На море в България 2023 г.!

• 86 206
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
След последния хотел - почти до пречиствателната станция имаше голям паркинг, но не знам цените как ще са тази година.

# 436
Здравейте, не съм чела много назад за това се извинявам ако е имало същия въпрос. Искам да питам къде би било най-подходящо да се отиде с дете на 1г. (вероятно никъде но.. 😁) аз предпочитам някое спокойно място, места тип Слънчев бряг не ми допадат.. и също така ако можете да препоръчате някой хубав Ултра Ол инклузив хотел (ако може и на първя линия) , в койте сте отсядали? 😊 Благодаря предварително!

# 437
Добро утро! Моля, предложете ми хотел на Златни Пясъци, ол инклузив за 2 възрастни за края на юни за кратък период от 3 нощувки. Иска ми се да има безплатен плаж. Никога не съм била на Златни Пясъци и немога да се ориентирам... незнам и в кои сайтове да търся. Мнения за Парк хотел Голдън Бийч, Златни пясъци.

# 438
Здравейте, не съм чела много назад за това се извинявам ако е имало същия въпрос. Искам да питам къде би било най-подходящо да се отиде с дете на 1г. (вероятно никъде но.. 😁) аз предпочитам някое спокойно място, места тип Слънчев бряг не ми допадат.. и също така ако можете да препоръчате някой хубав Ултра Ол инклузив хотел (ако може и на първя линия) , в койте сте отсядали? 😊 Благодаря предварително!
Точно за Слънчев бряг сте в грешка. Има доста хотели, които са извън лудницата. Към Несебър и към Влас - тоест в двата му края, а не в центъра е доста подходящо за деца. Не мислете за спокойно, сиреч диво място, а мислете къде ще можете да бъдете в цивилизацията - аптеки, медицинска помощ, достатъчно детски магазини , включително и да си купите пюрета, сокчета, биберони и др. , детски забавления.
Ето ви едно предложение: https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-blu-parl-slanchev-briag-19735/
Изискването ви за Ултра, свежда офертите до търсене да еднорог.

# 439
Добро утро! Моля, предложете ми хотел на Златни Пясъци, ол инклузив за 2 възрастни за края на юни за кратък период от 3 нощувки. Иска ми се да има безплатен плаж. Никога не съм била на Златни Пясъци и немога да се ориентирам... незнам и в кои сайтове да търся. Мнения за Парк хотел Голдън Бийч, Златни пясъци.
Ако имате неограничен бюджет, хотелите от веригата Грифид - Вистамар, Енканто, Моко - отлични условия, включен плаж, аквапарк в "Болеро", качествена храна и обслужване. Заслужава си. Другият вариант е хотелите в Ривиера - Нимфа и Ривиера бийч, те са ОИ.

# 440
Точно за Слънчев бряг сте в грешка. Има доста хотели, които са извън лудницата. Към Несебър и към Влас - тоест в двата му края, а не в центъра е доста подходящо за деца. Не мислете за спокойно, сиреч диво място, а мислете къде ще можете да бъдете в цивилизацията - аптеки, медицинска помощ, достатъчно детски магазини , включително и да си купите пюрета, сокчета, биберони и др. , детски забавления.
Ето ви едно предложение: https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-blu-parl-slanchev-briag-19735/
Изискването ви за Ултра, свежда офертите до търсене да еднорог.
Е добре де, може да не е Ултра в краен случай 😁 Разгледах някои в Албена, но честно казано самите хотели не ми харесват или пък са далеч от плажа..

# 441
Ако имате неограничен бюджет, хотелите от веригата Грифид - Вистамар, Енканто, Моко - отлични условия, включен плаж, аквапарк в "Болеро", качествена храна и обслужване. Заслужава си. Другият вариант е хотелите в Ривиера - Нимфа и Ривиера бийч, те са ОИ.
Благодаря, ще ги разгледам. Не съм с неограничен бюджет и затова се загледах в Парк хотел Голдън Бийч. Не държа на аквапарк, а по скоро на безплатен плаж и приличен ОИ.

# 442
проверете парайсо бийч в обзор, ако има места. прилични цени, приятен ол инклузив, до брега е.

# 443
И хотел който ще се съгласи на 3 нощувки.

# 444
Много ми се иска да е Златни Пясъци. Никога не съм била там. Нямам представа от Ривиера, например хотел Нимфа, че е по евтин дали става вечер за пешеходна разходка до Златни Пясъци... или да търся хотел в самите Златни. За период от 16 юни си мисля, че ще има хотели, съгласни и на 3 нощувки. Приемам предложения!:blush:

# 445
  • при моите любими
Много ми се иска да е Златни Пясъци. Никога не съм била там. Нямам представа от Ривиера, например хотел Нимфа, че е по евтин дали става вечер за пешеходна разходка до Златни Пясъци... или да търся хотел в самите Златни. За период от 16 юни си мисля, че ще има хотели, съгласни и на 3 нощувки. Приемам предложения!:blush:
Да, става за разходка без автомобил. Ривиера е хубав затворен комплекс.

# 446
Ето в този сайт https://visit.bg/oferti-pochivki/all-inclusive/ може подробно да разгледате хотели на Златни пясъци, които са на ОИ или УОИ. Може да прочетете мнения за всеки от тях, като "Мнения" избрете "Първо най-новите". По картата може да се ориентирате къде се намира даденият хотел, т.е. дали е на първа линия, а в самите оферти може да видите каква е цената, има ли отстъпки и дали за Вашият период може да резервирате само за 3 нощувки.

# 447
  • There I was on a July morning
Да, хубав е хотел Нимфа - малък, спокоен, ситуиран на самия плаж и пред него морето е плитко. Разстоянието между него и Златните е 5-10 минути бавен ход.
На Златните също има множество хотели, които си заслужават. Аз бих препоръчала тези от Грифид веригата, но там морето е по-дълбоко.

# 448
Гледам и се чудя... Нимфа или Моко? Грифид ли са най - добрите? В част от тях не може 3 нощувки. Ривиера бийч, Берлин, Астория... търся безплатен плаж и хубав ОИ. Моля, помагайте!

# 449
  • Sofia
Е добре де, може да не е Ултра в краен случай 😁 Разгледах някои в Албена, но честно казано самите хотели не ми харесват или пък са далеч от плажа..

Хотел Калиакра е на плажа, отсядали сме в хубава супериор стая с малко дете. Отзивите ми са отпреди няколко години, не е зле да проверите какво е положението сега. Но не отхвърляйте Албена с лека ръка, за мен е един от най-подходящите курорти за малки деца - спокойно, с големи площи за разходка (бях с бебе и количка, доста е приятно да има горски площи за разходка), дълга алея, много зеленина. Само трябва да проверите по последни отзиви кой е най-хубавият хотел на плажа (отсядали сме и в Гергана, стаята не беше много хубава, малко тип соц, но пък храна, плаж - перфектни).

Другият предпочитан вариант на нашето море е Дюни, но погледнете Белвил като по-спокоен хотел, при плажните е лека лудница, обаче ще имате едни 5-10 мин път до плажа от Белвил. В последните години нещо не са съвсем отлични отзивите там, преди няколко години беше топ място.

Аз съм набелязала и този като хубав, но още не сме ходили и не мога да дам отзиви:
https://casadifiore.com/

Общи условия

Активация на акаунт