Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 695
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Честита Коледа, момичета! Здраве и благоденствие да цари в семействата ви, слънце да има в дните ви и много усмивки на лицата ви!
Прекрасни слънчеви празнични дни!
Паричката се падна на мен. Аз си месих питката, но нямаше корупция. Имахме гости, всички са щастливи че сме заедно.

# 121
С наслада да отпием глътка Утро..
Нов ден, нов шанс да постигнем жадувани неща!
Чудесата са за очи, които виждат, уши,които чуват, сърце, което усеща и ум, който вярва!
Позитивните чувства изграждат! Негативните рушат! Ние сме тези, които решаваме как да се чувстваме!Чувствайте се щастливи и радостни! Заредете се позитивно и изживейте един Вълшебен ден! Чистата мисъл поражда действия на Любов! Нека мислите Ви бъдат чисти, като детски усмивки! Желая Ви чист на мисли и доброта ден..
Каня Ви на кафе да се, чувствате още по-добре!

Честито, ако имаме именици в темата - здрави и усмихнати!

# 122
  • София
Честито рождество Христово, момичета!
(Успях да стигна до бг мама и аз)
Да сте живи и здрави, да е сговор в домовете ви и топло на душите ви, другото ще си го накъсметим някак!
Ние си бяхме сами с децата на Бъдни вечер, паричката се падна на половинката (ама така трябва), на 25 дойдоха нашите с една торба подаръци (ние си нямахме други, нали на Никулден вече бяха употребени), настана голяма галимация, шум и панаир за следващите 24 часа (че то 7 човека, куче, папагал и заек в дори голям софийски апартамент си е предизвикателство), но беше весело. Изпратихме ги и хоп на излет сред природата - вчера и футбол играхме и пикник правихме. А днес в ранни зори посрещнахме свеки (децата още спят, а възрастните си доспиват, та аз имам време и за тук). И днес ще се откриват подаръци под елхата ... И аз мъничко си мечтая за 30 сутринта, когато ще се отдадем на лека храна, гурме тук там, хубав алкохол по малко и филми...
Поздрави на миналите и днешните именяци!!! 
Много усмивки на всички!

# 123
  • Пловдив
Имам си рожденичка. Роди се преди 21 години, а навън имаше много сняг.
Направихме домашни торти, девойката ще празнува у дома с приятели.

Почерпете се виртуално за нейно здраве.

# 124
Дунди, да ти е здрава, много успешна и щастлива да е! ❤️ Прегръдки и весела вечер! ❤️
Birthday Wine Glass Tada Champagne Champagne Balloon

# 125
Честито Рождество момичета 😘 Аз съвсем скоро ще бъда съпруга на военнослужещ. И към март ни предстои местене в Пловдив, той ще бъде в Граф Игнатиево. Аз съм съвсем нова в тази сфера и съм пълна с въпроси и притеснения 😁 Как стоят нещата с наемане на квартира, поемат ли нещо на военнослужещите или се оправяте сами, изобщо ще съм благодарна за всякакво инфо 😘

# 126
Добре дошла, Gal85!
Надявам се да ти е уютно и приятно тук! ❤️
Ще са колеги с моя мъж в Графа, в коя служба ще е твоят съпруг?
Иначе за квартира зависи много къде в Пловдив търсите, до каква сума, колко голям апартамент и т.н
За поемането на суми и подобни за съжаление не мога да помогна с информация, не ни се е налагало на нас.
Питай каквото искаш, тук може да си споделяме и помагаме, на разположение сме... Blush

Приятна вечер от мен и честит празник на всички именици днес! ❤️

# 127
Добре дошла, Gal85!
Надявам се да ти е уютно и приятно тук! ❤️
Ще са колеги с моя мъж в Графа, в коя служба ще е твоят съпруг?
Иначе за квартира зависи много къде в Пловдив търсите, до каква сума, колко голям апартамент и т.н
За поемането на суми и подобни за съжаление не мога да помогна с информация, не ни се е налагало на нас.
Питай каквото искаш, тук може да си споделяме и помагаме, на разположение сме... Blush

Приятна вечер от мен и честит празник на всички именици днес! ❤️
Благодаря ти Мис Ю 😍 Охрана ще е, той е от доброволния резерв и тепърва предстои да му кажат какво точно ще бъде 🙂 . По принцип е юрист и идеята е да стартира охрана и за в бъдеще да расте . Иначе аз гледам двустайни апартаменти, общо взето нямам претенции за квартал, да е обзаведен до към 600/650. Аз работя от вкъщи по принцип и затова предпочитам да е нещо уютно и комфортно, а сме и с коте 😁. Ние си отоваме на наши разноски естествено, но ако има опция за нещо като квартирни ще е от помощ разбира се. Не знам какво да питам още, аз съм като в шок от цялото преместване което предстои 😁

# 128
  • Пловдив
Gal85, добре дошла и от мен. ММ и мъжът на МисЮ са в Графа. Живеем в Пловдив.
Като дойде, ще му обяснят за квартирните колко може да получава и какви документи трябва да подготви. Сумата няма да покрие наем в Пловдив, но е помощ. Кумът на един колега дава апартамент под наем с паркомясто в Оазис 3, в Южен. На другия край на града е, но има служебен транспорт, ако е на 8 часа. Ако искаш, пиши на лични, да не пълним темата с подробности за наеми и подобни.

