Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 325 136
  • 5 089
  •   1
Отговори
# 345
  • При семейството си
Какво ви е състоянието, като ви светват тестовете на пети-шести ден? Оправяте ли се или се влошавате?
Какво значение имат другите, не трябва ли всеки да следи собственото си състояние?

# 346
  • Germany
Здравейте!Как протича ковид сега?Температура 39,много червено гърло,сополи и храчки характерно ли е?

Да, има и с такива симптоми, но са симптоми и на грип.

# 347
  • София
Ами интересно ми е кога засичат тестовете. Когато симптомите тепърва се разгръщат или?

# 348
На привършване май.

# 349
  • Germany
Ами интересно ми е кога засичат тестовете. Когато симптомите тепърва се разгръщат или?

И при 4ма ни вкъщи се появяваха симптоми и на другият ден имахме бледа черта. Ярка ставаше на 4-5 ден.

# 350
Същото. На втори ден със симптоми домашните тестове позитивираха. Негативни бяха 2-3 дни след оздравяване.

# 351
  • София
Аз от три седмици съм у дома. Първата с вирус задна хрема и кашлица. Втората детето хрема и гърло. После за ден бяхме в болница по други поводи и воала- втори ковид за мен. Ден пети ми е мина кашлицата, хремата. Гърло в началото, 39 т.  Обоняние обаче не очаквах да губя, не знам защо като губих и предния път. Вие имате ли вкус и обоняние? Имам спомен от преди че това е финалът.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 07:20 от Geraldine

# 352
  • Пловдив
Аз не изгубих вкус и обоняние. Само апетит нямах никакъв за 2-3 дена.

# 353
Дъщеря ми не е губила нищо. И апетит си имаше. Даже пушеше, за мой ужас.

# 354
Е, стига, бе, как няма да пуши. Сега някой може да си намира причини и два месеца да си стои вкъщи, особено майки на малки деца, но повечето работещи хора не можем и затова ковид вече не е актуален.

# 355
Всъщност доста хора спират да пушат когато боледуват. Което е и много правилно и препоръчително.
Аз не съм от тях, но пък познавам наистина много които го правят. А иначе са си върли пушачи. Не става въпрос за по 2-3 цигари на ден.

# 356
Моя колежка спря цигарите точно след КОВИД. С поне 30+ години пушачески стаж. Но тя тежичко го кара, сигурно има значение.

# 357
  • София
Дъщеря ми не е губила нищо. И апетит си имаше. Даже пушеше, за мой ужас.
Аз апетит нямах когато бях с 39гр само, но това мисля е нормално с какъвто и да е вирус да съм. Родителите ми преди месец може би вече бяха болни- не загубиха обоняние. Аз тук сега не си усещам кафето Sad

# 358
  • София
Всъщност доста хора спират да пушат когато боледуват. Което е и много правилно и препоръчително.
Аз не съм от тях, но пък познавам наистина много които го правят. А иначе са си върли пушачи. Не става въпрос за по 2-3 цигари на ден.
Аз, като спре да ми се пуши, значи съм на умирачка. Не спирам целенасочено.
Имаше два дни - не ми се ставаше от леглото и не съм пушила, защото ми беше лошо, а не защото спирам да пуша нарочно.
Не познавам такива, които спират, за да се оправят по-бързо. То така се спират цигарите.
Не ми се и ядеше, просто си лежах, дремех, нищо не ми се правеше.

# 359
Здравейте! Аз за две години 3 пъти боледувах, по всяка вероятност от коронавирус (никой не ме е изследвал). И сега се съмнявам за четвърти. Искам да попитам, има ли сегашният вирус симптоми, като болки в краката, без други оплаквания. Просто много ми приличат на болките от първото ми разболяване, през ноември 2020 - една такава, малко теглеща болка от външната страна на прасците.

Общи условия

Активация на акаунт