той вероятно нито ще се излекува,нито ще спре да пие.

# 281
Мъжът ти има явно сериозни психически проблеми. Алкохолът и лежането по дивана са само следствие на тях.
ПА се лекуват, но не (само) с лекарства, депресията също. Но това изисква цялостна промяна и терапия. Говори с психиатъра му, може и да е нещо съвсем друго от това, което ти е казал.

Иначе докато не се стабилизира, няма смисъл да очакваш каквото и да е от него от него, приеми че е болен. Трябва да видиш кое е най-доброто за децата, дали са сте там или не. Даже ако е вариант и той да се върне при родителите си за известно време. Вие трябва да намерите начин, но мислете за децата, това не е нещо с което те трябва да се товарят всекидневно.

# 282
  • София
Хайде да ни обесниш сега :

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=727618;sa=showPosts

# 283
Всички жени са супер различни и някои  не поглеждат мъж с години и десетилетия след развод.
Омг... не познавам такива, даже една приятелка, която се разведе преди 2г. онзи ден ми каза, че си е наваксала лиосата на секс през 15 годишния брак.

# 284
Егати, ти представяш ли си авторката и оная ... ще си спестя епитета, да са едно и също лице?

Общи условия

Активация на акаунт