Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 685
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Добро утроо,

Тук в Пловдив днес е мрачно и мъгливо, сиво... Но се надявам по-късно днес да "светне" малко
Танците са страхотно нещо, народните ги обожавам, смея да твърдя, че знам доста хорА.. Важното е това, което правиш да ти доставя удоволствие Heart

Аз днес отново на Психология, да послушаме малко лекции и интересни факти и да си вземем тема за курсова работа Blush
Днес ще палят светлините на елхата в нашия квартал, ще има изпълнители, програмата е чудесна, наситена... Та като се прибера ще взема дребосъчето и ще отидем и до там, може и от базара нещо да си вземем Blush

Пожелавам ви много хубав ден, с усмивки и емоции! ❤️

# 106
Неделя - шепот безвремие.
Стоплям ръцете си с ароматно кафе..
Завивам мечтите си с топло одеяло и ми е..Щастливо ...
Нека днес всичко до което се докоснете ви прави щастливи.
Страхувайте се по-малко - надявайте се повече.
Яжте по-малко - дъвчете повече.
Хленчете по-малко - дишайте повече.
Говорете по-малко - казвайте повече.
Мразете по-малко - обичайте повече..
И така ще имате хубав живот..
Направете я запомняща..
Защото тя е вашата неделя..
Добро утро ❤!

Маги, какво стана с резултатите?
Фло, попита за какво мечтаем. Ами аз си мечтая за много неща, доста от които делнични, но ще кажа само това - мечтая за пътувания, много пътувания, за слънце, за соления вятър по лицето и т.н. Иначе си имам една болка и желание /две в едно/, но за съжаление това не зависи от мен и каквото стане, това ще е.
Мис Ю, изневерих на народните танци, нищо, че дълги години съм играла. Сега се прехвърлих на друго и затова казах, че са ми предизвикателство.
Оставям ви - аз нали съм видна кукувица и ставам рано. Днес ще почистя, че вчера не успях, ще опаковам подаръци и ще се поразкрася. Хубав ден!

# 107
  • София
Ето ме и мен!
Благодаря ти, мило ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ! Правиш дните ни празнични, създаваш ни настроение, караш ни да мечтаем. Малко е едно благодаря! Прегръщам те!!! HugHugHug
Ние от вчера започнахме Коледно Новогодишните "банкети". С две приятелски семейства бяхме на кръчма. Изкарахме чудесно. Те са хубави хора - весели, позитивни. Тръгнахме си последни от ресторанта. Затворихме кръчмата - старци разбойници!
Все още не съм започнала коледните приготовление. Време е да запретна ръкавите, че на 21. 12 пристига Виенската филхармония. Няма да се излагаме пред чужденците, я. За сега го давам по-лежерно, защото знам, че ще се справя. Не ми е за пръв път! А и помощнички си имам.
Днес ще гледам финала. Не знам кого да подкрепя. Иска ми се да съм за Франция, все пак европейски отбор са, но пък Меси за последно ще играе... Ще видим на къде ще се наклони везната.
На всички ви желая вече да сте в празнично настроение!

# 108
  • София
Хубава неделя и от мен!!!
Благодаря на всички за това мъничко кътче тук, което ме усмихва в почивните дни.
Минахме при кардиолог с Малечка, няма проблеми детето там, добре е, но пак кашля. Уж пулмологът каза, че вече е остатъчно.
Аз си кашлям, ама вече не забелязвам, омръзна ми от болести, все уж безобидни и много натрапчиви.
Днес малко чистени, малко мързел, че от другата седмица ще ми нападнат роднини (тази година съм дала време за пристигане и време за напускане, след 15 дни гостуване по празниците на свеки миналата година - тази получиха по две нощувки - 25 и 26 на нашите, 27 и 28 на нея - толкоз.)

# 109
  • София
Ох, МАГИ_СВЕТА, за деня твоята новина е най-хубавата!!! Вълнувах се за вашето мъниче. Слава Богу, че е добре. Отдъхнах си! За себе си вземи сироп за кашлица Биокс Тими. Той е детски, но помага и на възрастни. О, пардон! Помага и на пораснали. Stuck Out Tongue Winking Eye Една баба от КГБ-то горещо го препоръчва. Опитай го!
Май си права да направиш график за празниците. В края на краищата в тези дни и ти трябва да си починеш, да си обърнеш внимание на гаджето и децата. Когато следвах винаги сесията ми започваше от 2 или 3 януари. Готвех се и в празничните дни. Осигурете тишина и спокойствие на колегата. Simple Smile
От петък вечер сме сами с гаджето. Щерката и децата заминаха за Варна, да отпразнуват рождените дни на дъщеричката на сина ми и на голямата внучка. Нека се забавляват! И ние на скучаем. Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре в кабинета ще имаме среща с бабите. Много пъти сме се събирали у дома, но сега е пренаселено и за социални контакти остана само кухнята. Затова там ще се съберем поне дузина готини баби. Вече сме го правили в кабинета. Ще изкараме чудесно.
Всяка ще направи по нещо, гладни няма да останем. Ще замъкна и акордеона, та да си попеем.
Хайде сега да крача по задачи и да започна да отмятам по списъка.

