Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 3

• 191 008
  • 3 445
  •   1
Отговори
# 255
Забравила си Силвър, и други го споменаваха. Но едно нещо ми направи впечатление и си
спомням, че го споделих. Някои клипове там не се отваряха и пишеше нещо от рода на
"този клип в страната, в която сте, не може да се гледа", така че има си механизми за
всичко замислено.

# 256
  • София
А можеше Европа да си разреши проблема с една лотария Зелена карта.

# 257
А можеше Европа да си разреши проблема с една лотария Зелена карта.
Да... нали и без друго се нарича "евроатлантически". Нищо че САЩ е държава създадена от емигранти за емигранти ... но видиш ли там строят стена, има зелена карта. А в малка Европа всеки може да влиза като все едно му е бащиния.

Германското общество доста години вече носи вина от ВСВ и продължава да му се насажда, най-лесно е тях да обработят. Ако откажат на бежанците то ще излезе, че още носят в себе си някакъв нацизъм, ето с Мелони веднага завиха в тази посока. Въпреки че от всичките й изказвания не съм чувала нито едно човекомразие и расизъм. Сега в Германия искат да дават гражданство на украинските бежанци без да чакат и минават през процедури като другите хора. Това ми го каза една позната завършила право там, получила гражданство и сега се връща тук.

# 258
Поне няква част от украинците ще работят.
Макара тези работните хора,  да не могат да излязат от Украйна.
Излизащите са плащачи давали подкупи бизнесмени и олигарси на 100%.
Преди седмица във Варшава ми се взе акъла от коли.
Пред всеки супер лъскав и тежък хотел в център на Варшава, ако пред хотела имаше  30 коли, поне 15 броя бяха с украински номера и бяха от най-скъпите версии на Мерцедес, БМВ, Порше или по 100-150к €.

# 259
  • Street of Dreams
Лично аз съм писала много за 70-годишната пропаганда и че на нея се дължи всичко, но се забравя.

# 260
Знаем я тази пропаганда.Аз не си спомням,че през 2015г. е вървяла мама им по радиото на всеки 30-60мин.Важното е,че ние понеделнишки се обазаведохме с още 35 бр.По техни думи афгани,преди всички бяха сирийци,но светът се променя.Обикновено към по-лошо.Приемаме всичко на честна дума.Друго важно е,че всички са добре и няма нужда от хоспитализации.Никой да не тревожи.Преполагам,че са дошли от Турция.Кога ще ги връщат там?Нали работели и събирали пари.Тъкмо могат да се устроят спокойно.Една религия,сигурно и език са понаучили.Мисля,че е много подходящо да започнат нов живот в първата,сигурна страна.Smiley
https://nova.bg/news/view/2023/03/13/404447/заловиха-група-мигранти-на-ам-струма-снимки/

# 261
Хубаво е, че на украинците ще дадат възможност да се развиват и вярвам не всички са
със скъпите Мерцедеси и Поршета. А и не се очаква  да гърмят и вадят ножове
срещу мирни граждани в името на религията си.
И на фона на това да ви припомня, когато цяла Германия чакаше върналите се от ИДИЛ да
се мобилизират и включат в пазара на труда. Първо на голяма част им опростиха глупостта
и объркаността да се влеят в тази групировка. Други били там, но дейността им най-вече
се ограничавала до чистене, миене, подреждане, дори оръжие не бяха виждали и хващали. Imp
И на същите хигиенисти доброволки ходеха  да им оправят леглата и да чистят културните им особености.

# 262
Нашенска пропаганда от “доброволци” срещу заплащане.

# 263
Хванали бременна в 7 месец да превозва нелегални мигранти, бащата на детето и той бил трафикант. И Демерджиев се хили ....била позната на полицията и друг път я хващали с наркотици, даже употребявала докато шофира и разпространявала. А защо е навън и продължава да върши незаконна дейност, а не в затвора, където й е мястото?

# 264
При това таткото е военен и го издържаме с нашите данъци! Предполагам, че поне ще го изхвърлят от работа.
Било семеен бизнес и изобщо не е първият им курс.
Добавям - бременната, караща преди време с наркотици, била лекарка! Брррр...

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 17:06 от Недоволна

# 265
  • София
Снощи гледах интервю с тези, "спасените",   ми не видях деца, а мъже ,поне по на 25-30.Защо се опитват да ни лъжат,а нашите се правят че им вярват. Нямат документи,не минават през граничните пунктове - задължително обратно.

# 266
  • Varna
Тайне,
те душко незнам защо мислят, че ние останалите виждаме в тия пущове "деца". 
Аз вярвам на очите си. За сега съм добре със зрението. Не знам тяхното зрение как е.
Виждам едни не смешни, а жалки човечета които ни убеждават, че дърти магарета са деца.

# 267
Днес сутринта по Нова имаше интервю с няколко мигранти от оцелелите от Лукорско.
Единият бил военен, другия хем лекар, хем фармацевт, по техни думи.
Чакали си документите да драсват към Германия.
Ако можело, тленните останки на 18- те да бъдат върнати в родината им.

# 268
Къде ще ги връщат,все нямат документи,кои са,какви са?Всички си говорят измислици.Преди години,Карбовски беше направил интервю с тези в Харманли.Там колко инжинери и д-ри имаше,не е истина!Останалите,които не бяха образовани,защото нали все са дечурлига Wink имаха огромно желание да отидат да учат в Германия.Един много устат си измисляше и доукрасяваше в ефир историята.Имал дете в Афганистан.Говори,говори,допълва другите,пак подметна,че има дете.Било му мъчно за него,направи опит да уж да ревне и пак допълни:''Даже имам две деца''.Същият преди това разказваше как у нас няколко нощи са ходили в джунлата.Разбирайте в гората.
Във Виена патрулирали много въоръжени полицаи.Имали инфо за подготвян терористичен акт с ислямски мотиви.Във фокуса са църкви.Помолени са гражданите да не правят снимки из града,а които вече са направили,да не ги побликуват в социялните мрежи.Абе,толкова е хубаво да сме различни!
https://frognews.bg/novini/zaplaha-teroristichna-ataka-vdigna-po … v-viena-krak.html

# 269
Католическият Великден е на 9-ти април, т.е. съвсем не е далеч и подобни опити
не са изключени от различните.
Така че е време вече да се свиква с полицейското присъствие.
Имаше една съфорумка преди време, дето надълго и широко обясняваше и ни успокояваше /за Париж май
ставаше въпрос/, колко много терористични актове предотвратявала полицията. Което пък ме навежда на
мисълта колко много от тях са готови и нас да пратят при девиците.
Освен да се молим, друго не ни остава - дотам ни докараха.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 06:20 от delpel

Общи условия

Активация на акаунт