Отговори
# 120
Илит-нашето мнение си е от нашата камбанария, няма спор, споделя ме си кой какво и защо и как чувства.Няма борба за надмощие.А, като каза, че щял да всява респект твоят-моят най-много да вземе да се скара с тях-още повече не го искам. CrazyХората си знаят работата, вършат си я-той да им виси не е нужно и да наднича над рамото LaughingРазбира се, че когато двама души искат да са заедно в това, то е редно да са.Аз просто не искам по ред съображения,и точно защото знам, че детето е И негово, а му знам реакциите-по-добре да чака вън, че току виж-аз сама съм го изгонила, ако лекарите не посмеят hahaha
Как сте в тази мъгла? TiredНе се излиза направо-писна ми.Детето-затворено, излизаме по пазар само, няма с кой да играе-ужасно е...

# 121
Здравейте момичета,

днес се надявам да съм по-добре,не съм се будила нощес от болки което ми се стува добър знак.
Как ви е хемоглобина, моят си седи нисък независимо от хапчетата и доктора не е доволен Sad

Имам 1 въпрос - сутрин на гладно ли ви правят изследваничта за кръв и урина,защото спорим с 1 позната, моля споделете.

Как мина срещата  вчера? Има ли снимки?

Лек ден   bouquet   

# 122
На гладно се правят тези изследвания.Аз си раждах с анемия първото и ме беше даже страх дали няма да припадна на някой напън Crazyзащото на мен ми беше така-причерняваше ми, ставаше ми лошо... ooooh!След празниците ще пускам на ново-да видим как е дереджето при мен сега, но имам предчувствия... Confused

# 123
Благодаря

и аз знам така , а тя си ги прави следобяд???
И като чу, че ги правя само на гладно и сутрин и се притесни много.
Явно пак ще трябва да ходи.

Чао за сега

# 124
Нейният лекар не и ли е казал за това?На мен ми се напомня-следващият път-на гладно, за да пуснем изследвания и готово-не е сложно Confused

# 125
Интересното е че ходим при 1 и същи лекар, а на нея и е казал че следобяд няма проблеми да си прави изследванията??? newsm78

# 126
  • София
За кръв ме предупреждават всеки път, че трябва на гладно. Нито чай преди това даже. Да не би за някои изследвания да не е непременно необходимо? Например за кръвна група надали трябва на гладно...  newsm78

Хемоглобинът ми е паднал на 108. Правих допълнителни излседвания по повода - малко паднало желязо и много паднал Витамин Б12 Confused, само фолиевата ми е в норма.
Сега съм на хапове желязо и инжекции Б12. doctor Гадничко, ама няма как. За бебка.

За мъглата. Страшно подтискащо е. Това е от София, тия дни.  Tired

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 10:41 от Илит

# 127
И моят седи от 2 месеца 108, на 1 колежка и е 106 и доктора и казал че под 100 било опасно.
Може ли толкова различни мнения, направо вече се обърквам.
Пия 2Х1 желязо + 2Х2 В комплекс, сега за болките в корема 3Х2 но шпа и 2Х2 Мангерич, направо имам чувството е по цчл ден само лекарства пия Sad

# 128
  • София
На мен гин-ката ми каза, че е важно при раждането да е над 100. Затова ще го следим и поправяме, ако пада много, а се очаква още да пада /ако нищо не се прави/.

Vanesast, желязото и витамините, когато са под нормалното в организма, не ги брой за хапове. Това ти трябва. Така че, на практика пиеш само за болките. А и това е необходимо, за да предотвратява евентуални контракции. Не се притеснявай.  Hug

# 129
момичета и аз съм притеснена заради различните мнения по въпроса с хемоглобинът. моя беше 110 края на ноември и аз си пуснах още едни изследвания (нали ходя на 2 места на лекар) и за 3 дена беше станал 107 сега не знам колко е след 10 дена пак ще ме изследват. на мен ми казаха че е нормално да е нисък заради бременността и без допълнителни изследвания ми изписаха желязо и вит. С а не В както прочетох на някои от вас newsm78. ако и края на месеца имам ниски стойности сама ще поискам допълнителни изследвания.
по въпроса за таткото мисля, че няма да присъства за да не се налага да го изнасят на носилка. аз веднаж отворих темата и като му видях стреснатата физиономия не съм повдигала повече въпроса и затова не съм мислила дали аз искам или не той да присъства. да си стои отвън  Simple Smile
много се радвам че вече сме 104 мами и чакаме 107 бебета. най- напред сме за сега по брои очаквани бебчета
чакаме да разберем за срещата в софия
чао това е от мен за сега