# 110
Привет и от мен... Като цяло май Неделята е спокойна, ама ей сега ме напрегна една девойка...
Маги страхотна новина за детето, радвам се, че всичко е наред.
Аз Бях на лекции, освободиха ме от изпит, че в бакалавъра съм имала такава дисциплина и имам оценка... Та това поне добре, а и оценката ми е 6,та доволна съм от това... Blush
Ей сега тъкмо се връщаме от пазаруване, имаме паркомясто със скоба, която не бяхме вдигнали и една девойка спряла на нашето място при положение, че през две коли има поне 3 свободни места... Прибирам се, ядосах се, сложих бележка, че следващия път ще звънна в полицията,докато сваляхме багажи тя (явно гостенка) излезе от съседен вход с едно момиче, което си живее тук до нас, млада, дето се събира с едни момчета долу, пият бири и висока музика лятото и така... Направих забележка, защо е спряла на скобата, при положение че има толкова свободни места... Не било знаело момичето... Викам как така не знае... Не е ли видяла скобата... Викат ми какъв е проблема нали сега ще махне, викам то пък остана и да не се Joy но видимо с конфликтен тон бях де... Прибрахме се.... Почнах да мисля от другата страна, че сега ако се съберат нещо с тез момчета долу вече знаят коя ми е колата... И дали няма да й направят някоя беля... ММ вика, че все много ми е знае устата, да не се учудя ако си намеря гумите срязани..
Таа.... Минах да ви се оплача... Много го мисля сега, ама нищо не мога да направя вече... Минало е... 🙄 Само мога силно да се надявам да не ми направят някоя мизерия на колата Disappointed

# 111
Здравейте, момичета. Гледам мача и се радвам, колко много сте писали.
Бяхме на купон с колегите на ММ, с тях винаги е весело. Бяхме извън София, в хотела имаше SPA център, добре се попувствах след процедурите.
Фло, много ми се иска да се срещнем софийските момичета. Надявам се след Нова година да успеем да се видим. Аз съм винаги готова за среща.
Аз също си мечтая за много неща. Да пътувам, да науча ново хоро, да точа кори за баница. Съвсем малки неща. Имам и големи мечти, разбира се.
Желая ви хубава предпразнична седмица, момичета. Искам Аржентина да стане шампион. Grinning

# 112
  • Пловдив
Да се включа и аз на края на почивните дни. Трябваше да скенирам един документ и се борих с принтера на девойката. Откъде да ми дойде на акъла, че компютърът и принтерът трябвало да са "закачени" на един и същи рутер? Че у нас сме с два, за да имаме добро покритие в целия апартамент. Та с едно включване по телефона се справих успешно със задачата. Grinning
Маги-света, чудесни новини за малката госпожица. Всичко ще се нареди. Как мина балетният спектакъл?
МисЮ, ако нещо ти се случи с колата, тъкмо ще знаеш кой може да е бил извършителят. А те, ако имат поне малко мозък в главите си, няма да ти направят нищо на колата. Мен така един "умник" ме беше запушил на паркинга на билла до нас. Не бил видял колата, нали е с големината на игла ... щерката за малко да си изпусне влака заради него, едва намерихме такси. Но аз си звъннах на 112, взеха номера на този, който ме е запушил, и патрулка дойде, но доста късно, онзи си беше тръгнал вече.
Дафинов лист, почвините дни започват с настроението от твоите постове. Зареждащо е. Благодаря за всичките ти включвания в темата.
Аз започнах с печенето. Гедах една баба - туркиня преди доста време, разказваше как прави баклава. Та тя я пече и я оставя да постои 4-5 дни да изсъхне хубаво и тогава я залива. И аз днес си изпекох баклавата, у нас ухае на масло. Ще я залея в четвъртък. Утре ще пека джинджифилови бисквити за племенника. Ще имат коледен базар в училище. Там ще е три дена работа - печене, украсяване, опаковане, а девойката ще си дойде чак в сряда. И тя е намислила да печем нещо. Накратко казано - започна се.
ММ е добре, чакаме пак резултат от едно изследване, диетата продължава в олекотен вариант, лекарствата за пиене са по-малко. И моите резултати са добри. Появи се друго нещо, ще го боря с билки обаче.
Като говорите за футбол, аз гласувах в една игра за Аржентина, но пък целият ми съзнателен живот е свързан с Франция, а и Мпапе ми е много симпатичен. Grinning Та съм раздвоена. Май ще съм по-разочарована, ако Франция загуби. Та не остана де, най-много две продължения и евентуално дузпи.