# 129
Добро утро в сряда..последната за тази година.. ❤
Да  я изпратим с много топлина и усмивка, а защо не и с един въпрос 🙂?
Как ще довършите изречението: "Радвам се, че съм...
И не забравяйте златното Правило: Започни деня с усмивка и много добро настроение! Хубавите неща сами ще дойдат при теб.

Добре дошла на Gal85! Не се притеснявай от преместването - аз го направих на 49 години, а вие сте млади и се приспособявате по-бързо. Според мен най-удобно ще ви е квартира в Кършияка, Гагарин - най-близо са до изхода за Графа. След като се преместите може да направим среща с другите пловдивски момичета.
Да довърша изречението - "Радвам се, че съм здрава, че съм в Пловдив, че се запознавам с нови цветни хора и още за много неща". С две думи - благодарна съм. А вие момичета как ще завършите изречението?
Някой знае ли къде изчезна Фло?
Дунди, да ти е здрава и успешна! Как мина партито?
Хубав, макар и мрачен ден!

# 130
  • София
Честито на патерици за рожденичката на Дунди!
Аз си почивам (макар и със свеки на главата, но те са в особени отношения със сина и - за 24 часа успяват да се скарат, аз преди сдобрявах, сега просто се занимавам със себе си и съм се отдала на разкрасяване).
Радвам се, че сме здрави и че децата са около мен,макар и големите по собствени орбити, радвам се, че скочих в дълбокото и вече десета година ще посрещаме НГ в София, радвам се, че просто е днес.

# 131
Добро утро момичета!
Дунди, да ти е живо и здраво момичето. Хубав ден си избрала да я родиш, между празниците.
Радвам се а изгревите, когато мога да ги видя, радвам се на близките ми хора, когато са до мен. Радвам се на снега, на морето, на песента на птичките.
Аз обичам да се усмихвам. Затова имам и бръчки. Grinning
Днес съм отпуск, но по традиция се събудих рано. Сега пия кафе и се радвам, че мога да си общувм виртуално с вас.
GAL85, в Пловдив живеят страхотни момичета. Пиши по-често.
Фло, сигурно има много задачи покрай празниците. Ще чакаме да се включи.
Хубав ден от мен!

# 132
Добро утро!
До края на годината пожелавам повече почивни, отколкото работни дни.

И не забравяйте да се усмихвате!

# 133
Привеет,
Посред нощ, ама да намина...
Вече сме отново на пловдивска земя, утре с моята госпожица ще приготвим някои неща за 31ви, а татко й ще даде последен наряд за тази година... ще сме си вкъщи само ние, ама все пак е празник, да си направим хубава маса
Остана ни да си купим сурвачка (така им казваме по нашия край при родителите ми), не че много обикаляме тук по входа, но за здраве поне нас да си сурвака детето Grinning ще се разходим на 31ви да си вземем
Фло сигурно е много заета с гостите, ще я чакаме да си дойде тук да каже как е минало
Дунди, как мина купонът? Те са големи вече де, цивилизовани младежи, не е да ти направят мазало у вас Joy
Лунно цвете, тази година от толкова уговорки нито една не изпълнихме, но се надявам вече на пролет да изпием по едно кафе Hug
Дафиново листенце, благодаря ти, че ме усмихваш сутрин, много е приятно Hug
Маги, при вас също не е било скучнооо, с гости и още подаръци, прекрасно празнично настроение! ❤️
Радинка, Мъничето, всички останали, които ни чететеее прегръдки пращам! ❤️

Кажете сега кой къде ще се вихри на Нова годинааа, ще има ли луд купон и много винооо?!
🥳
А сега и на въпросът.... Радвам се, че съм добре, заобиколена от хора, на които държа и обичам... Радвам се, че имам страхотно семейство... Радвам се, че ви има вас, много сте си ми на сърце всички тук... Радвам се, че имам толкова много причини да се усмихвам! ❤️
Лека нощ! 🌙

# 134
Добро утро!
„Тайната е в това да бъдеш самодостатъчен. В умението да бъдеш личност, умението да бъдеш щастлив със самия себе си. Всичко останало животът ще ви даде като подарък“ - Вивиан Уестууд.

Днес започвам с мислите на тази велика жена, която е починала вчера /Пеле също/. Да почиват в мир. За съжаление това е животът и все повече от хората, които олицетворяваха 20-ти век ще ни напускат. Тези мисли обобщават почти всичко. Пожелавам на всички да бъдат личности и животът да им поднесе много подаръци!
Днес е слънчево, все едно идва пролетта /нарочно сложих тази снимка, поне виртуално да ни е зимно/. Аз ще готвя, чакам гости, а утре вечер ще бъдем в едно заведение /не е ресторант, а бар, плащаш си само входа/, ще има музика и надявам се да се забавляваме.
И аз се радвам, че ви има, ненапразно казах, че опознавам нови, цветни хора - вие сте сред тях.
Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт