Съпруги на военнослужещи - 31

• 44 272
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро петъчно утро!!!
Аз днес съм на работа и излизам малко в отпуск. В понеделник забягваме към Лъки, Смолян и Хайдушки поляни.
Момичетата ще са при мама, момчето ще е дежурен по домашни любимци.
Днес е последния изпит на студентката!!! Стискайте палци, прекрасни, от 13 часа в петък на тези градуси не ми се мисли... Тя иска шестица, а аз да минава..., че се измори много. Шестицата е бонус.
Пожелавам ви прекрасен горещ ден и хубави почивни дни!!!

# 661
Добро утрооо,
Маги, хубаво да си изкарате на почивката, ще чакаме някоя хубава снимка на прохладата и природата около Смолян Hug
Фло, чакаме подробен разказ как мина денят ти вчера! Laughing
Аз отивам на работа, оставям дребче и татко да се гледат, че да си дочакат и гостите днес и така
Пожелавам ви усмивки и хубави емоции в Петъъък! Heart Eyes

# 662
Добро утро и от мен! Изпих си кафенцето, а докато съм в отпуск, не знам какъв ден от седмицата е! Пълно щастие. Blush
Маги, стискам палци на студентката! Hug
На работещите момичета желая по-бързо да мине денят, а на останалите - да се наслаждават на лятото!
Усмихнат ден от мен!

# 663
  • София
Привет от наше село.
Наспах се на хладно, изпихме си кафето на терасата, брах липа. Сега се занимавам с обрасналите ми в бурени рози. Горките те! Гаджето ми помага с тримера. Работим в сенчестата част на двора. Скоро ще стане много топло и ще се приберем.
МАГИ, стискам палци колегата да превземе и последната височина. Късмет й желая! Flowers Four Leaf Clover Мина ли ти крачето? Опирай се на гаджето, дори да ти е минало. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЛУННО ЦВЕТЕ, ти си една щастлива жена. Не те интересува ден, дата и час. Само така! Grinning
МИС Ю, вчерашния ден мина сравнително спокойно. Обядвахме заедно със сина и щерката, приказвахме си, смяхме се, а после ние тримата заминахме на село. Щерката си остана у дома. Цял ден говорих по телефона, отговарях на поздравления във Вайбър, ФБ, в темата на бабите, в нашата тема.
Отивам да правя салата. Приятен ден на всички вас.

# 664
  • София
Благодаря за стиснатите палчета, момичета!!!
Завърши и моето момиче първи курс... С пълно шест!!! Много съм горда с нея!!! Това дете е по-лудо от майка си и баща си взети заедно. Дано и късметът бъде с нея!

# 665
Благодаря за стиснатите палчета, момичета!!!
Завърши и моето момиче първи курс... С пълно шест!!! Много съм горда с нея!!! Това дете е по-лудо от майка си и баща си взети заедно. Дано и късметът бъде с нея!
Чудесна новина! Нека все така продължава! България има нужда от точно такива младежи.
Аз съм на работа, борим жегата. Напренато ми е на душичката. Надявам се да е период и да отмине.

# 666
  • Пловдив
Маги света, браво на твоето момиче! Все така напориста и успешна да е!

Ние приключихме обекта! Скапана съм, буквално, но вече къщичката си има нов покрив Heart
След 2-3 години ще е още по-големият филм, защото тогава ще правим основната къща (тази сме я предвидили за децата и гости).
Сега някой и друг ден релакс и от вторник пак там, за чистене и прочие Joy

# 667
  • София
МАГИ_СВЕТА, радвам се за колегата! Поздравления. В нашия край казват От отца и деца. Т.е. каквито родителите, такива и децата. Заслужава да се гордеете с постиженията й!
МЪНИЧЕ, а честит ви покрив! Полека лека се нареждат нещата.
СЕТИ_БЕТИ, има такива моменти, в които ти е напрегнато, а даже може и да не знаеш защо. Дано по-скоро отмине.
Днес се потрудих, но без да си давам много зор. И утре е ден. Продължавам пак да се боря с плевелите.
Поседяхме на люлката, поговорихме си с гаджето, а около нас рояк светулки. Много беше приятно. И хладно.
Лека нощ и спокойни сънища!

