На море в България 2023 г.!

• 86 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Аз преди време попитах някой с мнение за Ахелой,за плажа там,за градчето като цяло?Била съм там,но нямам спомени,а и нещата се променят всяка година.Някой с отзиви от миналата година ако може да се включи!Благодаря!

# 286
Дано съм успяла да кача снимка на плажа на Ахелой.Това е неохраняемия на Марината. Охраняемия не става.За нас този е ок.Иначе е пълна скука там .Ние почиваме по други причини там ,но всяка вечер ходим в Сл бряг,Несебър или Поморие.

# 287
Ние веднъж случайно отседнахме в Сарафово и през вечер ходехме в Бургас. Не е приятно... Изнервящо е. Но всеки си има различни табиети.

# 288
Кои платформи следите за оферти? Аз до сега само през Букинг съм резервилара, но знам, че има и други.
Травълкард, например, достоверно ли е?

# 289
Кои платформи следите за оферти? Аз до сега само през Букинг съм резервилара, но знам, че има и други.
Травълкард, например, достоверно ли е?
От години основно резервирам чрез Съни Турс https://visit.bg/oferti-pochivki/ranni-zapisvanija/   понякога с Холидей Планет https://www.holidayplanet.bg/pochivki-na-more-2023-v-bulgariya/r … pisvaniya-2023-34 и рядко директно в хотела. Зависи къде цената, условията за настаняване и безплатно анулиране са най-изгодни. Резервирам още през есента на предходната година с възможно най-голямата отстъпка и с най-голям избор на варианти за настаняване.

# 290
Ние веднъж случайно отседнахме в Сарафово и през вечер ходехме в Бургас. Не е приятно... Изнервящо е. Но всеки си има различни табиети.
Моля,сподели как е плажа в Сарафово:hibiscus:

# 291
Мнения за Арапя резорт някой да има?

# 292
Плажа е хубав. Самото Сарафово е уютно малко градче. За хора,които искат да се усамотят и отпочинат е супер. Ние обаче си падаме по веселбите и купоните,и затова ходехме до Бургас.

# 293
Някой с мнение за BSA Holiday Park hotel в Златните? Пусна ми мноооого добра оферта с Genuis на Букинг, но ми изглежда далеч от плажа.

# 294
Плажа е хубав. Самото Сарафово е уютно малко градче. За хора,които искат да се усамотят и отпочинат е супер. Ние обаче си падаме по веселбите и купоните,и затова ходехме до Бургас.
Благодаря за отговора.Имам още един въпрос.От летището как е по добра връзката - с Бургас или Сарафово.Пристигаме със самолет и искаме да отседнем близо до летището.Има ли до двете места редовни автобуси.Flowers Hibiscus

# 295
  • Берлин
До Сарафово е съвсем близо, таксита има

# 296
  • Берлин
аз харесвам парайсо бийч ол инклузив в обзор. той също е на прилична цена. и е много симпатичен, защото не е голям + имате плаж с чадъри и шезлонги, а вечер - анимация вкл. за възрастни.
Може ли подробен коментар? Плаж, настаняване, храна - каквото се сетите

# 297
Благодаря за отговора.Имам още един въпрос.От летището как е по добра връзката - с Бургас или Сарафово.Пристигаме със самолет и искаме да отседнем близо до летището.Има ли до двете места редовни автобуси.Flowers Hibiscus
Сарафово е на практика до самото летище. Може дори пеша. Или с автобус от центъра на Сарафово. Такси също става. В самият център има много приятни семейни хотелчета,с басейни в дворовете.

# 298
  • София
Здравейте,

Искам да Ви попитам, намира ли се някъде по южното ни море вили под наем, които са на самия плаж или на 100 метра от него. Търся нещо подобно, като вилите на Кабакум Холидей Вилидж.

# 299
аз харесвам парайсо бийч ол инклузив в обзор. той също е на прилична цена. и е много симпатичен, защото не е голям + имате плаж с чадъри и шезлонги, а вечер - анимация вкл. за възрастни.
Може ли подробен коментар? Плаж, настаняване, храна - каквото се сетите
Ами доволна съм. Стаите са съвсем ок, плажът си е супер, изхранването е вкусно и основни и закуски, следобед палачинки, може да се носят на плажа, защото е само едни стълбищни под хотела. Абе супер вариант е.

Общи условия

Активация на акаунт