Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 3

• 191 007
  • 3 445
  •   1
Отговори
# 240
Честит Национален празник,3март на всички българи по света! Heart

От началото на годината са спасени 9000 мигранти от италиянската брегова охрана.Снощи са спасили 211 бр.край Лампедуза.Ох,вече ми е по-спокойно.
https://nova.bg/news/view/2023/03/03/403364/спасиха-211-мигранти-от-лодка-край-лампедуза/

# 241
  • Street of Dreams
Като се сети човек какъв хайп имаше около избирането на Мелони...

# 242
  • Най-красивата страна
Ами явно няма да спрат да пристигат по вода и суша клети бежанци,докато цялата Африка и половината арабски свят не се преселят в Европа.
Или докато не се събудят европейците...

# 243
Има хора, които смятат, че това е един вид карма, защото европейците са им разрушили държавите и сега си плащат или трябва да им ги възстановят. Аз бих се радвала арабските държави да са силни икономически, да няма ислямисти и терористи, и да ходим спокойно там на екскурзии. Обаче не съм съгласна да унищожават Европа, независимо какво е било миналото, защото ние нищо не сме им направили, а като част от Европа също ни засяга.

# 244
  • София
Ами явно няма да спрат да пристигат по вода и суша клети бежанци,докато цялата Африка и половината арабски свят не се преселят в Европа.
Или докато не се събудят европейците...
Не съм убедена дори да се събудят европейците, би ли последвало нещо различно ВЕЧЕ. Стотици хиляди получиха европейски паспорти (демек са гласоподаватели), раждаемостта им е несравнима с тази на средно европейска жена, събират се семейства...

# 245
Ха, да видим - Коалиционното споразумение между социалдемократите на Шолц, „Зелените“ и свободните демократи говорят за офанзива по репатриране, особено за престъпници представляващи заплаха.
Процедурата по депортиране на една голяма група била временно спряна, обаче сега щели да се понапънат.
И пак с балканците ли ще се захванат, че преди доста се биха в гърдите с тяхното прогонване.

Иначе резултатите досега, както и се досещаме са:
Провалят се 2/3 от опитите за депортиране на чужденци от Германия
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13918779

# 246
Цитат
И пак с балканците ли ще се захванат, че преди доста се биха в гърдите с тяхното прогонване.
Точно.Къде ще върнат някой в Африка или в Афганистан?В осмата колиба на трети ред на североизток от една  долина,в еди кое си село в Судан?Давам такъв пример,защо знам от човек работил доскоро към ОНН,че са така по колибите.Всички без документи,а и техните си държави изобщо не ги искат.Знаем,че пак нищо няма да стане.Нашите власти ме учудват.Били влезли 164хил.,но 162хил. се върнали доброволно в Турция?!От линка по-горе има подобни приказки за връщане и от др.страни.Наскоро казаха,че за да не се подмотват,Англия ще одобри мисля,че 160хил. без интервю,без нищо.Кой подал не знам си кога,одобрен и айде уелкъм на софрата.Няма да прокопса от това Европа,пък кой,каквото да си плещи.Политиците получават някакъв вид облаги за тези приказки.Какво получава средностатистическият европеец?Един гол ... оптимизъм,че ще се справят.

# 247
За депортирането сме наясно как става, по-точно нищо и половина, обаче те все още са си
поканени и не спират да прииждат. Ей, това е неприятното, особено сега, когато ще се
накупчат и при нас. Не, че всички ще останат тук, но в тази ситуация все ще сме на мушката
на евролидерите. Последиците вече ги виждаме.

