Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 566
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет, прекрасни!
Благодаря на всички, които поздравихте моите момчета!
Изкарахме хубаво. Похапнахме, посмяхме се и накрая завършихме с мач. Малката внучка е голям фен на световното. Помни кой с кого е играл, помни резултатите. Снощи заспа преди края, та сутринта преди Добро утро, попита как завърши мача. Simple Smile
Момичета от София, има ли желаещи за една среща на кафе преди празниците?

# 91
Добро утро! Навън е мрачничко и студено, но ако нямаше облаци, не бихме обичали слънцето!
Нека започнем деня си с усмивка, да му се насладим с настроение и да бъдем безкрайно щастливи, защото щастието е в това, да забелязваме и най-дребните неща и да им се радваме! Събудете се с аромат на кафе, разтворете копнеещи длани и вземете от деня всичко красиво, което той с готовност поднася!
"За да озариш света на другите, е необходимо да носиш Слънцето в себе си.”
Ромен Ролан

Все още не съм минала на коледна вълна със снимките - ами все пак си е есен, зимата не е настъпила.
Как сте момичета? Честито на всички празнували през миналата седмица!
Аз имам доста работа и се чувствам изтощена, но и това ще мине.
Хубав ден!

# 92
  • София
Привет, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, надявам се, че и ти започваш деня с усмивка. Вече сме две, а може би и другите момичета, които надникват в темата.
Ако ме питате как е минала седмицата, нищо интересно не мога да споделя. Играя го таксИ, после готвя, работя на тръстиката, после пак таксИ и вечер, когато ми е време за четене, вече ми се спи и така, утре пак същото. Имам толкова много книги за четене. Вече и гаджето се включва в схемата - пазарува, отменя ме в шофирането.
Днес голямата внучка е на олимпиада по математика. Ще видим какво ще направи. Тръгна спокойна.
Станах рано - 6.30. Направих бухтички по заявка на внучките, После замесих погача. На обяд ще се съберем 4 военни семейства, да се повеселим предпразнично. Разпределихме си работата, за да не стоварим всичко в/у ръцете на домакинята. Знам, че ще изкараме чудесно, въпреки, че на вън е облачно.
Изчезвам, че трябва да пазя погачата. Половината майсторлък е в печенето.

# 93
  • София
Добро утро, момичета! (Аз бях нощна и почти цял ден спах, събудих си за мача). Синът е на поредното гости с приспиване (четвърта събота не спи в къщи), каката снощи се прибра от Банско (не се видяхме преди да тръгна за работа), днес разменихме няколко думи да разкаже впечатления от първия осми декември и сега е на кънки. Осъзнавам, че те вече имат свой живот и ритъм, не ми е тъжно, много им се радвам - отлитат, долитат пак!
На работа е уморително. Обикновено по това време вече нямаше напрежение, но имаме нови програми и явно не сме си сметнали нещата и не идва лежерното, но пък в къщи дойдоха коледните подаръци - тази година скромни, но всички си ги харесаха и бяха усмихнати. Усилено пазаруваме и разни неща за апартамента - паркет, мебели за баня, батерии, сифони, плочки гледаме. Бяхми на банкет с катедрата на седми, на осми бях без глас, преживях го, обаче от вчера съм с ангина,.явно не е само ангина... Днес се сетих за гранофорин - ооо, вече е много по-добре положението.
Половинката нищо се кисели от работа, необичайно, но обяснимо с всички проблеми, които си имаме.
Та това е от нас, с малката ще правим сега коледни играчки от мидички, а утре мисля да се пуснем към панаира на книгата и някой коледен базар

# 94
Добро утро!
Нали знаете, че кафето е по-сладко с компания..
Днес, бъдете щастливи - живейте с ентусиазъм, усмихвайте се без причина, обичайте без условия, действайте с цел, слушайте със сърцето си и се смейте често..
Подарявайте усмивки, прегръдки..
Раздавайте любов и добро настроение..
Вкусвайте от най - простите житейски удоволствия,
ценете хората, които ви ценят, вярвайте, надявайте се
и обичайте, за да се чувствате винаги пълни и цели..!
Всеки ден има значение!
Всеки ден носи нещо ново в себе си!
Всеки ден, всеки човек носи някаква красота.