# 130
Здравейте на всички коремчета,
Vanesast за изследванията не е задължително да са на гладно във всички случаи.До колкото знам само когато се прави биохимия или хормони тогава е задължително,но не споря.
За присъствието на таткото, Илит с теб сме на едно мнение.Нашият иска да споделя този момент, но като знаем какви са мъжовете, да не се получи така, че вместо мед. екип за родилката,да се налага мед. екип за таткото Laughing

# 131
Пенелопа, и с второто то мнение (за поведението на татковците) съм напълно съгласна. Още повече, че вече сме минавали веднъж по този път....
И аз във вторник ще пускам изследвания - кръв и урина.
Момичета, много  ми е мъчно за болното от левкемия момиченце - Дарито (тук имаше линк към страничката й). В "Продавалника" са организирали благотворителна разпродажба на дрешки, а паричките ще отиват директно по сметката на Дарито. Цените са символични - макс. до 10 лв. Много ми се иска и ние да можем да помогнем, пък дори и с малко...Така че, призовавам Ви и аз, който и с колкото може, нека да помогне!

# 132
Здравейте preggo ,

За хемоглобина - чета, че се притеснявате за 105-110, а моят последния път беше 93.  Confused Дори докторът се учуди как ходя на работа и не се спирам вкъщи с този хемоглобин. Пия желязо и скоро пак трябва да се изследвам, но не съм се притеснила. Щом се чувствам енергична и не припадам, едва ли е чак такъв проблем... Илит, а защо е важно при раждането да е над 100?

За изследванията - в лабораторията ми казаха, че за урината не е задължително да е на гладно, но за кръв не трябва нищо да си ял или пил.

За присъствието на таткото
- използвах дискусията във форума, за да сондирам мнението на мъжа ми. Очаквах, че ще иска да бъде с мен, защото си пада любопитен, пък и вече е присъствал на раждане (по работа) и съм сигурна, че няма да припадне. Той обаче ме изненада и каза, че не иска да присъства, защото щял да се притесни, като знае, че на масата са неговите жена и бебе  Rolling Eyes Това ме устройва, защото аз самата ще съм по-спокойна ако не е там. Иначе част от съзнанието ми непрекъснато ще е заета с него, а мисля, че ще трябва да се състредоточа напълно и е по-добре той да не ме разсейва. Ще чака като всички татковци в коридора, или ще прави нервни кръгчета около болницата  smile3521

Хубава неделя от мен! Дано се вдигне тази мъгла най-после!  babydust7

# 133
Здравейте,момичета!
Sve_dim ,аз следя редовно какво се случва из Продавалника ,както и случая с Дари.Сметките,по които можем да преведем парички са
DARINA ROSENOVA PENCHEVA

PROCREDIT BANK

BIC: PRCBBGSF
BGN: BG83PRCB92302013951215 /BGN/
EUR: BG06PRCB92302413951210 /EUR
Нека всички да бъдем малко по-добри на Коледа.Както Sve_dim  вече ви каза,в Продавалника има обяви,от които паричките отиват директно в сметките на Дарето.
А на 27.12 е големия финал на играта на Лууп,в която Дари е финалист и се бори за 100 000лв.Там можем да и помогнем като на 26.12 пратим смс с текст 1 на номер 1883(само за абонатите на М-тел).
Нека да помогнем един детски живот да продължи!!!!

# 134
като пратим sms на 26.12 парите за Дарина ли ще отидат? надявам се да тогава ще бъдем събрани цялото семейство и ще пуснем заедно sms надявам се това да помогне. вече съм си настроила телефона да ми напомни за да не забравя. добре е които иска да помогне но е разсеян като мен също да си направи напомняне.

Общи условия

Активация на акаунт