# 113
Здравейте, прекрасни момичета! ❤️
Минавам да пожелая от сърце едни топли и споделени празници, да ви е усмихнато и незабравимо с любимите ви хора!
Ние допътувахме до нашите днес, ще останем тук за празничните дни, докато са ми добре и ни посрещат така ще си караме това време на годината, тази вечер нещо ми е носталгично и осъзнавам колко много ни се е променил животът до сега... Спомням си какви са били вечерите преди време, какви са сега... Колко много сме пораснали, как пожелаваме не просто шестици в училище, а искрено и само здраве, защото осъзнаваме, че то е най-важното... Колкото и тривиално да звучи.
Фло беше питала за какво мечтаем, не бях отговорила до сега... Имам си едни по-големи мечти, но ако някоя се сбъдне ще ви я споделя със сигурност...сега... Залагам на малките... Здраве разбира се, за всички около мен, определено основно желание за 2023та ми е нова работа... Такава, че да удовлетворява поне половината ми "условия", които реално не са лични мои, а просто ежедневието ми ни ги налага такива да са.... Да си завърша успешно захванатата квалификация, да имаме възможност да попътуваме малко повече, дори извън Бг, ако успеем... Общо взето все такива дребни неща Joy
Емоционално ми е днес... Сигурно се усеща... Утре се навършват 4 години от смърта на дядо ми, отиде си на 89 години, видял, наживял, обичал, трудил се.. Всичко! Почина ден преди Бъдни вечер, на която исках да споделя тогава, че бях бременна във втория месец... Не ме дочака да му кажа лично, надявам се сега да ни вижда от там и да се радва на моето малко голямо 3 годишно щастие...

Отплеснах се.. Ама понякога така става, емоционалния Рак в мен се отплесва... Отново ви пожелавам Светли празници! ❤️

# 114
Добро утро!
"Най-специалното време на годината...
Когато разбираме колко време сме изгубили...
Когато чувстваме нуждата да бъдем с хората, които обичаме и за които все не ни е стигало времето...
Когато можем да видим невидимото и да уловим красотата с душите си...
Когато вярваме, че вълшебствата може да се случат пред очите ни...
Когато разбираме колко малко ни е нужно, за да бъдем щастливи...
Когато осъзнаваме, че важното е, какво си дал, а не какво си получил..."
М. Шутова

Имам календар на "Българска история" - така се казва сайта, в който за всеки ден има дума, която е архаична и не се използва в днешно време и към всяка дума има обяснение какво означава. Та думата за днешният ден е БЪДЕНЕ - означава бъдеще. Много, много хубава дума. В духа на днешния ден ви пожелавам светло бъдене - да сте здрави и да пребъдете!
За първи път в моя живот няма да съм с родителите си на този ден и ми е мъчно, но в момента обстоятелствата са такива, че не можем да пътуваме. Странно ми е, но всичко е за добро. Само се моля да сме живи и здрави, за да компенсираме.
Хубав, слънчев ден!

# 115
  • Пловдив
Честито Рождество Христово. Бъдете здрави, щастливи, благословени, заобиколени от любов. Весели празници!

# 116
Добро утро!
Коледа! Най-очакваният празник в годината. Най- вълшебният! Защото „Коледа е спомените на отминалите дни, стойността на настоящите и очакванията на бъдещите…”
Коледа е Магия! Отваряме сърцата си. Ставаме по- добри. По-истински. Обличаме копнежите в молитви. Вярваме в чудеса!!!
Бъдете здрави!

# 117
Весел празник, честит имен ден на всички именици! ❤️
Здраве и щастливи дни пожелавам!

# 118
Добро утро!
Да се грижиш за себе си означава да наливаш любов в душата си, да общуваш с душата си. Ако това, което правиш, не прави душата ти щастлива, означава, че не се грижиш за себе си в момента. ❤
Хедър Бадин

# 119
Добър дееен! 🍀
Каак стее? При кого се падна паричката на Бъдни вечер? Имате ли баница с късмети на Коледа? Какво ви се падна? Ние обикновено слагаме в новогодишната баница, но тази година имаше в опаковката на корите и решихме да ги сложим и сега, та ще видим след тези, какво ще ми се падне на 31ви Grinning

Общи условия

Активация на акаунт