Маги - да се оправяш бързо! Имам чувството, че тази година повечето сме изтощени предколедно. Може би защото две години почти всичко беше затворено и животът сякаш спря бързия си ход, а сега се ускориха нещата.
Надявам се всички да са добре, нищо, че не пишат.
Усмихнат ден за всички!

# 95
  • София
Добро утро, прекрасни!
За кой ли път ще кажа: Благодаря ти, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ. Толкова добре се чувствам като чета твоите послания към нас в събота и неделя. Зареждат ме, усмихват ме, чувствам се прекрасно! Прегръщам те! Hug
И днес ще се радваме на по-топло време. До тук не можем да се оплачем от госпожа Есен. Да видим каква ще е госпожа Зима. Дано да е благосклонна.
Днес ще украсяваме елхата. Децата са нетърпеливи. Снощи писаха писма до Дядо Коледа. Разбира се, че добре знаят кой е добрият старец, но продължават да пишат писма. Аз намирам очарование в това. Събираме писмата. Simple Smile
До няколко дни мисля да приключим с подаръците, за да не участваме в лудото надбягване в последните дни преди празниците. Когато бях млада бях по-организирана. Поне месец преди всеки празник бях готова с покупките.
Палачинките са направени и вече свършиха. Сега ще си пием кафето с гаджето на спокойствие.
Желая ви хубав неделен ден. Оставете си време и за себе си. Blush

# 96
Добро утро!
Фло, време за мен си... Слушам за Вилхелм Вунд Joy
И тук времето днес е чудесно, още в 8ч беше слънчево и топличко. За съжаление съм в една зала с още 30 човека Grinning и слънце при нас няма... Само психолоогияяя... Nerd

# 97
  • София
Ехе,Мис Ю, върна ме точно 20 години назад с този неделен Вунд...

# 98
  • Пловдив
Да се включа и аз в края на почивните дни между две задачки на компютъра. В последно време гледах да не оставям работа за почивните дни, но тази седмица не успях. Местим цех и офис и не мога да си свърша работата като хората. Малко съм се отчаяла от битовите условия в новия офис, ще видим колко време ще ми трябва, за да свикна, ако изобщо свикна. Ще имам доста теми за размисъл през следващите месеци. Дано Новата година донесе разумни и добри решения.
Иначе изпратих девойката за София, от днес влаковете са с ново разписание и си тръгна с час по-рано. Ще си дойде вече за празници-ваканция-сесия. 
Нищо не съм приготвила, нищо не съм планувала, подаръци не съм намислила, а още по-малко купила. Ще тябва да се организирам тази седмица. Само да минат срещите при докторите и дано всичко е наред. По Колед със сигурност знам, че трябва да ходя да храня котето на една приятелка. Joy и че ММ е наряд.
МисЮ, върна ме назад на моите лекции по педагогическа психология. Уж ми беше интересно, като седнах да чета, видях, че това не е за мен работа. Накрая получих 4 за редовно посещение на лекции Joy в коя сграда ходиш на лекции?
Дафинов лист, така и не се организирахме да се видим. Много съм несериозна. Тя и МисЮ ще ми се разсърди вече.

Лека вечер на всички.

