Отговори
# 90
здравейте момичета аз ще се отклоня малко от темата ни за бебчета и ще ви помоля за помощ. пиша курсова работа и се сблъсках с една дума която не можах да открия в  речника които имам и в интернет региден. среща се в текста като региден баща и регидна сексуалност
благодаря предварително

# 91
  • София
Аз пък, напротив, въпреки, че предпочитах малко повече да е момиченце, много се зарадвах като казаха, че е момченце, но много ме разстроиха реакциите на другите. Бабите искат момиче, т.е. предпочитат. Мъжа ми пък с майсторството....  Crazy и изобщо. Някак си много лично приех реакциите на другите. Каквото е такова. Има нужда да го обичат, а не от приказване на глупости кой какво предпочитал. Но май се поуспокоих и сега не ми дреме особено. Всеки да си приказва каквото си ще.  Wink

# 92
Здравейте,

по въпроса за пола и аз се чувствам неловко, защтото всички роднини се бяха настроили за момче
и какви коментари чух, просто не съм очаквала такова нещо. По-принцип и аз исках момче , но като разбрах че ще е момиче
се зарадвах. Реших да не обръщам  внимание на никой.

Лек ден

# 93
Най-важното е мъничетата да си живи и здрави, пък ние ще си ги обичаме, независимо дали са момченца или момиченца. Heart Eyes 

# 94
Най-важното е мъничетата да си живи и здрави, пък ние ще си ги обичаме, независимо дали са момченца или момиченца. Heart Eyes 
Абсолютно се присъединявам към bobche_78. smile3501 Все пак какво по -важно от здравето на най-милото и най-свидното ти!?

# 95
little^cuttie ,ние пък искахме момиче,пък то пак с пишка излезе!
Дай да си ги сменим,а?  Laughing

# 96
  • Пловдив
Когато тръпнех в очакване за каквото и да е предположение на док за пола... беше много странно
нямах предпочитания към единия или другия пол (като изключим увереността на таткото, че е мома), по скоро имах усещането, че вариантите са много, а ако ми се падне момиченце или момченце ще съм щастлива Simple Smile
Дори и сега имам подобно усещане - сякаш сме спечелили джакпот от голяма лотария и дори да се окаже в последния момент, че е момченце... мисля че няма да се промени нищо Simple Smile

Тази сутрин се събудих с дращене в гърлото. Занм, че сега има някакъвтакъв вирус и ... Скоро май някой коментираше, че има същия проблем ... та ако може да сподели как се е преборил....
аз за сега смятам да се отдам на бабини лекове, но ако има и нещо друго ....

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 14:12 от benitta

# 97
 nbirthday Emi_ka,
Пожелавам ти всичкото щастие на този свят и прекрасно слънчице през април.
Момичета,аз много исках момиченце след като се роди Боби  та до към началото на тази година.Някак си се разколебах когато започнахме да планираме кога да започнем да действаме по-въпроса за 2-ро.Когато забременях вече ми беше все тая.  Важното е да са живи и здрави.
И при мен почти всички искаха второто да е момиче, но засега 4 -пъти 3-ма различни доктори ми казват момче.Аз все още си мисля,че може и да ни изненада,поне до 3Д-то другата седмица.
Колкото до реакцията на роднините най-много ме нарани тази на собствената ми майка.Затова съм я изолирала напълно.Другите го приеха нормално въпреки желанието им за момиче.
Мъжо са двама братя и двамата имат по едно момче и съм сигурна,че техните родители много ще се радват на едно момиченце,но какво да се прави....
Колкото до мъжа ми той още с раждането на сина ни казваше,че е сигурен че и другото ще е момче. Въпреки че би се радвал много на момиченце.Може би съди по родата си.
Вчера бях за болничен и се премерих,вече съм +3,5 кг.За 3 седмици съм качила 1,5 кг.

# 98
За срещата Ами добре в 14 ч. Ще гледам да не закъснея, но знам ли все пак ако закъснея 15 ина мин. не вярвам да сте си тръгнали Wink.
Поздрави на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 99
Честит празник на патерици на Еmi_ka   bouquet!

Ей това с пола се оказва, че може да е голяма драма  Shocked Майчета, абстрахирайте се от всякакви приказки около вас, и аз като zazu1 някак много лично приемам коментарите по този въпрос и вече съм забранила да се обръщат към малкото по друг начин освен с "бебето". Първо мислехме, че ще е момче (аз така си мислех) и му викаха с името за момченце, което сме измислили, после на ФМ казаха момиче-автоматично от следващия ден започнаха да му викат с женското име. Викам им-е какво сега, след всеки видеозон ще го прекръствате ли, нищо не се знае със сигурност още, пък те само ми го сменят, ми то да не е играчка. Докато не се роди е бебето и толкова. Иначе никой не смее да изявява претенции, мислех си, че таткото ще иска повече момче, че те целият род са само момчета (може би и аз затова бях убедена, че е момче), но той и за момиченце много се радва и много приятно ме изненадва. Бабите са без претенции, може би защото все пак им е първа внуче и на двете, пък и те са душички, само свекъра е за момче, ама не смее да си каже на глас. Е, какво да направя, гледам го там как като се спомене за момче как си мърка под носа "а дано" и му се радвам, нищо друго не мога да направя. Сигурна съм, че господ си знае работата и каквото е писано - такова ще бъде. Спомням си, че майка ми като бременна със сестра ми много искаше момче, обаче сега както живеят от доста време и се "отглеждат" само двечките е толкова доволна, че не иска и да чуе за момче, само вика-какво щях да го правя сама тоя мъж!?

# 100
И аз , и таткото ( и никой роднина или познат !!! ) нямаме претенции за пола .  каквото дойде  Hug Само живо и здраво да е  Praynig

Емка , честитки на патеричка

# 101
Момичета, петък вечер е, така че остава 14ч. в новия Дивак на Хр.Белчев. Аз ще съм там и ще съм с лилава жилетка.   Peace

# 102
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Aз не се чуствам пак добре. Болиме гърлото, носа ми тече. Пропускам и тази среща.
Преди малко си записах час за ЖК в Токуда за вторник. По телефона бяха много мили. От днес приемат и за хоспитализация.

# 103
  • БГ
Здравейте, аз преборих вируса за 3-4 дни с много лимони, ве4ер-чай с малко коняк , и с 2 парацетамола.За пола- искам момиче,затова не искам отсега да знам какво показва видеозона, не че ако е момче ще го върна, ама си имам желания .Моя мъж естествено-момче.Абе мъжка му работа.Какви подаръци приготвихте за половинките?Чета ви редовно, приятна вечер на всички!  bouquet

# 104
здравейте и от мен за пола при нас нещата стоят по същия начин като при теб tevolere при последния видеозон доки каза най-вероятно МОМА но нищо не се знае дано да е прав.Ами вие майчета мислите ли за именца аз да но не се спирам на нищо но си има и още доста време.Чао за сега от мен и приятна вечер newsm51

Общи условия

Активация на акаунт