# 668
Добро утро! Розово да е!  Нов ден, нова надежда 💕 🥰🌷 Очаквай чудеса и се радвай на света 🍭
(Това беше сутрешния ми пост преди 4 години, минути преди да се появи моята дъщеря!)
Пожелавам ви приятен уикенд, много усмивки и ви черпя виртуално кафенце по случай четвъртия рожден ден на моето момиче! Heart

# 669
Мис Ю, честит празник! Нека е здравичка, щастлива и с много любопитство да открива света! Усмивката й е много чаровна - нека е винаги с нея! 🎀

# 670
  • София
Добро утро! Имаме празник във военното блокче!Ураааа!
МИС Ю, ЧЕСТИТА ДА Е МАЛКАТА ЧАРОВНИЦА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, ДА РАДВА ДНИТЕ ВИ И ДА ГИ ИЗПЪЛВА СЪС СМИСЪЛ!
Помня как я чакахме. Вълнение си беше!

Аз днес съм ранобудна. Събудих се към 8.30, изпихме си кафето с гаджето и сина и се захванахме за работа. Продължавам борбата с плевелите - много плевел и треволяк, много нещо. Даже се замислих за догодина да си намеря професионални градинари да въведат ред в градината ми, а аз после да поддържам реда. Ще го мисля.
Отивам за второ кафе и малко почивка. Леко се контузих, та сега съм превързана. Ще мине.

# 671
Мис Ю честита да е рожденичката, много здрава и щастлива! Весел празник!
Фло и аз се чувствах като теб миналата седмица,  след 10 дни на море, градинката ми се цялата в плевели, тревата в двора беше до локалното и за капак ММ цяла седмица беше на работа. Е запретнах ръкави и вече всичко влезе в ред, но доста се замислих за градинар.
Ние днес събираме багаж, ММ заминава на Ново село до края на месеца и ние пак оставаме женско царство, но до 21.07 само с дребната, докато Джули се върне от лагера. И с лагера малко разочарование, вчера докато са били на екскурзия на Джули са й изчезнали 50 лв., съмнява се в камериерка украинска, та днес се опитвам да се свържа с управата на ВПД Сарафово за обяснение, а в Понеделник ще звъня в агенцията, направо съм бясна, що за човек си да посегнеш на парите на дете, което там е само без родителите си.

# 672
  • София
Мис Ю, честита рожденица!!! Весел празник на цялото семейство!!!
Фло, какви ги свърши, та чак се превърза.
Моят крак уж се оправя. Ходя си нормално, но има моменти, в които сериозно ми напомня да съм по-внимателна.
Днес малката завършва театралната школа с представление за родители , нямам търпение да си видя медузката по Валери Петров.
Много гадно това с лагера. Синът ходи четири поредни години, не сме имали проблеми, но ние имаме цяла стратегия как се крият пари на лагер - една сума стои в подплатата на куфара, една в джобче в тоалетния несесер, малко в портмонето и в някой джоб на връхната дреха. Винаги най-едрата банкнота е 20 лв. Така намалявам риска и той да загуби всичко наведнъж и изкушението да го оберат. Задължително се обадете на агенцията. Аз винаги съм срещала съдействие - забравяла съм зарядни, дрехи на закачалка в гардероба, даже на една командировка във Флагман ми остана лаптопа.

# 673
Благодаря ви много на всички за пожеланията! Heart Eyes
Денят беше чудесен, играха с приятели,зарадва се на всички подаръци, беше щастлива,което прави щастливи и нас!
Пожелавам ви приятна вечер! Heart

# 674
Добро утро!
Поздрави от морето!🌅

Общи условия

Активация на акаунт