# 99
  • София
МАГИ_СВЕТА, как си, момиче? Оправяш ли се? А пазаруването за нов дом е много приятно. Колегата доволна ли е от студентския купон?
МИС Ю и мен ме върна в студентските години. Тези дни голямата внучка каза, че мисли да учи психология. Дали това желание ще остане до края или ще се промени? Ще видим. Иначе не е лошо - три поколения психолози!
Не стигнахме до украсата на елхата. През седмицата и двете имат контролни по математика и по български, та решиха да се готвят.
ДУНДИ, дано се адаптираш към новия офис. Не всяка промяна е добра, но при теб нека да е за добро. Видяхме се с Красавичката. Много е сладка с новата визия! Слънчева и лъчезарна. Това дете изобщо не е мечтата на зъболекаря. Няма нито една пломба, нито един кариес. Изпитах професионална наслада и удоволствие след прегледа.
Днес след една офанзива в кухнята намерих време и за себе си. Както казва ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ - разкрасителни процедури.След обяд даже поспах. Сега съм свежарка. Отивам да си чета книгата.
На вас желая хубава вечер!

# 100
Дунди, в нова сграда ходя на лекции, на майната си Joy иначе поне ще ни оценява с реферат по психология... Да видим какви теми ще даде, сигурно ще ми е трудно, ама като гледам тук колко хора сте ги минали.... Ще ви викам на помощ Grinning

# 101
  • София
Е, пак съм аз. Здравейте, прекрасни!
След сутрешния маратон по софийските улици, сега на спокойствие пием второто за деня кафе с гаджето. Този път е 3Х1.
Днес е ден за мързелуване. Рядко ми се случва. Вчера наготвих повече, та да има и за днес. Няма да ходя и на тръстиката. Голям кеф! Само не казвайте насам и натам. Това е военна тайна! Да не ми излезе име и гаджето да ми върне пръстена. Stuck Out Tongue Winking Eye
Може и да ми се смеете, но от вчера живея с една мечта. Не съм от вятърничавите мечтателки, но ето снощи какво ми се случи. . Слушах руски цигански романси и изведнаж си представих как танцувам. За целта трябва да отслабна още поне 10 кг., да си ушия пола с волани и подходяща блуза и да танцувам. С кастанети, с шал с ресни...Представих си, че танцувам на 75 си рожден ден. Само да съм жива и здрава! Ще живея с вярата, че мечтата ми ще се сбъдне! Желанието ми е огромно! Можете и да се усмихнете. Я да ви попитам, вие за какво мечтаете? Идват хубави празници, нормално е да си помечтаете за нещо. Ей, ако откликнете, ще стане хубав разговор! Освежаващ, ободряващ, зареждащ! Чакам ви в изповедалната. Hug

# 102
  • София
Фло, не знам как изглеждаш, но вече си те представих с пола за фламенко и кастанети!!!
Най-мразя да мечтая за прозаични и делнични неща, но засега е само това - мечтая за добри резултати от кардиолога на Малечка довечера, да я убедим за зъболекар, да ми се махне доцентството от главата...
Изтощена съм за по-вятърничави мечти, но ще се оправя!

# 103
Добро утро!
Има хора, за които се сещаш и ти става празно 😔😥. Има хора, за които се сещаш само по празници 🥳. Но има и такива, за които като се сетиш и ти става празнично 🥳🙃🤩. Бъдете празник всеки ден!

Въпреки, че днес си е мъгливо, есенно, пускам първата празнична снимка. Все пак остава една седмица до Бъдни вечер.
Как сте момичета?
Дунди, преместихте ли се, как се чувстваш, какво стана при лекаря?
Фло, нужно е да има повече такива айляшки /по пловдивски Wink/ дни. И знам, че ще танцуваш точно така на рождения си ден!
Не помня споделих ли ви, че ходя на танци. Много ми е интересно, голямо предизвикателство са ми. Снощи имахме предколедно парти с жива музика и много танци.
Днес ще изляза, за да допълня купчината с подаръци. Хем не ми се пазарува, хем се увличам - да намеря нещо хубаво, за да зарадвам близките.
На неспоменатите и споменатите - прегръдки!
И бъдете ПРАЗНИК!

# 104
  • София
Добро утро! Тук вали и грее! И има пълна огромна дъга!!! От колата само толкова

Отивам на балетен концерт на малката. Усмихнато ми е! Усмихвайте си!

Общи условия

Активация на акаунт