# 248
Спокойно!След като Брюксел арогантно ни отсвири с финансова помощ за ограда,ще пазят границата с дронове и камери.И?Ще гледаме снимки и клипове?Как точно тези съоръжения,ще спират нашествениците?!!!
В репортажа се говори за изчезнали по пътя до Европа сирийци.В страната им имаше война,имаха право на убежище.Какво стана?Наприиждаха какви ли не  от БИ,а точно сирийците са най-малка бройка.
https://bntnews.bg/news/zaginali-ili-bezsledno-izcheznali-pred-b … -1226057news.html

# 249
Сега научих,че Франция – много са алчни франсетата – на практика рекетира и ограбва Британия. Британската държава плащала на Франция да спира мигрантите да не минават през Ла Манша,но тя си правела оглушки.

# 250
На Ердоган колко се плащаше, а неговите хора дори ги изтикваха на лодки към Гърция.
Нищо непознато дотук.

# 251
Това с Франция е за вицове..
Сигурно всяка страна членка на Шенген ще иска да плаща на друга,/съседна за да държи маймуните, дали има такива балъци, които да го вярват?

# 252
Ау,скандално и дрън,дрън.Видите ли Джорджа Мелони пяла със Салвини в курорта Стекато ди Кутро край,чиито брегове се разбила лодката със 70 мигранти.Чествала е 50тата си годишнина жената,защо да не пее.Ама коя песен са пяли,ама упреци,изкуствени истерии на опозиция и журналя.Както винаги,това им е работата.Боричкане.
Цитат
Мелони каза, че провежда заседанието на правителството си там в знак на почит за жертвите на крушението. Но тя не се срещна с техни близки, нито посети спортната зала в съседния град Кротоне, където бяха наредени ковчезите на загиналите.
И защо пък трябва да ходи да се покланя на незаконно влизащи нашественици?!Защо трябва да  се държи сметка за това?!Който иска да ходи да се кланя,да си прибере вкъщи страдалци и т.н.,НО никой няма право да упреква другите и да им вменява вина,никой!Иначе много обичат либерастите и техните имитатори клакьори да говорят за свободният избор.Обаче  изборът е ''свободен'' само ако пееш в общият хор.

# 253
Мами навремето ги покани, обаче не се сети да им посочи преки и безопасни пътища и сега
хората се люшкат по разни корита в дълбоки води, прескачат граници и плащат луди пари
на каналджии. Та, който ги е поканил той да им бере гайлето, нея някой критикува ли я, че толкова
народ се издави и замръзна за тия години.

Щях да пиша за филма за Меркел, но толкова се бях ядосала на стъкмените измишльотини, че не ми
се и мислеше по въпроса. Разболя се горката, че бегълците били оставени само на една чешма на
гарата в Будапеща.
Хванала се за главата и се вайка и повтаря "- Представете си, оставени на една чешма, на една чешма
толкова хора!"
   -  Снимали една селска дворна чешмичка от тия само с тръбите.
Някой вярва ли, че на въпросната гара има само една чешма?
А колко клипове пускаха, в които тия наглеци замеряха с шишета минерална
вода и огромни пакети с храна доброволците, които прилежно им ги предоставяха.
Вероятно доста германци са повярвали на тези лъжи. При тях цял ден по радиото пускаха запис
на мамито за флюхтингите. Бях близо месец на гости по това време и само това звучеше на
половин, един час.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 13:54 от delpel

# 254
Чак сега го казваш,след.....ще станат осем години!Не знаех,че така са ги обработвали през половин час по медиите.То е било и по месторабота и какво ли не.Много долна пропаганда.Пък посрещане,а после колко насилие търпяха от новодошлите и заплахи от властите си.....Сега сигурно са претръпнали.Ще го изгледам този филм някой ден.Наскоро се сетих за него.Никога не съм я харесвала,но след тези превземки и :''На,който не му харесва,да се маха!'' съвсем ми опротивя.Вайкала се тя,сигурно само ние сме гледали клипове и снимки,как точно в Будапеща хвърляха стекове с вода,когато не успяваха да се натъпчат всички по вагоните.Как крещяха,заплашваха,агресия.Токущо пристигнали в Германия на гарата,тийн на камерата показа  с ръка все едно реже глава.Пфу,че лицемери са масата политици.

Общи условия

Активация на акаунт